Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε εμείς.

ναι μου φάνηκε πολύ περίεργο, ίσα, ίσα που θεωρούσα ότι στους άντρες το μακριά νύχια μπορεί να τους φαίνονται και κάπως αηδιαστικά

• Like 3
  • Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φτιαγμενο νυχι ειναι απο τα πραγματα που πρεπει να εχει η κοπελα για μενα :) Δεν ξερω.μου δηλωνει οτι προσεχει τον εαυτο το της!
Επισης μου βγαζει καθαριοτητα. 

*ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ* 

• Like 8
Δημοσ.

για να είμαι ειλικρινής, ο τύπος μου θύμησε την εφήβεία μου. Τότε το μόνο που κοιτούσαν τα αγόρια ήταν αν έχουμε ωραίο κώλο, βυζιά κι αν φοράμε κολλητά, μίνι και τα σχετικά

με αποτέλεσμα να γινόμαστε πρώτον ειδών ξέκολλα για να τους αρέσουμε. 

Είχα φύγει τόσο πολύ απο αυτό το σκεπτικό που μου φάνηκε κάπως όταν συνειδητοποίησα ότι παίζει ακόμα στο τραπέζι.

Φυσικά το καλοκαίρι φοράω τα κοντά μου κανονικά και με το νόμο

Φτιαγμενο νυχι ειναι απο τα πραγματα που πρεπει να εχει η κοπελα για μενα :) Δεν ξερω.μου δηλωνει οτι προσεχει τον εαυτο το της!
Επισης μου βγαζει καθαριοτητα. 

*ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ* 

θα πάω να τα φτιάξω... τουλάχιστον έχω ένα κίνητρο τώρα, πριν έλεγα, ότι είναι εντελώς ματαιότητα και άσε που ταλαιπωρείται και το νύχι.

Δημοσ.

θα πάω να τα φτιάξω... τουλάχιστον έχω ένα κίνητρο τώρα, πριν έλεγα, ότι είναι εντελώς ματαιότητα και άσε που ταλαιπωρείται και το νύχι.

Ατομα που τα προσεχουν αυτα θα σου δωσουν πολλα +++  :P

• Like 1
Δημοσ.

καλα ειναι ολα τα ντυσιματα..προσωπικα δεν με απασχολει..βεβαια μου αρεσει να υπαρχουν γυναικες με προκλητικα ρουχα-αλλα δεν θα κανω καποιο σχολιο για το πως θα επρεπε να ντυθει μια κοπελα...

και εγω τυπου καθημερινα ρουχα φοραω οταν βγαινω βραδυ..δεν εχω ξεχωριστα

Δημοσ.

Γενικά μ'έχουν μπερδέψει οι άντρες καραγκιόζηδες, βάζω κάτι που "γοητεύει", στραβώνουν, ντύνομαι απλά, μου λέγε γιατί δεν ντύθηκες πιο καλά...

FTFY. Σταμάτα να ασχολείσαι με άτομα που θεωρούν σημαντικό το να κρίνουν το πώς ντύνεσαι και γενικότερα πώς παρουσιάζεσαι. Ή αλλιώς μετά μη μένεις έκπληκτη όταν συνεχίζουν να επιμένουν στις μαλακίες τους.

ρε 'σεις μου είπε κι όλας "γιατι δε φτιάχνεις τα νύχια σου"

δεν ήξερα οτι σας αρέσουν τα φτιαγμένα νύχια!

εγώ του απαντάω, "γιατί να μην φοράω κάτι άνετο αφού ούτως ή άλλως πιστεύω ότι η ουσία είναι να υπάρχει χημεία κι αυτό είναι κάτι ανώτερο από το ντύσιμο".

και μου λέει αυτός: "είναι σα να μου λες, θα πασαληφτώ με σκατά, έχω aids, αλλά δε με νοιάζει γιατί είμαι ωραία"

Την επόμενη φορά που θα σου το πει κάποιος αυτό όχι σαν τυχόν πραγματική απορία αλλά σαν "θα έπρεπε να το κάνεις άκου που σου λέω" και δεν παίρνει από λόγια, απάντησέ του με κάτι από τα παρακάτω, ανάλογα τι βολεύει:

• Γιατί δεν ξυρίζεις τα πόδια σου;
  • Γιατί δεν κάνεις lasik;
  • Γιατί δεν αφήνεις μουστάκι;
  • Γιατί δεν ξυρίζεις το μουστάκι;

You get the point. Αλλά πρέπει να έχεις διάθεση και ικανότητα να τρολάρεις.

Bonus points αν καταφέρεις να μη τους συγχίσεις αλλά να μείνουν με μια ακαθόριστη απορία του τι πήγε στραβά και άφησε μια περίεργη αίσθηση μη-ικανοποίησης, είναι το δείγμα ενός πραγματικού master.

• Like 5
Δημοσ.

Εγω προσωπικα δεν εχω κολληματα όλα τα στυλ μ αρεσουν αν μ αρεσει και η τυπισσα

αρκει κατι να μην είναι πολύ τραβηγμενο. Και να σου πω και την αληθεια δεν θα σχολιαζα ποτε αρνητικα γιατι οι γυναικες είναι λιγο ευαίσθητες σε αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

η αλήθεια όμως είναι ότι αν μου αρέσει κάποιος δε θα πάω ποτέ με χοντρό πουλόβερ που με παχαίνει και τα σχετικά... οπότε ίσως να μην είναι τελικά τόσο ότι ο άλλος θέλει να πάρει μάτι, οσο ότι αντιλαμβάνεται ότι για να μην ντύνεται η άλλη καλά σημαίνει ότι μάλλον δεν ενδιαφέρεται γι'αυτόν...

δεν ξέρω...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω προσωπικα δεν εχω κολληματα όλα τα στυλ μ αρεσουν αν μ αρεσει και η τυπισσα

αρκει κατι να μην είναι πολύ τραβηγμενο. Και να σου πω και την αληθεια δεν θα σχολιαζα ποτε αρνητικα γιατι οι γυναικες είναι λιγο ευαίσθητες σε αυτά.

Συμφωνω αλλα νταξ οι κοπελες οταν ειναι με φορματ-φουτερ -αθλητικο και κανα καπελο καμια φορα ειναι ΩΡΑΙΟ. 

Επισης και οι ολοσωμες οι φορμες ή τα μακρυα ΧΑΛΑΡΑ - ΑΠΛΑ φορεματα ειναι επισης πολυ ωραια.

• Like 1
Δημοσ.

σταβι δείχνει αλλιώς το χέρι στην γυναικα με όμορφα φτιαγμένα νύχια  (οχι υποχρεωτικα μακρυά και τεράστια) και αλλιως δείχνει με  απεριποίητα χάλια νύχια  !

όπως δείχνει αλλιώς  ενας που εχει βγει για ποτο με το μάλλινο το πουλόβερ το ζιβάγκο το τρίχρωμο του 1950 και τα ορειβατικά μποτάκια  και αλλιως δείχνει αυτος που εχει βγει απλά με ενα τζινακι και ενα όμορφο άσπρο η μαυρο πουκαμισάκι

μπορείς να ντυθεις απλά και να δείχνεις σούπερ  , δεν χρειάζεται να προκαλείς για να αρέσεις ..

• Like 2
Δημοσ.

η αλήθεια όμως είναι ότι αν μου αρέσει κάποιος δε θα πάω ποτέ με χοντρό πουλόβερ που με παχαίνει και τα σχετικά... οπότε ίσως να μην είναι τελικά τόσο ότι ο άλλος θέλει να πάρει μάτι, οσο ότι αντιλαμβάνεται ότι για να μην ντύνεται η άλλη καλά σημαίνει ότι μάλλον δεν ενδιαφέρεται γι'αυτόν...

δεν ξέρω...

μπερδευτηκα

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνω αλλα νταξ οι κοπελες οταν ειναι με φορματ-φουτερ -αθλητικο και κανα καπελο καμια φορα ειναι ΩΡΑΙΟ. 

Επισης και οι ολοσωμες οι φορμες ή τα μακρυα ΧΑΛΑΡΑ - ΑΠΛΑ φορεματα ειναι επισης πολυ ωραια.

ναι ρε αυτά ειναι ωραία, εγώ σου λέω πήγα με πουλόβερ, τζιν, που με παχαίνει και αθλητικά παπούτσια

Δημοσ.

μου την έσπασε και του είχα πει "κι έτσι ωραία είμαι!"

Μπράβο στάβη, τον έβαλες στη θέση του.

• Like 3
Δημοσ.

ναι ρε αυτά ειναι ωραία, εγώ σου λέω πήγα με πουλόβερ, τζιν, που με παχαίνει και αθλητικά παπούτσια

Βασικα αμα αυτο σου ηρθε να βαλεις,με αυτο ενιωσες ωραια οταν το εβαλες, σορρυ κιολας αλλα χεστηκες για τους αλλους :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...