vsl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μας αρεσει γενικα η εμφανιση/ντυσιμο πορνοσταρ στις γυναικες. Κοντα φορεματα, ποδια εξω, στηθος εξω. Ολες τις γυναικες που μας αρεσουν ετσι τις φανταζομαστε και μας αρεσουν. Οποιος σου πει κατι αλλο μαλλον προσπαθει να φανει ανωτερος η σου λεει ψεμματα. Σειρηνάκη, εσύ;
iCyd Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν με ενδιαφερει αρκει να μην τα εχει πεταξει ολα εξω και μας κοιταει ο κοσμος, ετσι και αλλιως δεν παρατηρω τιποτα, ξανθια να ειναι και να ερθει την αλλη μερα μελαχρινή παιζει να μην το καταλαβω.. Mερος για να τον τοποθετησης μονο να υπαρχει.Ολα τα αλλα ερχονται δευτερα! if you know what i mean
ADHD Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν εννοούσα αυτο, εννοούσα οτι ειμαι ευκολος σε τετοια θεματα γιατι δεν τα παρατηρώ ιδιαίτερα(δεν το κανω επίτηδες απλα ετσι ειμαι), ολα μου αρεσουν αρκει να ταιριαζουν και να μην ειναι extreme. Γενικα αν το υπερπροσπαθησεις το καλο ντυσιμο θα βγει γελοιο, στο αλλο θεμα για παραδειγμα για τους αντρες εχω δει κατι πραγματα ακομα γελαω να ναι καλα βραδιάτικα. 1
SoFiA11 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ισα ρε τουμπανο,που το 80% η ειναι 40 κιλα και δεν πρεπει να χουν αποψη η που θα βρισκει πατωμα και θα σηκωνει σκονη! Εγώ για το ντύσιμο μίλησα όμως, και το ντύσιμο
chrisxkar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 να ενα δικο μου ντύσιμο πχ που μπορεί να ειναι τελείως εκτός απο τα δικα σου γούστα , κράξε ελεύθερα Image00042.jpg ps σειρά έχει ο παίχτης που είπε πιο πριν να βάλουμε καμια φώτο για να γελάσει .. mau maus αγορι μου μπορει να εισαι και γαμω τα παιδια.μπορει να σου παει κιολας το ντυσιμο αλλα προς θεου κλεισε κανα κουμπι θα πουντιασεις. Και αλλοι τα βαζουνετσι και με φερνουν στο μοιαλο τετοιες καταστασεις. http://www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2013_03/klarinogabros.jpg δεν λεω οτι εισαι ετσι μην τρελενεσαι δε βγαίνουν άντρες γυναίκες μαζί χωρίς να γουστάρονται?? όλη η ζωή μου ένα ψέμα "Φιλια" μεταξυ αντρα γυναικας τιθεται μονο εαν ενας απο τους δυο δεν γουσταρει τον αλλον (δεν του κανει κουκου).Το οποιο βεβαια δεν σημαινει οτι υπο τις καταλληλες προυποθεσεις δεν θα γινει κατι (μπολικο αλκοολ κτλ). Η αλλη περιπτωση ειναι να γουσταρει ο ενας αλλα να ξενερωσει επειδη περνουν τα χρονια και δεν γινεται τιποτα και απλα να παραμεινουν φιλοι. με δυο λόγια, ο τύπος σε διάσταση με τη γυναίκα του, μετά απο 10 χρόνια σχέσης-συμβίωσης-γάμου, τελικά έφυγε αυτή πριν 1χρόνο γιατί αυτός δεν ειχε διάθεση, τα τελευταία 6 χρόνια να κάνει έρωτα μαζι της, επειδή δεν τον έφτιαχνε πια, ωστόσο πιστός απο τα 23 και φρικαρισμένος που ένιωθε οτι έχει κλείσει σαν άντρας. Τώρα που έφυγε αυτή, ακόμα περισσότερο φρικαρισμένος που η ζωή του καταρρέει, υπαρχει και μωρό το οποιο δε βλέπει συχνά, ψυχολογικά ράκος και σε αδιέξοδο. Αυτή θέλει να γυρίσει αλλά αυτός συνεχίζει να μην την βλέπει σεξουαλικά, ωστόσο την αγαπάει και θέλει να γυρίσει. Και γενικά, τωρα που ειναι μονος ειναι η ευκαιρία του να νιωσει λιγο ελεύθερος χωρίς ζήλειες και γκρίνιες. Το να βγούμε ένα βραδυ οπως μου ζήτησε, σε φιλικο επίπεδο και να ντυθώ καλά, δεν ειναι τίποτα για μένα. Είναι πολύ καλό παιδί και τον εκτιμάω. Και επίσης καταλαβαίνω ότι περνάει δύσκολα. Επίσης μέσα απο τις συζητήσεις μας, κατάλαβα και άλλα πράγματα για τους παντρεμένους.... το ποσο αδιέξοδο είναι καμιά φορά, απο τη μια να θέλεις να είσαι πιστός, από την άλλη να νιώθεις οτι έχεις βαρεθεί με το ιδιο άτομο τόσα χρόνια, ίδιως όταν το άτομο αυτο έχει αφεθεί και δεν προσέχει την εμφανισή του. Μακριαααααααααα. Ξεχνα το. Ουτε καν. Ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει να λενε αυτο το παραμυθι γνωστοι μου?(οι λογοι οι εξης να μειωθουν οι ενδιασμοι της αλλης που ξερει η θα μαθει οτι εχει σχεση και δευτερον να μειωθει το πρηξιμο/μυνηματα/απαιτησεις εφοσον θεωρητικα ξερει την κατασταση του) το ότι μπορεί ένα άντρας να θέλει να κάνει σεξ με τη φίλη του δε σημαίνει οτι δεν την βλέπει φιλικά. Το να μη θέλει να κάνει σχέση μαζί της αλλά παρόλαυτά να γουστάρει την παρέα της, σημαίνει ότι τη βλέπει φιλικά και όχι ερωτικά. Ωστόσο μπορεί σε μια ωραία φιλική βραδιά να κάνουν και σεξ. Καλύτερα έτσι παρά με κάποια άγνωστη. Εγώ πάντως δεν κάνω σεξ με τους φίλους μου γιατί δε με ανάβουν αλλά τελευταία μπορώ να φανταστώ τον εαυτο μου να τη βρίσκω με κάποιον με τον οποίο κρατάμε φιλική σχέση. Μια σχέση ποιοτική, να το πω αλλιώς, χωρίς δεσμεύσεις, ζήλειες και καψόνια... Αλλά να περνάμε ποιοτικό χρονο μαζι σαν ενήλικες Πρεπει να κανουμε παρεα..... Αυτο το friends with benefits εγω δεν το καταλαβαινω για μενα εισαι φιλος η εν δυναμει πηδουλος και τα δυο μαζι =σχεση
stavi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Πρωτα απ'ολα τα μουτρα μου δεν τα χεις δει... Οποτε δεν μπορεις να πεις αν καποια ειναι για τα μουτρα μου η οχι! Αλλα επειδη το χω μαθει και γω πλεον το "υφακι" πλεον το κανω και γω στις γκομενες! Το Σαββατο που πηγα μπουζουκια και ηταν μια στο διπλανο τραπεζι και την μια μου ζητουσε λιγο παγο την αλλη αναπτηρα και ολο εψαχνε αφορμη να μιλησει, εφαγε ενα bitchy ακυρο. Ετσι παει και μετα λετε γιατι δεν υπαρχουν αντρες! Οχι καριολακι εχω και εγω εγωισμο και επιπεδο πολυ μεγαλυτερο απο το δικο σου. Κατεβειτε λιγο απο το καλαμακι, γειωθητε, γινεται σαν τις κοπελες στο εξωτερικο που ειναι ευγενεστατες, οχι σαν τις Ελληνιδες τις ξεβρακωτες που στο παιζουν και ανωτερες και μετα τα λεμε. Και για να σου δωσω παραδειγμα για το υφακι, μιλαω για αυτο: ρε! μιλάω για τις γκόμενες! ωχ καλά αφήστε το, δε συνεννοουμαστε δε μιλάω για το βλέμμα που ρίχνουν σε σένα προσωπικα!! λέω οι γκόμενες έχουν αυτό το υφάκι. Να σας πω μια φάση τώρα να καταλάβετε. Πάμε με μια φιλη σ'ενα πάρτυ φοιτητικό, τότε ακόμα φοιτήτριες. Μου λέει σε κάποια φάση αυτή κοιτάζοντας μια παρέα 2-3 αντρών.. "πολύ μου τη σπάνε όταν κοιτάνε και δεν έρχονται να μιλήσουν" και τη ρωτάω, ενώ ξέρω ήδη την απάντηση "γιατι σου άρεσε κανείς;" "όχι" μου απαντάει Το ήξερα οτι δεν της άρεσε κανείς, απλά θα θελε να της την πέσουν για να νιώσει γκομενάρα και να τους ρίξει το άκυρο. όσο για το υφάκι που λες Harri, εγώ τέτοιους τύπους δεν γυρνάω ούτε να τους φτύσω με υφάκι
chrisxkar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ρε! μιλάω για τις γκόμενες! ωχ καλά αφήστε το, δε συνεννοουμαστε δε μιλάω γαμώ το κεράτό μου για το βλέμμα που ρίχνουν σε σένα προσωπικα!! πραγματικά κατάφερες να με ξενερώσεις... και να με εκνευρίσεις. δεν μιλας ομορφα ομως και μας στεναχωρεις και τη ρωτάω, ενώ ξέρω ήδη την απάντηση "γιατι σου άρεσε κανείς;" "όχι" μου απαντάει γνωστη και ως καριολα?Την αλλη φορα πες της μπορει να μην σε γουσταρουν μωρη καμπια
stavi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μαουζ: Της κάνεις και κεκεδίζουν αδερφέ! :·) Σταβι: Δεν εισαι τόσο χάλια όσο υπονοεί η τοτεμ λοστ Γιατί για μένα το είπε;; δεν το κατάλαβα και δεν το πήρα προσωπικά.. Με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσα κι εγώ να πάρω αυτό που είπε η τοτεμ προσωπικά αλλά δεν το πήρα γιατι μιλάει για κάτι γενικό το οποίο είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Όταν έχεις σωματάρα ότι και να βάλεις φαίνεται καλό επάνω σου. Πως να το κάνουμε τώρα
chrisxkar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 για το γαμω το κερατο σου το ειπα.αστιευομενος ετσι και αλλιως Εαν με τρελαινει(με την καλη εννοια) ο χαρακτηρας της αλλης παντως ας φοραει οτι θελει (θα τα βρουμε στη πορεια ετσι και αλλιως) το θεμα ειναι να εχει λιγο χιουμορ λιγη τρελα να ειναι ευθυμη και να κανουμε οτι μας γκαβλωσει οποτε μας γκαβλωσει. Το προτιμω απο το να ειναι μοντελα και να ειναι μιζερη καθε ΠΣΚ στα ιδια μαγαζια σελφιζ καθε καλοκαιρι διακοσμητικο στοιχειο διπλα σου κτλ
stavi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 θα το σβήσω επίσης έχουν περάσει πολλά χρόνια απο τοτε που έχω βγάλει τη φωτογραφία και έχω βάλει το λιγότερο 10 κιλά
manzah80 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ρε σταβι αν και στα χω πει οταν βαζεις εδω μεσα τετοιες φωτο τι περιμενεις να μην προσπαθησουν να σε εκνευρισουν κατσε και σκεψου λιγο που τις βαζεις και γιατι.Συνελθε.Τι προσπαθεις να αποδειξεις και σε ποιον ακριβως
stavi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ρε σταβι αν και στα χω πει οταν βαζεις εδω μεσα τετοιες φωτο τι περιμενεις να μην προσπαθησουν να σε εκνευρισουν κατσε και σκεψου λιγο που τις βαζεις και γιατι.Συνελθε.Τι προσπαθεις να αποδειξεις και σε ποιον ακριβως ήταν καλή η φωτό ε; (χαχα έλα σε πειράζω, δεν ειμαι πια έτσι άλλωστε, περασμένα μεγαλεία) τίποτα ρε δεν προσπαθώ να αποδείξω απλά σκέφτομαι πόσο εφήμερη είναι η εξωτερική εμφάνιση και με πιάνει η νοσταλγία
manzah80 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειναι το θεμα αν ηταν καλη η οχι αλλα αν σε τσιτωνει ο αλλος τοσο που να του απαντησεις με φωτο πρεπει να το δουλεψεις μεσα σου βαλε και με το στρινγκ εμενα κακο δεν μου κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις