σαντάκω γιαμαμούρα Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ^Ναι ότι, τι; Το να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλες, "επιφανειακές" ή "ανήθικες" κατά τα κριτήριά σου, σε βοηθάει πού ακριβώς; Να βγεις λάδι στο αντρικό κοινό ως θεούσα/κορίτσι για σπίτι; Δεν συνηθίζω να συμφωνώ με ΜάνΖαχ αλλά βλέπω χοντρά θέματα αυτοσεβασμού, προσωπικών ορίων και τα σχετικά. Στάβι στην αρχή μας έλεγες τι απαράδεκτος ο παντρεμένος να σου κάνει υποδείξεις για το ντύσιμο, και τελικά σε τσιτώνει να ξαναβγείτε ραντεβού και να ντυθείς όπως γουστάρει εκείνος, και δηλώνεις ότι θα το κάνεις, αφού ο τύπος είναι "καλό παιδί". Σε βλέπω να του κάθεσαι γιατί τον λυπάσαι τον κακομοίρη για το δράμα του. Μετά όμως μην ανοίξεις θρεντ ότι σε κλειδώνει μέσα, σε κακοποιεί, σε προσβάλει κλπ. 1
stavi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά με έχει απαγάγει ο spiderman, ίσα που προλαβαίνω να σας στείλω 2 φωτό από το κρησφύγετο Πείτε μου αν σας αρέσει το ντύσιμο, ενδιαφέρομαι πολύ για τη γνώμη σας Μάους, καμιά ιδέα για γλουτιαίους/μηριαίους; Να μην ποστάρω και στο fitness thread Φάτσα έχω ποστάρει στο προηγουμενο ακκάουντ μου, να μην τα ξαναλέμε ποιο ντύσιμο? ωραία γυμνασμένα πόδια πάντως ^Ναι ότι, τι; Το να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλες, "επιφανειακές" ή "ανήθικες" κατά τα κριτήριά σου, σε βοηθάει πού ακριβώς; Να βγεις λάδι στο αντρικό κοινό ως θεούσα/κορίτσι για σπίτι; Δεν συνηθίζω να συμφωνώ με ΜάνΖαχ αλλά βλέπω χοντρά θέματα αυτοσεβασμού, προσωπικών ορίων και τα σχετικά. Στάβι στην αρχή μας έλεγες τι απαράδεκτος ο παντρεμένος να σου κάνει υποδείξεις για το ντύσιμο, και τελικά σε τσιτώνει να ξαναβγείτε ραντεβού και να ντυθείς όπως γουστάρει εκείνος, και δηλώνεις ότι θα το κάνεις, αφού ο τύπος είναι "καλό παιδί". Σε βλέπω να του κάθεσαι γιατί τον λυπάσαι τον κακομοίρη για το δράμα του. Μετά όμως μην ανοίξεις θρεντ ότι σε κλειδώνει μέσα, σε κακοποιεί, σε προσβάλει κλπ. όλα αυτά εγώ; τι λε ρε παιδί μου? πες μου κι άλλα, πες μου κι άλλα! Θεούσα πότε το έπαιξα? Αθεη είμαι
σαντάκω γιαμαμούρα Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μπα δεν έχω να σου πω άλλα, τα αυτονόητα σου είπα. Ναι γυμνάζομαι ευχαριστώ.
stavi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ανήθικη κατά τα κριτήριά μου?? αυτό πάλι απο που προέκυψε??? καλά μου λέτε να μη βαζω φωτογραφίες εδώ μέσα, κυκλοφορούν διάφοροι που νομίζουν οτι με ξέρουν Μπα δεν έχω να σου πω άλλα, τα αυτονόητα σου είπα. Ναι γυμνάζομαι ευχαριστώ. είπες ότι πίστευες οτι θα πιστεύω εγώ δηλαδή, μόνο που πέφτεις έξω.. καθόλου ανήθικη η κοπέλα ουτε θεούσα το παιξα ποτε ναι γυμνάζεσαι ευχαριστώ; δηλαδή είσαι η σαντάκο που μας ζήτησε τη γνώμη μας για το ντύσιμό της ποστάροντας μονο τα πόδια της; Ολο λέω ότι θα κόψω το ινσομνια, αλλά αξιζει το άτιμο!
σαντάκω γιαμαμούρα Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ^αν εμένα εννοείς εγώ δεν την ειρωνεύτηκα ναι είναι εθισμός το ινσόμνια στάβι, να προσέχεις Εγώ μπορεί να γράφω και για το σπάιντερμαν, τι έχει να λέει Εσύ άνοιξες θρεντ ζητώντας τη γνώμη μας για το περιστατικό, οπότε θα ακούσεις τη γνώμη μας. Τόσο απλό
SoFiA11 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ^Ναι ότι, τι; Το να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλες, "επιφανειακές" ή "ανήθικες" κατά τα κριτήριά σου, σε βοηθάει πού ακριβώς; Να βγεις λάδι στο αντρικό κοινό ως θεούσα/κορίτσι για σπίτι; Σιγά τώρα μην χάσουμε και την αισθητική μας ή τα όρια μας εντελώς για να μην μας θεωρεί το αντρικό κοινό κομπλεξικές θεούσες.Το ότι πολλοί άντρες γουστάρουν την φτήνια είναι δεδομένο και πολλές φορές σκέφτομαι ότι κι εγώ αν ήμουν άντρας αυτό θα μου άρεσε αλλά παρ' όλα αυτά αναγνωρίζω το ότι είναι πολύ κακόγουστη η φτηνιάρικη συμπεριφορά και κατ' επέκταση το μπας κλας ντύσιμο.Αλλά μην χαντακώνουμε το ένα για να φαίνεται πιο εντάξει το άλλο. 1
stavi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Στάβι στην αρχή μας έλεγες τι απαράδεκτος ο παντρεμένος να σου κάνει υποδείξεις για το ντύσιμο, και τελικά σε τσιτώνει να ξαναβγείτε ραντεβού και να ντυθείς όπως γουστάρει εκείνος, και δηλώνεις ότι θα το κάνεις, αφού ο τύπος είναι "καλό παιδί". Σε βλέπω να του κάθεσαι γιατί τον λυπάσαι τον κακομοίρη για το δράμα του. Μετά όμως μην ανοίξεις θρεντ ότι σε κλειδώνει μέσα, σε κακοποιεί, σε προσβάλει κλπ. Λοιπόν.... δεν ξέρω τι άποψη έχετε εσείς για τους άντρες... αλλά εγώ τους αγαπώ πολύ, και ξέρω ότι δεν είναι ζώα. Και δε σημαίνει οτι ο κάθε άντρας που βγαίνει μαζί μου θέλει να του κάτσω, ακόμα κι αν το θέλει, να εχει εμπειρίες με τη μισή υφηλιο, είναι φυσιολογικό. Δε σημαίνει όμως οτι δεν μπορούμε να συζητάμε και να περνάμε καλά. Ούτε ότι με βλέπει ένα κομμάτι κρέας. Πάνω απ΄όλα είμαστε άνθρωποι. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει πολλά στο κεφάλι του αυτη τη στιγμή, έχει κι ένα παιδί. Δεν είμαι εγώ το κέντρο του κόσμου. Και ναι, μπορώ να του κανω το χατηρι μια μερα να κυκλοφορήσουμε και να είμαι καλά ντυμένη. Μπορεί για λίγο να του ανεβάσει λιγο τη διάθεση. Εσείς παρουσιάζετε τους άντρες σαν να είναι ζώα που το μονο που σκέφτοναι είναι πως θα γαμήσουν,. Δεν είναι ολοι έτσι
stavi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ναι είναι εθισμός το ινσόμνια στάβι, να προσέχεις Εγώ μπορεί να γράφω και για το σπάιντερμαν, τι έχει να λέει Εσύ άνοιξες θρεντ ζητώντας τη γνώμη μας για το περιστατικό, οπότε θα ακούσεις τη γνώμη μας. Τόσο απλό τη γνώμη σου πεστην απλα πες μου πότε το έπαιξα θεούσα. και πότε είπα οτι η κοπελα που φωτογραφίζει τον κώλο της είναι ανήθικη. Σα να μαζευτήκαμε πολλές τελευταία και από αντρικό φόρουν θα γινει γυναικείο εκεί να δείτε πλάκα. α τώρα ξαναδιάβασα το ποστ σου σαντάκο και κατάλαβα τον συνειρμό σου λες εσύ τώρα.. ποστάρει αυτή το ξέκωλο με κριτική ματιά και καλά ότι αυτή είναι κορίτσι για σπιτι. σε πληροφορώ ότι στο λογαριασμό μου στο φουμπου έχω ποστάρει τόσα ξεκόλλλα γιατί είναι κάβλα που μεχουν περάσει για λεσβία
Vapir Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ηρεμα κοριτσια μη μαλωνετε, valir solo inbox ty
σαντάκω γιαμαμούρα Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Εσείς παρουσιάζετε τους άντρες σαν να είναι ζώα που το μονο που σκέφτοναι είναι πως θα γαμήσουν,. "Εμείς" who; Δε νομίζω τάκη.
stavi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 τότε γιατί αμφιβάλλεις όταν σου λέω ότι το παιδί είναι καλό παιδι; τον ξέρεις μήπως; προσωπικά εκτός από κάτι κόμπλεκιξα που έχουν κάνει στις σχέσεις μου μια χαρά έχουν φερθεί οι άντρες. Ακόμα και δίπλα τους να κοιμηθείς δε σε ενοχλούνε. επίσης σαντάκο, ούτε ποτε είπα ότι ειναι απαράδεκτος ο παντρεμένος να μου κάνει υποδείξεις για το ντύσιμο βασικά γράφεις μάλλον ότι να ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις