Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι, δν ηταν τουπε. Απλα ταμπελακι"μη διαθεσιμη για φλερτ"

μπααα είναι ταμπελάκι, "ψοφάω να μου την πέσεις αλλά θα σε φτύσω γιατί δεν ειμαι για τα μούτρα σου"

• Like 1
Δημοσ.

μπααα είναι ταμπελάκι, "ψοφάω να μου την πέσεις αλλά θα σε φτύσω γιατί δεν ειμαι για τα μούτρα σου"

ήσουν παρούσα τη δεδομένη στιγμή για να με αμφισβητείς; 

Δημοσ.

ήσουν παρούσα τη δεδομένη στιγμή για να με αμφισβητείς; 

Δεν κατάλαβα προφανώς ότι έλεγες για ΄σενα.

Σε συνάντησε σε κάποιο μπαρ το παιδί;

Ωωωωω τα κορίτσα ανταγωνίζονται. Ερεθίστηκαν οι ρώγες μας.

σταμάτα ρε, νόμιζα ότι λέγαμε για τις τύπισσες στα μπαρ

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι κοιτατε με αυτο το bitchy βλεμμα, του τουπέ. Αυτο ξενερωνει τους αντρες...Εχει και ενα "ανεκδοτο" σχετικα με αυτο..

"Εσείς που μπαίνετε στα μαγαζιά με υφάκι, να ξέρετε ότι βάζουμε στοιχήματα από ποιας το βρακί θα πέσει αράχνη."

Mην το γελας καθολου, αυτος ειναι ο λογος που καποιος ενω σε κοιταει δεν ερχεται να σου μιλησει, γιατι εχετε υφακι. Και περιεργως οι κοπελες στο εξωτερικο δεν το εχουν...Αυτο το Ελληνικο τουπε δεν μπορω να το εξηγησω...Κατεβαινει η αλλη απο τα Γιαννιτσα ξερω γω να σπουδασει με την μαντιλα στο κεφαλι και απο το πουθενα εχει ενα βλεμμα λες και ειναι royal και συ peasant.

Αυτος ο λογος ειναι στανταρακι να ξερεις..Ξεκαβαλιστε τα καλαμια σας και θα δεις πως θα ρχονται μετα!

γι'αυτό το βλέμμα απάντησα Δήμητρα

το δικό σου δεν ξέρω απο που προέκυψε

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα προφανώς ότι έλεγες για ΄σενα.

Σε συνάντησε σε κάποιο μπαρ το παιδί;

σταμάτα ρε, νόμιζα ότι λέγαμε για τις τύπισσες στα μπαρ

Ααα!! δηλαδή τις άλλες τις κράζετε ελεύθερα ,ενώ όταν τα κάνετε εσείς είναι εντάξει;;;  :fear: :unsure: :-D :-D :-D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...