whodatinsomniaK Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω στο παρον θέμα, ο τίτλος ήδη έχει καθοριστεί απο τις φωτογραφιες: ο ακέφαλος καβαλάρης και ο καβαλημένος λόχος του. Η πρώτη τσόντα χωρις στοματικό. 2
Demon Lord Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Stavi θα σου πω ό,τι είπαν και οι άλλοι, φιλική σχέση άντρα-γυναίκας έτσι όπως το εννοείς ΔΕΝ υφίσταται. Επίσης, μια "φιλία" άντρα-γυναίκας με μια ΦΙΛΙΑ άντρα-άντρα δε μπορεί να συγκριθεί. Η δεύτερη προφανώς είναι πολύ πιο ισχυρή από την πρώτη όσα χρόνια και αν ξέρεις τον άλλο, ακόμα και αν διαγωνίζεστε στο ρέψιμο που λέει ο λόγος. Και στο επισημαίνω αυτό γιατί το έζησα πρόσφατα όταν χώρισα με τη δικιά μου. Οι άντρες φίλοι μου που τους ξέρω τους δύο 10 χρόνια και τον τρίτο από την πρώτη δημοτικού ήταν δίπλα μου, στηρίζοντάς με με λόγια και πράξεις ουσιαστικές. Η μοναδική "κολλητή" μου φίλη που την ξέρω 6 χρόνια με αρκετά από αυτά κολλητή παρέα, λάκισε στους τρεις μήνες πάνω. Τι να συζητάμε λοιπόν... Οι άντρες φίλοι που δεν είναι ντιντίδες που λέει και ο Φατσέας ό,τι έχουν να πουν θα στο πουν επί τόπου και μπρόστα σου ειδικότερα αν έχεις κάνει μαλακία. Οι γυναίκες όλο σουξου μούξου και ψου ψου ψου και σχολιάκια για την άλλη πίσω από την πλάτη της. Edit: ναι, τη συγκεκριμένη φίλη, για ένα διάστημα, την είχα δει και αλλιώς αλλά όχι κάτι σοβαρό. Ε μετά γνώρισα την πρώην μου και το ξέχασα 1
Haris San Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Edit: ναι, τη συγκεκριμένη φίλη, για ένα διάστημα, την είχα δει και αλλιώς αλλά όχι κάτι σοβαρό. Ε μετά γνώρισα την πρώην μου και το ξέχασα :3
Mau-Maus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 τι εγινε ρε φιλε , πήγα για ενα ποτάκι δυο ωριτσες και μας χαιρετίσαν δυο - τρεις απο δω !!! πρέπει να έχασα καλο σόου
Mau-Maus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 και η παστα απο πανω ύποπτη ειναι !! αντε νταντι ελα και συ να μαζευόμαστε σιγα - σιγα, μην ντρέπεσαι .. 2
vsl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Που σαι ρε xpapia; το Κορίτσι που έψαχνες εμφανίστηκε μέσα σε Πάστα. Και κάτι μου λέει ότι είναι και Γιαπωνέζα.
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Να την η σαντάκο, επέστρεψε Βουλωμένο γράμμα μεν, σαντάκω δε (όπως έπρεπε δηλαδή να είναι εξαρχής)
bedazzled Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τι παίχτηκε εδώ πέρα; Έφαγε ban για την φωτό της το ΚορίτσιΓιαPC; 1
vsl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τι παίχτηκε εδώ πέρα; Έφαγε ban για την φωτό της το ΚορίτσιΓιαPC; Άραξε είναι Λερναία Ύδρα το Κορίτσι μας. Κόβεις 1 προφίλ, εμφανίζονται 2. 1
fotaras13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Βγήκα χτες μ'έναν γνωστό και με προβλημάτισε λίγο. Είχα πάει με πουλοβερ, τζιν και αθλητικά και απ'οτι κατάλαβα προτιμάει το πιο σικ και θηλυκό ντύσιμο. Το οποίο δεν αμφιβάλω ότι αναδεικνύει τις γυναίκες, αλλά πιστεύω επίσης ότι ένα casual ντύσιμο δείχνει γυναίκα που δεν θέλει να προκαλέσει με την εμφάνισή της, και στον κόσμο που ζούμε που πολλές προσπαθούν με προκλητικά ντυσίματα να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής, ένα ντύσιμο ουδέτερο, θα πρεπε να εκτιμάτε περισσότερο. Λέω εγώ.. . . Ιδίως όταν βγαίνεις μ'έναν απλό γνωστό που δεν έχεις καμία διάθεση να τον προκαλέσεις. Γενικά μ'έχουν μπερδέψει οι άντρες, βάζω κάτι που "γοητεύει", στραβώνουν, ντύνομαι απλά, μου λέγε γιατί δεν ντύθηκες πιο καλά... Η ερώτηση τέλος πάντων είναι: τι ντύσιμο σας αρέσει στη γυναίκα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά στυλ, ποιο ειναι όμως το δικό σας; Διαβασα σχεδον ολα τα μυνηματα του θρεντ. Θα σου δώσω την πιο ειλικρινη απαντηση για το τι αρεσει σε εμας τους αντρες στο ντυσιμο της γυναικας. Μας αρεσει γενικα η εμφανιση/ντυσιμο πορνοσταρ στις γυναικες. Κοντα φορεματα, ποδια εξω, στηθος εξω. Ολες τις γυναικες που μας αρεσουν ετσι τις φανταζομαστε και μας αρεσουν. Οποιος σου πει κατι αλλο μαλλον προσπαθει να φανει ανωτερος η σου λεει ψεμματα. Ο τυπος που στο ειπε 100% ειχε αυτο που σου λεω στο μυαλο του και στο εφερε απ την απεξω. Επίσης πιθανον να μην ειχε και 100% φιλικες προθεσεις απεναντι σου. 1
ADHD Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν με ενδιαφερει αρκει να μην τα εχει πεταξει ολα εξω και μας κοιταει ο κοσμος, ετσι και αλλιως δεν παρατηρω τιποτα, ξανθια να ειναι και να ερθει την αλλη μερα μελαχρινή παιζει να μην το καταλαβω..
Mikeasdf Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μας αρεσει γενικα η εμφανιση/ντυσιμο πορνοσταρ στις γυναικες. Κοντα φορεματα, ποδια εξω, στηθος εξω. Ολες τις γυναικες που μας αρεσουν ετσι τις φανταζομαστε και μας αρεσουν. Οποιος σου πει κατι αλλο μαλλον προσπαθει να φανει ανωτερος η σου λεει ψεμματα. Wtf ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις