Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο τύπος σε διάσταση με τη γυναίκα του, μετά απο 10 χρόνια σχέσης-συμβίωσης-γάμου, τελικά έφυγε αυτή πριν 1χρόνο γιατί αυτός δεν ειχε διάθεση, τα τελευταία 6 χρόνια να κάνει έρωτα μαζι της, επειδή δεν τον έφτιαχνε πια, ωστόσο πιστός απο τα 23 και φρικαρισμένος που ένιωθε οτι έχει κλείσει σαν άντρας.

Τώρα που έφυγε αυτή, ακόμα περισσότερο φρικαρισμένος που η ζωή του καταρρέει, υπαρχει και μωρό το οποιο δε βλέπει συχνά, ψυχολογικά ράκος και σε αδιέξοδο. Αυτή θέλει να γυρίσει αλλά αυτός συνεχίζει να μην την βλέπει σεξουαλικά, ωστόσο την αγαπάει και θέλει να γυρίσει.

Και γενικά, τωρα που ειναι μονος ειναι η ευκαιρία του να νιωσει λιγο ελεύθερος χωρίς ζήλειες και γκρίνιες. Το να βγούμε ένα βραδυ οπως μου ζήτησε, σε φιλικο επίπεδο και να ντυθώ καλά, δεν ειναι τίποτα για μένα. Είναι πολύ καλό παιδί και τον εκτιμάω. Και επίσης καταλαβαίνω ότι περνάει δύσκολα.

Επίσης μέσα απο τις συζητήσεις μας, κατάλαβα και άλλα πράγματα για τους παντρεμένους.... το ποσο αδιέξοδο είναι καμιά φορά, απο τη μια να θέλεις να είσαι πιστός, από την άλλη να νιώθεις οτι έχεις βαρεθεί με το ιδιο άτομο τόσα χρόνια, ίδιως όταν το άτομο αυτο έχει αφεθεί και δεν προσέχει την εμφανισή του.

Σηκώνει νέο θρεντ όλο αυτό. Ψήστο.

• Like 6
  • Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εκεί κατέληξε κι αυτός.

βλέπεται ναι

άσε που μέσα σ'αυτόν τον 1 χρόνο έχει βρει τρια μικρά απο το φουμπου και έχει γίνει η φάση, αλλά απο το μια του άρεσε απο την άλλη ξενέρωσε τη ζωή του. Ψυχοφθόρο του φάνηκε κι αυτό, τα άλλα τα χαζά, συμπεριφέρονται σα να έχουν περίοδο όλο το μήνα

18 χρονών η άλλη, το κάνουν, την άλλη μέρα την παίρνει τηλέφωνο, δεν το σηκώνει και του στέλνει το εξής μήνυμα

"έτσι μ'αρέσει να κάνω εγω με τους άντρες, δεν εισαι ούτε ο πρώτος που την πατάει μαζί μου"

όταν το κάναν και μετά  που την πηγαινε σπιτι, τι του λεει το σκατό "ευχαριστω που με γάμησες"

έχουν ξεφύγει εντελώς το μικρά, να φανταστείτε ότι αυτος ολοκληρος άντρας 35 χρονών και όταν μου το έλεγε δεν ειπε τη λέξη "γάμησες"... "ευχααριστώ που με.. "   κατάλαβες μου λέει...

η άλλη του ζήτησε 20 ευρώ... μια άλλη όταν βγήκαν μαζί έξω το παιζε για να τους βλέπουν οι γύρω δύσκολη, οτι και καλά δεν θέλει να χορέψει μαζί του, ενώ στο σπίτι μια χαρά του καθόταν.

Είναι απο αυτά τα χαζα που ποστάρουν τα βυζιά τους στο φουμπου και απο κάτω γράφουν χιλιες δυο μαλακιες οι 2000 άγνωστοι φιλοι του φουμπου...

Σκατοκατάσταση

Aυτο ειναι γνωστο για τα μικρα πλεον. :P 

Δημοσ.

χαχαχαα οκ. Ετσι νομιζε εσυ. Η παρεα ενος αντρα με εναν αντρα δεν ειναι το ιδιο με μια γυναικα οσο και στενοι φιλοι να ειστε. Αν τον υποτιθεμενο κολλητο σου τον ρωτουσε ενας αντρας φιλος του αν θα εκανε κατι μαζι σου για 1 φορα, θα ελεγε ναι, εκτος αν ειναι φιλος του γκομενου σου οποτε στην ουσια δεν ειναι δικος σου κολλητος..... Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω... Σορρυ που στο χαλαω στο μυαλο σου περι brotha from another motha αλλα ετσι ειναι, και στο λεω επειδη εχει ξαναγινει αυτη η συζητηση, και σε μεγαλη παρεα ανδρων! Ας μην την συνεχισουμε περι αντρας-γυναικα φιλια ειναι μεγαλη συζητηση..... 

Εγω παλι εχω ακουσει πως ποτε ενας αντρας δεν μπορει να δει μια κοπελα αποκλειστικα και μονο σα φιλη/κολλητη. Μπορει να την "αγαπαει",να περναει κομπλε στο θεμα παρεας αλλα δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να μην σκεφτηκε εστω και μια φορα οτι θελει να την κουτουπωσει :P

το  ότι μπορεί ένα άντρας να θέλει να κάνει σεξ με τη φίλη του δε σημαίνει οτι δεν την βλέπει φιλικά.

Το να μη θέλει να κάνει σχέση μαζί της αλλά παρόλαυτά να γουστάρει την παρέα της, σημαίνει ότι τη βλέπει φιλικά και όχι ερωτικά. Ωστόσο μπορεί σε μια ωραία φιλική βραδιά να κάνουν και σεξ. Καλύτερα έτσι παρά με κάποια άγνωστη.

Εγώ πάντως δεν κάνω σεξ με τους φίλους μου γιατί δε με ανάβουν αλλά τελευταία μπορώ να φανταστώ τον εαυτο μου να τη βρίσκω με κάποιον με τον οποίο κρατάμε φιλική σχέση. Μια σχέση ποιοτική, να το πω αλλιώς, χωρίς δεσμεύσεις, ζήλειες και καψόνια...

Αλλά να περνάμε ποιοτικό χρονο μαζι σαν ενήλικες

Δημοσ.

το  ότι μπορεί ένα άντρας να θέλει να κάνει σεξ με τη φίλη του δε σημαίνει οτι δεν την βλέπει φιλικά.

Το να μη θέλει να κάνει σχέση μαζί της αλλά παρόλαυτά να γουστάρει την παρέα της, σημαίνει ότι τη βλέπει φιλικά και όχι ερωτικά. Ωστόσο μπορεί σε μια ωραία φιλική βραδιά να κάνουν και σεξ. Καλύτερα έτσι παρά με κάποια άγνωστη.

Εγώ πάντως δεν κάνω σεξ με τους φίλους μου γιατί δε με ανάβουν αλλά τελευταία μπορώ να φανταστώ τον εαυτο μου να τη βρίσκω με κάποιον με τον οποίο κρατάμε φιλική σχέση. Μια σχέση ποιοτική, να το πω αλλιώς, χωρίς δεσμεύσεις, ζήλειες και καψόνια...

Θελω και γω τετοιες φιλες για φιλικες βραδιεεες :cry:  :cry:  :cry:

• Like 2
Δημοσ.

Σηκώνει νέο θρεντ όλο αυτό. Ψήστο.

Ελα φιλε βρήκαμε στέκι και σημερα :D

Θελω και γω τετοιες φιλες για φιλικες βραδιεεες :cry:  :cry:  :cry:

Φιλε αμα επαιζαν πολύ αυτά που λεει η σταβι ολοι ευτυχισμένοι θα ηταν :D

• Like 1
Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε μην λετε μλκιες. Εισαι και μεγαλη κοπελα εσυ αλλα δεν φαινεται να εχεις τις εμπειριες που πρεπει να εχεις.

Οταν κανεις σεξ με καποιον ειτε το θελεις ειτε οχι θα βγουν συναισθηματα. Δεν θα καθισετε μετα μαζι? Τι θα κανει θα στον βαλει και μολις τελειωσει θα τα μαζεψει και θα φυγει? Μετα απο αυτα τα πραγματα δενεσαι ακομα παραπανω, θα σε παρει αγκαλια θα καθισετε μαζι, αυτο ηταν....

Αλλο το κανω σεξ με εναν αγνωστο μονο και μονο για την ευχαριστηση και μετα αντε γεια, και αλλο κανω σεξ με εναν φιλο μου! Μετα τι θα κανετε δεν θα ξαναμιλησετε? Θα πειτε γεια, και ολα καλα? Δεν εχει βαση αυτο που ειπες..

Δημοσ.

Φιλε αμα επαιζαν πολύ αυτά που λεει η σταβι ολοι ευτυχισμένοι θα ηταν :D

Nαιιι ρε φιλε. Ωραια θα ηταν  B)

• Like 1
Δημοσ.

Nαιιι ρε φιλε. Ωραια θα ηταν  B)

Οσο για τον τυπο είναι 35 και σαλιαριζει με 18χρονες στο φβ.... συγχαρητηρια :P

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε μην λετε μλκιες. Εισαι και μεγαλη κοπελα εσυ αλλα δεν φαινεται να εχεις τις εμπειριες που πρεπει να εχεις.

Οταν κανεις σεξ με καποιον ειτε το θελεις ειτε οχι θα βγουν συναισθηματα. Δεν θα καθισετε μετα μαζι? Τι θα κανει θα στον βαλει και μολις τελειωσει θα τα μαζεψει και θα φυγει? Μετα απο αυτα τα πραγματα δενεσαι ακομα παραπανω, θα σε παρει αγκαλια θα καθισετε μαζι, αυτο ηταν....

Αλλο το κανω σεξ με εναν αγνωστο μονο και μονο για την ευχαριστηση και μετα αντε γεια, και αλλο κανω σεξ με εναν φιλο μου! Μετα τι θα κανετε δεν θα ξαναμιλησετε? Θα πειτε γεια, και ολα καλα? Δεν εχει βαση αυτο που ειπες..

:lol:  :lol:   :lol:

Οσο για τον τυπο είναι 35 και σαλιαριζει με 18χρονες στο φβ.... συγχαρητηρια :P

Καλα αυτο ειναι αλλο θεμα.  :P

Δημοσ.

Συμφωνω και εγω πολύ αισιοδοξο ποστ αυτό από την σταβι ουτε εγω πιστευω ότι υπάρχει τέτοια σεξουαλική απελευθερωση μ αρεσει σαν ιδέα αλλα είναι ουτοπια

Δημοσ.

Friends with benefits.

• Like 1
Δημοσ.

:lol:  :lol:   :lol:

Καλα αυτο ειναι αλλο θεμα.  :P

Σε τέτοιες δεν την πέφταμε ουτε όταν είμασταν στην ηλικια τους ρε φιλε , τελικα ο ανθρωπος φαινεται από μικρος

Δημοσ.

Δν με απασχολει τπτ, φοραω οτι γουσταρω κ μ αρεσει. Εχω παει με φορμες κ αθλητικο σε καφε-μπαρ κ αβαφτη πολλες φορες. Ε και?

Πρωτον  φαινεται οτι δεν σε απασχολει τι φορας  ,δευτερον ban :P

Kατι που μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση ειναι  η τρομακτικη ελλειψη αυτογνωσιας και κυριως απο ατομα που δεν ειναι 18 χρονων δλδ δεν δικαιολογειται   τετοια αγνοια.

Ενω  στην καλυτερη δεν ξερουν να ντυνονται και στην χειροτερη  ειναι κινητα ενδυματολογικα εγκληματα  δηλαδη δεν εχουν καμμια σχεση με το αντικειμενο , εντουτοις πιστευουν πως γνωριζουν .

Για αυτο και μονο τον  λογο ειναι απο τα καλυτερα  κωμικα θεματα του insomnia .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...