Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακόμα και δίπλα τους να κοιμηθείς δε σε ενοχλούνε.

Ευτυχώς που μου τα εξηγείς, γιατί είμαι άβγαλτη και φοβάμαι τους άντρες lel

σε πληροφορώ ότι στο λογαριασμό μου στο φουμπου έχω ποστάρει τόσα ξεκόλλλα γιατί είναι κάβλα που μεχουν περάσει για λεσβία

Θετικό είναι που σιγά σιγά εντοπίζεις τι σε καβ...νει

Δημοσ.

Ευτυχώς που μου τα εξηγείς, γιατί είμαι άβγαλτη και φοβάμαι τους άντρες lel

Θετικό είναι που σιγά σιγά εντοπίζεις τι σε καβ...νει

επίσης ξέρεις ότι είμαι και λεσβία!

εσύ με γέννησες!!

12189793_10153170298721643_8173397846056

δε θα έκανα για κανέναν λογο σεξ μαζί της, αλλά ναι θα την πόσταρα στο τοίχο μου, ακόμα και ποστερ θα την έκανα για το δωμάτιό μου

γιατί είναι από μόνη της ένα έργο τέχνης.

Όποιος είναι του ποιοτικού ας ποστάρει πικάσο, ορίστε του εχω και πρόταση

12108997_10153138791456643_3363880702929πικάσο!!!! όνομα και πράμα!!! μα τι επίπεδο!

Δημοσ.

δε θα έκανα για κανέναν λογο σεξ μαζί της 

επειδή....;

Σε λίγο ξυπνάει ο Πάστα Φαύνος, ελπίζω να κρατήσει το θρεντ στο επίπεδο που του αναλογεί, δυστυχώς πρέπει να την κάνω

Vapir δεν το έπιασα, ξαναπροσπάθησε, α;

Δημοσ.

επειδή....;

γιατι δεν θα κανα σεξ μαζί της;

γιατι οσο κάβλα και να ειναι, δεν ειναι άντρας

Δημοσ.

ρε! μιλάω για τις γκόμενες! ωχ καλά αφήστε το, δε συνεννοουμαστε

δε μιλάω για το βλέμμα που ρίχνουν σε σένα προσωπικα!!

λέω οι γκόμενες έχουν αυτό το υφάκι.

Να σας πω μια φάση τώρα να καταλάβετε.

Πάμε με μια φιλη σ'ενα πάρτυ φοιτητικό, τότε ακόμα φοιτήτριες.

Μου λέει σε κάποια φάση αυτή κοιτάζοντας μια παρέα 2-3 αντρών.. "πολύ μου τη σπάνε όταν κοιτάνε και δεν έρχονται να μιλήσουν"

και τη ρωτάω, ενώ ξέρω ήδη την απάντηση "γιατι σου άρεσε κανείς;"

"όχι" μου απαντάει

Το ήξερα οτι δεν της άρεσε κανείς, απλά θα θελε να της την πέσουν για να νιώσει γκομενάρα και να τους ρίξει το άκυρο.

όσο για το υφάκι που λες Harri, εγώ τέτοιους τύπους δεν γυρνάω ούτε να τους φτύσω με υφάκι

Now we're on the same page!

Γι αυτο το λογο η φιλη σου θα μεινει αγ@μητη κανα 2 χρονια, και τα κασερια θα πεφτουν κατω και θα γινονται σαν τα λαστιχα της pirelli απο την αγ@μια! Αλλα και τοτε δεν θα της τον δωσει κανενας και θα αναγκαστει να παει με κανα μπαζο μονο και μονο για να γ@μηθει και τοτε θα γελαει ο κοσμος... Ειναι η φαση που ειπα, οταν μπαινετε σε μαγαζι με υφακι πεφτουν στοιχηματα για το απο ποιας το μ***νι θα πεσει αραχνι πρωτα..

Δημοσ.

Λοιπόν....

δεν ξέρω τι άποψη έχετε εσείς για τους άντρες... αλλά εγώ τους αγαπώ πολύ, και ξέρω ότι δεν είναι ζώα.

Και δε σημαίνει οτι ο κάθε άντρας που βγαίνει μαζί μου θέλει να του κάτσω, ακόμα κι αν το θέλει, να εχει εμπειρίες με τη μισή υφηλιο, είναι φυσιολογικό. Δε σημαίνει όμως οτι δεν μπορούμε να συζητάμε και να περνάμε καλά. Ούτε ότι με βλέπει ένα κομμάτι κρέας.

Πάνω απ΄όλα είμαστε άνθρωποι.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει πολλά στο κεφάλι του αυτη τη στιγμή, έχει κι ένα  παιδί. Δεν είμαι εγώ το κέντρο του κόσμου. Και ναι, μπορώ να του κανω το χατηρι μια μερα να κυκλοφορήσουμε και να είμαι καλά ντυμένη. Μπορεί για λίγο να του ανεβάσει λιγο τη διάθεση.

Εσείς παρουσιάζετε τους άντρες σαν να είναι ζώα που το μονο που σκέφτοναι είναι πως θα γαμήσουν,. Δεν είναι  ολοι έτσι

Και κάτι αλλα ενήλικα παιδια έχει στο φβ τυπισσα γένους θηλυκου :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...