Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(σίγουρα το έχω ξαναπεί κάπου) Εμένα αυτό που με ενοχλεί πολύ στις γυναίκες είναι τα μεγάλα τατουάζ σε εμφανή σημεία, και το γεγονός που αρκετές κάνουν ότι μπορούν για να τα επιδείξουν. Ειδικά κάτι ροζ φιόγκοι και κάτι τεράστια σχέδια σε έντονα χρώματα (κίτρινιο και πράσινο κυρίως) μου φαίνονται πολύ αντιαισθητικά.

Στα πιο διακριτικά και μικρά σχέδια δεν λέω οχι, (αρκεί να είναι ωραίο το σχέδιο) μου φαίνονται αρκετά χαριτωμένα και πιο ταιριαστά για γυναίκες.

Ειμουν και εγω αυτης της αποψης μεχρι που ...γνωρισα την Sara Χ   :P

Για αυτο το ρουχο τι γνωμη εχετε ?  :-D

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειμουν και εγω αυτης της αποψης μεχρι που ...γνωρισα την Sara Χ   :P

Για αυτο το ρουχο τι γνωμη εχετε ?  :-D

Πατουρα για σεμιναριο!

Δημοσ.

Παιδιά με έχει απαγάγει ο spiderman, ίσα που προλαβαίνω να σας στείλω 2 φωτό από το κρησφύγετο

GqcGqzzVs.jpg

MFrC2a0jU.jpg

Πείτε μου αν σας αρέσει το ντύσιμο, ενδιαφέρομαι πολύ για τη γνώμη σας

Μάους, καμιά ιδέα για γλουτιαίους/μηριαίους; Να μην ποστάρω και στο fitness thread

Φάτσα έχω ποστάρει στο προηγουμενο ακκάουντ μου, να μην τα ξαναλέμε

• Like 5
Δημοσ.

Παιδιά με έχει απαγάγει ο spiderman, ίσα που προλαβαίνω να σας στείλω 2 φωτό από το κρησφύγετο

GqcGqzzVs.jpg

MFrC2a0jU.jpg

Πείτε μου αν σας αρέσει το ντύσιμο, ενδιαφέρομαι πολύ για τη γνώμη σας

post-249608-0-18509200-1447191840_thumb.gif

post-249608-0-85822800-1447191852_thumb.gif

• Like 4
Δημοσ.

2o, 3o και μη σου πω και 4οκλασατο

Ισα ρε τουμπανο,που το 80% η ειναι 40 κιλα και δεν πρεπει να χουν αποψη η που θα βρισκει πατωμα και θα σηκωνει σκονη! 

• Like 1
Δημοσ.

^Πόσο δίκιο έχεις!

Έπρεπε να γράψω «αμόρε» αντί για «γκομενάκι». Ελπίζω η Δήμητρα να μην παρεξηγήθηκε.

Ελα πες σε ολους την αληθεια.πες με φωνη δυνατη Περικλη, "θελω να γυρισουμε μαζι το 'μεχρι 5 ειναι σχεση' ",μη ντρεπεσαι
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...