DDevil Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Εγώ το έχω πει σε πολλά νήματα ότι όλοι και όλες μέσω του fb πηδιούνται πλέον, αλλά μου το παίξατε παρθένες! Είπαμε έξω βγαίνουν όλες να το παίξουν δύσκολες, είναι κυρίες, θα ρίξουν κάνα δυο άκυρα στα αγοράκια που θα πάνε να τις την πέσουν, αλλά όταν γυρίσουν σπίτι ανοίγουν το fb να βρούνε κάναν άγνωστο να πηδηχτούνε! Και το κάνουν για πρώτη φορά πάντα βέβαιος βέβαιος.. Στα μπαράκια γινεται ελαχιστο παιχνιδι πλεον επειδή ολες είναι με ένα κινητο στο χέρι και βγάζουν σελφι με τις φιλες τους για να την ανεβάσουν στο φβ να δειχτουν :S αλλα και παλι φιλε πολύ βαρετο να κολλησεις στο φβ και να προσπαθεις να ψησεις κάποια.Εγω μια πιτσιρικα που ειχα το καλοκαιρι της την έπεσα απεξω παντως και μου ειπε μετα ότι αμα της ζητουσα φβ και όχι κινητο θα ετρωγα και ακυρο. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Στα μπαράκια γινεται ελαχιστο παιχνιδι πλεον επειδή ολες είναι με ένα κινητο στο χέρι και βγάζουν σελφι με τις φιλες τους για να την ανεβάσουν στο φβ να δειχτουν :S αλλα και παλι φιλε πολύ βαρετο να κολλησεις στο φβ και να προσπαθεις να ψησεις κάποια.Εγω μια πιτσιρικα που ειχα το καλοκαιρι της την έπεσα απεξω παντως και μου ειπε μετα ότι αμα της ζητουσα φβ και όχι κινητο θα ετρωγα και ακυρο. έχω πάει σε μπαρ μόνη μου και δεν μου την έχει πέσει μισή τεστοστερόνη. Γενικά, και με παρέα που ήμουν βλέπω μόνο να κοιτάτε και κίνηση να μη κάνετε .... δεν δαγκώνουμε, πλησιάστε 3
Makis38 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 έχω πάει σε μπαρ μόνη μου και δεν μου την έχει πέσει μισή τεστοστερόνη. Γενικά, και με παρέα που ήμουν βλέπω μόνο να κοιτάτε και κίνηση να μη κάνετε .... δεν δαγκώνουμε, πλησιάστε Θεσσαλονίκη είσαι;....θα είμαι 7 με 10 Δεκεμβρίου για ένα σεμινάριο.... ...
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Θεσσαλονίκη είσαι;....θα είμαι 7 με 10 Δεκεμβρίου για ένα σεμινάριο.... ... και τώρα μόνη μου θα πάω σε ένα μπαρ, κρίμα που δεν είσαι
Haris San Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 έχω πάει σε μπαρ μόνη μου και δεν μου την έχει πέσει μισή τεστοστερόνη. Γενικά, και με παρέα που ήμουν βλέπω μόνο να κοιτάτε και κίνηση να μη κάνετε .... δεν δαγκώνουμε, πλησιάστε Το θεμα ειναι οτι κοιτατε με αυτο το bitchy βλεμμα, του τουπέ. Αυτο ξενερωνει τους αντρες...Εχει και ενα "ανεκδοτο" σχετικα με αυτο.. "Εσείς που μπαίνετε στα μαγαζιά με υφάκι, να ξέρετε ότι βάζουμε στοιχήματα από ποιας το βρακί θα πέσει αράχνη."
DDevil Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Insomnia Connecting People χαχαχα τυφλα να έχει η Νοκια φιλε
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Το θεμα ειναι οτι κοιτατε με αυτο το bitchy βλεμμα, του τουπέ. Αυτο ξενερωνει τους αντρες...Εχει και ενα "ανεκδοτο" σχετικα με αυτο.. "Εσείς που μπαίνετε στα μαγαζιά με υφάκι, να ξέρετε ότι βάζουμε στοιχήματα από ποιας το βρακί θα πέσει αράχνη." εγώ παίζει να έχω και το βλέμμα του " killing in the name of" αχαχαχα 2
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 χαχαχα τυφλα να έχει η Νοκια φιλε Ποια νόκια, μόνο ινσόμνια.
iCyd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 και τώρα μόνη μου θα πάω σε ένα μπαρ, κρίμα που δεν είσαι Sorry κιολας. Αλλα τι φαση? Γιατι βγαινεις μονη σου?
Haris San Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 εγώ παίζει να έχω και το βλέμμα του " killing in the name of" αχαχαχα Mην το γελας καθολου, αυτος ειναι ο λογος που καποιος ενω σε κοιταει δεν ερχεται να σου μιλησει, γιατι εχετε υφακι. Και περιεργως οι κοπελες στο εξωτερικο δεν το εχουν...Αυτο το Ελληνικο τουπε δεν μπορω να το εξηγησω...Κατεβαινει η αλλη απο τα Γιαννιτσα ξερω γω να σπουδασει με την μαντιλα στο κεφαλι και απο το πουθενα εχει ενα βλεμμα λες και ειναι royal και συ peasant. Αυτος ο λογος ειναι στανταρακι να ξερεις..Ξεκαβαλιστε τα καλαμια σας και θα δεις πως θα ρχονται μετα! 3
iCyd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Mην το γελας καθολου, αυτος ειναι ο λογος που καποιος ενω σε κοιταει δεν ερχεται να σου μιλησει, γιατι εχετε υφακι. Και περιεργως οι κοπελες στο εξωτερικο δεν το εχουν...Αυτο το Ελληνικο τουπε δεν μπορω να το εξηγησω...Κατεβαινει η αλλη απο τα Γιαννιτσα ξερω γω να σπουδασει με την μαντιλα στο κεφαλι και απο το πουθενα εχει ενα βλεμμα λες και ειναι royal και συ peasant. Αυτος ο λογος ειναι στανταρακι να ξερεις..Ξεκαβαλιστε τα καλαμια σας και θα δεις πως θα ρχονται μετα! Αυτο το πραμα το θυμαμαι απο τοτε που ειχα περασει πρωτο ετος στο πανεπιστημιο. Οσες ειχαν περασει Θεσσαλονικη για καποιο λογο απο κει που ηταν ολες παναγιτσες ξαφνικα απεκτησαν ενα τουπε. Δεν τολμουσες να πλησιασεις.
whodatinsomniaK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά κι εγω φιλικά σας βλέπω, αλλά να πηγαίνετε τοίχο τοίχο... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις