dimitra_m3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 γι'αυτό το βλέμμα απάντησα Δήμητρα το δικό σου δεν ξέρω απο που προέκυψε το δικό μου κείμενο έκανες παράθεση ... τςτςτς θα είσαι κέντρο σήμερα το απόγευμα;
stavi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 όχι ρε σύ αλλά την επόμενη φορά που θα είμαι Θεσσαλονίκή θα βγούμε παρέα να χτυπήσουμε κανά μωρό : P 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Και τώρα ο γιουνομπόμπας θα βάλει gif με δυο κυρίες κι ενα μωρό στις λάσπες.
Apoll Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Βγήκα χτες μ'έναν γνωστό και με προβλημάτισε λίγο. Είχα πάει με πουλοβερ, τζιν και αθλητικά και απ'οτι κατάλαβα προτιμάει το πιο σικ και θηλυκό ντύσιμο. Το οποίο δεν αμφιβάλω ότι αναδεικνύει τις γυναίκες, αλλά πιστεύω επίσης ότι ένα casual ντύσιμο δείχνει γυναίκα που δεν θέλει να προκαλέσει με την εμφάνισή της, και στον κόσμο που ζούμε που πολλές προσπαθούν με προκλητικά ντυσίματα να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής, ένα ντύσιμο ουδέτερο, θα πρεπε να εκτιμάτε περισσότερο. Λέω εγώ.. . . Ιδίως όταν βγαίνεις μ'έναν απλό γνωστό που δεν έχεις καμία διάθεση να τον προκαλέσεις. Γενικά μ'έχουν μπερδέψει οι άντρες, βάζω κάτι που "γοητεύει", στραβώνουν, ντύνομαι απλά, μου λέγε γιατί δεν ντύθηκες πιο καλά... Η ερώτηση τέλος πάντων είναι: τι ντύσιμο σας αρέσει στη γυναίκα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά στυλ, ποιο ειναι όμως το δικό σας; Ο κόσμος είναι περίεργος. Εγώ προσωπικά δεν έχω στυλ. Ας έρθει με τζιν, πουλόβερ και αθλητικό παπούτσι. Μιας και εγώ θα είμαι casual ούτως ή άλλως, απλά πουκάμισο, τζιν μπλε ή μαύρο. Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει η άλλη, δεν τα κοιτάς αυτά. Αν θες να καμαρώνεις σαν γύφτικό σκερπάνι, ναι. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 όχι ρε σύ αλλά την επόμενη φορά που θα είμαι Θεσσαλονίκή θα βγούμε παρέα να χτυπήσουμε κανά μωρό : P θα βρω και για σένα ένα 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ^μοναχοφαγα... Μπορείτε να μοιραστείτε οτι έχεις ήδη. τι ρούχα του αρέσουν; να ξέρουμε πως να ντυθεί η στάβι. πόσο καλός άνθρωπος ειμαι, να κανονίζω τρίο σε άγνωστο... 2
anwnymh29 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 το κεφάλι δεν παίζει κανέναν ρόλο για σένα ε; Γκουχου!! (ετοιμη να τρολλαρω ημουν αλλα αστο) Φυσικα και παιζει ρολο απλα ειδα ενα ωραιο κορμι και το ειπα..να μην το πω?? 1
stavi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Γκουχου!! (ετοιμη να τρολλαρω ημουν αλλα αστο) Φυσικα και παιζει ρολο απλα ειδα ενα ωραιο κορμι και το ειπα..να μην το πω?? α κατάλαβα. . . γι'αυτό και η nenya έβαλε εκείνο τον τύπο... χαχαχα το κάτω κεφάλι εννοείς ε; α καλό! 1
Mau-Maus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 anvnymh αν βαλεις κεφαλι θα βαλω και γω ! σταβι αν βαλεις κ συ θα βαλω και το κατω α καλο ε ? 2
iCyd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 WTF τι παιζει εδω? Λιγο ελειψα και εχασα πολλα επεισοδια μου φαινεται
NickTG Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Maus μη με τρελαίνεις ρε και με κάνεις να κάνω καραγκιοζιλίκια! σου λεώ το παντελόνι δεν είναι τσιτα!!! Μια χαρά το τζιν. Σου κάνει ωραία μπουτακια!
saxos55 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 με δυο λόγια, ο τύπος σε διάσταση με τη γυναίκα του, μετά απο 10 χρόνια σχέσης-συμβίωσης-γάμου, τελικά έφυγε αυτή πριν 1χρόνο γιατί αυτός δεν ειχε διάθεση, τα τελευταία 6 χρόνια να κάνει έρωτα μαζι της, επειδή δεν τον έφτιαχνε πια, ωστόσο πιστός απο τα 23 και φρικαρισμένος που ένιωθε οτι έχει κλείσει σαν άντρας. Τώρα που έφυγε αυτή, ακόμα περισσότερο φρικαρισμένος που η ζωή του καταρρέει, υπαρχει και μωρό το οποιο δε βλέπει συχνά, ψυχολογικά ράκος και σε αδιέξοδο. Αυτή θέλει να γυρίσει αλλά αυτός συνεχίζει να μην την βλέπει σεξουαλικά, ωστόσο την αγαπάει και θέλει να γυρίσει. Και γενικά, τωρα που ειναι μονος ειναι η ευκαιρία του να νιωσει λιγο ελεύθερος χωρίς ζήλειες και γκρίνιες. Το να βγούμε ένα βραδυ οπως μου ζήτησε, σε φιλικο επίπεδο και να ντυθώ καλά, δεν ειναι τίποτα για μένα. Είναι πολύ καλό παιδί και τον εκτιμάω. Και επίσης καταλαβαίνω ότι περνάει δύσκολα. Επίσης μέσα απο τις συζητήσεις μας, κατάλαβα και άλλα πράγματα για τους παντρεμένους.... το ποσο αδιέξοδο είναι καμιά φορά, απο τη μια να θέλεις να είσαι πιστός, από την άλλη να νιώθεις οτι έχεις βαρεθεί με το ιδιο άτομο τόσα χρόνια, ίδιως όταν το άτομο αυτο έχει αφεθεί και δεν προσέχει την εμφανισή του. Καλά για το μωρό πες του να μην πολυτρελαίνεται. Ας ανησυχήσει ο μπαμπάς του 2
vsl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 WTF τι παιζει εδω? Λιγο ελειψα και εχασα πολλα επεισοδια μου φαινεται Μια απ' τα ίδια, αλλά ντάξει τα διάβασα και ήρθα τώρα στο live 1
totem_lost Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 κάποιοι το λένε στήθος (εκτός και αν φοράει κάτι άλλο από μέσα που δε νομίζω με αυτό το ντύσιμο) Ωραίο στυλ maus Ναι για σκυλάδικο στην εθνική το καταλληλότερο. Όπως είπα και πιο πριν: Αν έχεις ωραίο σώμα δεν έχει σημασία τι φοράς. Με άλλα λόγα stravi αν είχες το σώμα της Megan Fox, και με λασπωμένη αρβύλα να πήγαινες ούτε που θα τολμούσε να σου κάνει τα σχόλια που έκανε ο εκλεκτικός φίλος σου. Αναλόγως και ο μαου που τολμάει φώτο από το λαιμό και κάτω θα ήταν 'μανάρι' και με τη πιτζάμα να την την έβγαζε. Απλά πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις