ikaruga24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 δε βγαίνουν άντρες γυναίκες μαζί χωρίς να γουστάρονται?? Εξαιρετικά απίθανο, ίσως στη never neverland που είναι όλοι παιδιά και αθώα. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ο μαου [...] την την έβγαζε. Απλά πράγματα.Μαουζ: Της κάνεις και κεκεδίζουν αδερφέ! :·) Σταβι: Δεν εισαι τόσο χάλια όσο υπονοεί η τοτεμ λοστ 1
Haris San Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 γι'αυτό το βλέμμα απάντησα Δήμητρα το δικό σου δεν ξέρω απο που προέκυψε μπααα είναι ταμπελάκι, "ψοφάω να μου την πέσεις αλλά θα σε φτύσω γιατί δεν ειμαι για τα μούτρα σου" Πρωτα απ'ολα τα μουτρα μου δεν τα χεις δει... Οποτε δεν μπορεις να πεις αν καποια ειναι για τα μουτρα μου η οχι! Αλλα επειδη το χω μαθει και γω πλεον το "υφακι" πλεον το κανω και γω στις γκομενες! Το Σαββατο που πηγα μπουζουκια και ηταν μια στο διπλανο τραπεζι και την μια μου ζητουσε λιγο παγο την αλλη αναπτηρα και ολο εψαχνε αφορμη να μιλησει, εφαγε ενα bitchy ακυρο. Ετσι παει και μετα λετε γιατι δεν υπαρχουν αντρες! Οχι καριολακι εχω και εγω εγωισμο και επιπεδο πολυ μεγαλυτερο απο το δικο σου. Κατεβειτε λιγο απο το καλαμακι, γειωθητε, γινεται σαν τις κοπελες στο εξωτερικο που ειναι ευγενεστατες, οχι σαν τις Ελληνιδες τις ξεβρακωτες που στο παιζουν και ανωτερες και μετα τα λεμε. Και για να σου δωσω παραδειγμα για το υφακι, μιλαω για αυτο: 2
Mau-Maus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μαουζ: Της κάνεις και κεκεδίζουν αδερφέ! :·) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ Σταβι: Δεν εισαι τόσο χάλια όσο υπονοεί η τοτεμ λοστ - Γυναικες ρε φιλε ..αστα να πανε ... 1
Anastazio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ναι για σκυλάδικο στην εθνική το καταλληλότερο. Όπως είπα και πιο πριν: Αν έχεις ωραίο σώμα δεν έχει σημασία τι φοράς. Με άλλα λόγα stravi αν είχες το σώμα της Megan Fox, και με λασπωμένη αρβύλα να πήγαινες ούτε που θα τολμούσε να σου κάνει τα σχόλια που έκανε ο εκλεκτικός φίλος σου. Αναλόγως και ο μαου που τολμάει φώτο από το λαιμό και κάτω θα ήταν 'μανάρι' και με τη πιτζάμα να την την έβγαζε. Απλά πράγματα. Σοβαρα τωρα?Χαλαρα την αφηνα ασαλιωτη την megan fox και καθε καμπια που δεν θα τιμουσε την φαση προσεχοντας την εμφανιση της εκτως και αν ειχαμε βγει για τσαπισμα σε μποστανι,"κομπλεξικοι" σαν και μενα απειροι fyi.
whodatinsomniaK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ^ΛοΛ^ Αδερφέ, να σου υπενθυμίσω πως ερωτοτροπείς -όπως όλοι μας άλλωστε- μέχρι και με την παλάμη σου.
Anastazio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ε ψηλε τωρα κανεις σαν να μη το πιανεις το νοημα και δεν εισαι τετοιος.Δεν μπαινω σε φαση για αντιλογο,το χεις,αν το παρεις αλλιως.
totem_lost Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Χαλαρα την αφηνα ασαλιωτη την megan fox και καθε καμπια που δεν θα τιμουσε την φαση Σιγά εσύ, θα δακρύσουνε και οι πετρες. 2
Anastazio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Σιγά εσύ, θα δακρύσουνε και οι πετρες. Δεν ξερω για τις πετρες αλλα πολυ θα θελα να δω τα μουτρα σου οταν θα εβγαζε το random κορμι την πιτζαμα και αντι για το πολυποθητο στυλιαρι σκαγαν μαιμουδες και γιβωνες απο την πολλη χλωριδα.Τεσπα,νταξει παιχτο μποεμ,κλαιν.
whodatinsomniaK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Παθιασμένη συζήτηση! Πρώιμο ερωτικό καβγαδάκι; 2
bluesattack Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ναι για σκυλάδικο στην εθνική το καταλληλότερο. Όπως είπα και πιο πριν: Αν έχεις ωραίο σώμα δεν έχει σημασία τι φοράς. Με άλλα λόγα stravi αν είχες το σώμα της Megan Fox, και με λασπωμένη αρβύλα να πήγαινες ούτε που θα τολμούσε να σου κάνει τα σχόλια που έκανε ο εκλεκτικός φίλος σου. Αναλόγως και ο μαου που τολμάει φώτο από το λαιμό και κάτω θα ήταν 'μανάρι' και με τη πιτζάμα να την την έβγαζε. Απλά πράγματα. Απλα ειναι τις πρωτες μερες.Αφου θα επιτευχθει η... κατακτηση μετα θα ειμαστε ιδιοτροποι.Να μην ειστε αλαζονικες γιατι ο ανταγωνισμος (σας) ειναι μεγαλος 1
Vapir Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 επειδή σας βλέπω τις έχετε βγάλει και τις ακονίζεται 1
anwnymh29 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Εν συντομία, με 5 άτομα ψήνονται δυο τρία υπό προϋποθέσεις. Στο ένα, πρέπει να επιδείξουν κεφάλι και να δεχτούν να ερωτοτροπήσουν* με το φασισταριό (*η αγοραία έκφραση αρμόζει καλύτερα στην περίσταση) και στο δευτερο, το γκομενάκι της Μμμ να μην έχει πρόβλημα με τα ρούχα της στάβι. Αναμενω να σβηστει αλλα δεν το κοβω να συμβαινει.. εισαι χυδαιοτατος και πολυ δημοκρατης ρε φιλε,εχω ανατριχιασει. Χυδαιος οσο δεν παιρνει. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ^Πόσο δίκιο έχεις! Έπρεπε να γράψω «αμόρε» αντί για «γκομενάκι». Ελπίζω η Δήμητρα να μην παρεξηγήθηκε.
theoritikos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 (σίγουρα το έχω ξαναπεί κάπου) Εμένα αυτό που με ενοχλεί πολύ στις γυναίκες είναι τα μεγάλα τατουάζ σε εμφανή σημεία, και το γεγονός που αρκετές κάνουν ότι μπορούν για να τα επιδείξουν. Ειδικά κάτι ροζ φιόγκοι και κάτι τεράστια σχέδια σε έντονα χρώματα (κίτρινιο και πράσινο κυρίως) μου φαίνονται πολύ αντιαισθητικά. Στα πιο διακριτικά και μικρά σχέδια δεν λέω οχι, (αρκεί να είναι ωραίο το σχέδιο) μου φαίνονται αρκετά χαριτωμένα και πιο ταιριαστά για γυναίκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις