DDevil Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 η στάβι σπέρνει σαυτο το θρέντ Ωραια τύπισσα βγάζει κέφι! 2
bedazzled Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Η stavi παντού σπέρνει. Είναι σταθερή αξία στο insomnia. 4
iCyd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Oποια εδω μεσα με θελει για φιλο-κολλητο της εγω προσφερομαι παντως. Να εχει εναν ωμο να κλαψει ρε παιδακι μου στην τελικη.
Dagreton Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Βγήκα χτες μ'έναν γνωστό και με προβλημάτισε λίγο. Είχα πάει με πουλοβερ, τζιν και αθλητικά και απ'οτι κατάλαβα προτιμάει το πιο σικ και θηλυκό ντύσιμο. Το οποίο δεν αμφιβάλω ότι αναδεικνύει τις γυναίκες, αλλά πιστεύω επίσης ότι ένα casual ντύσιμο δείχνει γυναίκα που δεν θέλει να προκαλέσει με την εμφάνισή της, και στον κόσμο που ζούμε που πολλές προσπαθούν με προκλητικά ντυσίματα να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής, ένα ντύσιμο ουδέτερο, θα πρεπε να εκτιμάτε περισσότερο. Λέω εγώ.. . . Ιδίως όταν βγαίνεις μ'έναν απλό γνωστό που δεν έχεις καμία διάθεση να τον προκαλέσεις. Γενικά μ'έχουν μπερδέψει οι άντρες, βάζω κάτι που "γοητεύει", στραβώνουν, ντύνομαι απλά, μου λέγε γιατί δεν ντύθηκες πιο καλά... Η ερώτηση τέλος πάντων είναι: τι ντύσιμο σας αρέσει στη γυναίκα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά στυλ, ποιο ειναι όμως το δικό σας; Ό,τι ντύσιμο και να έχει είναι ωραίο με τη προϋπόθεση να έχει ωραία γάτα (= 1
stavi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Οσο για τον τυπο είναι 35 και σαλιαριζει με 18χρονες στο φβ.... συγχαρητηρια ε αυτές του κάτσαν του ανθρώπου τι να κάνει; προτιμούσες μεγαλύτερες μου είπε αλλά μέσα απο το φουμπού δεν μπορείς να έχεις και πολλές απαιτήσεις
DDevil Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ε αυτές του κάτσαν του ανθρώπου τι να κάνει; προτιμούσες μεγαλύτερες μου είπε αλλά μέσα απο το φουμπού δεν μπορείς να έχεις και πολλές απαιτήσεις Τι να κανει και αυτος ο κακομοιρης ναι τον πιεσαν. Καταλαβαινω το δραμα του
Adon1s Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Φαντάσου αν έπαιζε μπάλα με το ΤΙΝΤΕΡ θα τις έλεγε να κόψουν νούμερο για το κρεβάτι του .
DDevil Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Εμενα με ειχε κανει στο φβ μια πέρυσι χωρις να την ξέρω αλλα ηταν καλη γκομενα ..... την εκανα αποδοχή και δεν μιλάγαμε απλα την ειχα μέσα λεω μπορει να έρθει να μιλησει καμια μέρα σε καποια φαση ολο ηθελα να παω να της μιλησω και ολο κατι γινότανε και δεν γινότανε τελικά. Για να είμαι ειλικρινης νομιζα ότι και να παω να μιλησω τέτοιες γκομενες δεν βγαινουν από το φβ μπορει να εκανα και λαθος βεβαια αλλα γενικα δεν μ αρεσε ο ρολος του τυπου από το νετ που θα το κυνηγάει και η αλλη θα κρυβεται πισω από μια οθονη και θα παιζει το παιχνιδι της τελικα εμεινε 2-3 μηνες φιλη μου ειδε ότι δεν ασχολουμαι καθολου μαζι της ... ουτε λαικ δεν της ειχα κάνει και με διέγραψε τον φιλο μου που της εκανε τον κρατησε αλλα φυσικα δεν έφαγε ο τυπος μακαρι να έτρωγε αυτος και ας ειχε κανει διαγραφη εμένα. Μυστήριες οι γκομενες μπαινουν στο φβ για να πάρουν επιβεβαιωση ενώ η καλυτερη που μενει κιολας είναι με τις σχέσεις κ από κοντα. Τι καταλαβαινουν ρε παιδι μου? απορω.
Anastazio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 το ότι μπορεί ένα άντρας να θέλει να κάνει σεξ με τη φίλη του δε σημαίνει οτι δεν την βλέπει φιλικά. Νταξει κλειδωστε το. 2
johnbond Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Άλλο να είναι κάποια φτιαγμένη κ καλοντυμένη και άλλο να είναι προκλητικά ντυμένη.... Το πρώτο είναι επιθυμητό όπου και αν πας,ακόμη και σπίτι αν βρίσκεσαι. Πιστεύω οτι πρέπει να το έχει κάθε θυληκό σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.
DDevil Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Φαντάσου αν έπαιζε μπάλα με το ΤΙΝΤΕΡ θα τις έλεγε να κόψουν νούμερο για το κρεβάτι του . σωπα ρε φιλε τοσο παιχνιδι γινεται από εκει μεσα?
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ελα φιλε βρήκαμε στέκι και σημερα Insomnia always delivers και τα σχετικά 1
Mau-Maus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Εγώ το έχω πει σε πολλά νήματα ότι όλοι και όλες μέσω του fb πηδιούνται πλέον, αλλά μου το παίξατε παρθένες! Είπαμε έξω βγαίνουν όλες να το παίξουν δύσκολες, είναι κυρίες, θα ρίξουν κάνα δυο άκυρα στα αγοράκια που θα πάνε να τις την πέσουν, αλλά όταν γυρίσουν σπίτι ανοίγουν το fb να βρούνε κάναν άγνωστο να πηδηχτούνε! Και το κάνουν για πρώτη φορά πάντα βέβαιος βέβαιος.. 5
iCyd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 σωπα ρε φιλε τοσο παιχνιδι γινεται από εκει μεσα? Εε μην φανταστεις. Επεσε και αυτο. χαχαχαχα
Makis38 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω εάν ειπώθηκε γιατί βαριέμαι να διαβάζω 15 σελίδες σχόλια, εγώ στη θέση του δεν θα έκαναν κανένα σχόλιο, τουλάχιστον με τον τρόπο που το έκανε, για ντύσιμο και γενικά. Δεν βγήκε blind date μαζί σου, σε ήξερε σε δέχτηκε οπότε...νύχια, ντυσίματα δεν ήταν του παρόντος, εκτός και αν με ρωτούσες τι γνώμη έχω γι' αυτά. Τι μου αρέσει άλλη ιστορία επίσης, έχει να κάνει με σωματότυπο, τύπο, ηλικία (κάπως)..στιγμή, μέρος....κλπ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις