Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως ανοίγει θέμα εδώ μέσα είναι για τ'ανάχωμα....

ρε σεις κουβέντα να γίνεται, ούτε με πείραξε τι ειπε αυτός, ουτε με πειράζει τι λέτε εσεις, όλα καλά, απλά λέμε καμιά μαλακία, τίποτα περισσότερο απ'αυτό.

Εγώ συνεχίζω να φοράω το ίδιο τζιν και τα αθλητικά μου, αλλά ναι η αλήθεια είναι ότι νιώθω την ανάγκη πλέον να ντύθω πιο γυναικεία, αλλά αυτή η ανάγκη μου έχει προκύψει πολύ πριν γίνει όλη αυτη η ιστορία.

Νομίζω πως δε χρειάζεσαι κάτι υπερβολικό. Ένα απλό φορεματάκι λίγο πάνω από το γόνατο και ένα ζευγάρι γόβες και είναι κομπλέ και μια  χαρά γυναικείο ντύσιμο

• Like 2
  • Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εδώ δε με νοιάζουν άλλα κι άλλα.

Με πείραξε μόνο λίγο γιατί μου λέει, την επόμενη φορά που θα βγούμε, βάλε το ένα και βάλε το άλλο. Και επειδή είμαι καλός άνθρωπος θα το κάνω μονο και μόνο για να του κάνω το χατήρι.

Κοιτα πρωτα απ'ολα ελεγες πριν οτι ισως δεν ηθελες να του αρεσεις, αλλα αν δεν ηθελες να του αρεσεις τοτε γιατι θα ξαναβγεις μαζι του? :P 

Επισης ενας ανθρωπος που σε γουσταρει για αυτο που μπορεις να γινεις και οχι για αυτο που εισαι για μενα ειναι αδιαφορος.

Δημοσ.

Μόνο μια ερώτηση... το ροζ απο μέσα τι ειναι;

οτι ειπε ο demon , ειναι καλοκαιρινη η φωτο , εχω αρπαξει απο τον ηλιο και εχω γινει ροζακι ..

μπλουζακι κατω απο το πουκαμισο , πριν το 1950 μονο !

-----

demon θενξ φιλε , οταν λεει καλα λογια αντρας σε αντρα σημαινει οτι ειναι ακομπλεξαριστος !

-----

σταβι σε αυτην την φωτο που εβαλες τωρα μια χαρα καθεται το παντελονι σου , μαλλον ειχες φαει πολυ στην προηγουμενη   χαχαχαχα  πλακα κανω ε

• Like 1
Δημοσ.

Με πείραξε μόνο λίγο γιατί μου λέει, την επόμενη φορά που θα βγούμε, βάλε το ένα και βάλε το άλλο.

ζητησε τιποτα κοντο-στενο ή ανοικτο-βαθυ... ή και τα 2?? 

Και επειδή είμαι καλός άνθρωπος και αυτος ομορφο παιδι θα  το κάνω μονο και μόνο για να του κάνω το χατήρι.

fixed*...ή κανω λαθος?

Δημοσ.

Κοιτα πρωτα απ'ολα ελεγες πριν οτι ισως δεν ηθελες να του αρεσεις, αλλα αν δεν ηθελες να του αρεσεις τοτε γιατι θα ξαναβγεις μαζι του? :P

δε βγαίνουν άντρες γυναίκες μαζί χωρίς να γουστάρονται??

όλη η ζωή μου ένα ψέμα

ζητησε τιποτα κοντο-στενο ή ανοικτο-βαθυ... ή και τα 2?? 

fixed*...ή κανω λαθος?

κάνεις λάθος.. .

είναι ολόκληρη ιστορία,.... έχετε όρεξη να την ακούσετε;

με δυο λόγια, ο τύπος σε διάσταση με τη γυναίκα του, μετά απο 10 χρόνια σχέσης-συμβίωσης-γάμου, τελικά έφυγε αυτή πριν 1χρόνο γιατί αυτός δεν ειχε διάθεση, τα τελευταία 6 χρόνια να κάνει έρωτα μαζι της, επειδή δεν τον έφτιαχνε πια, ωστόσο πιστός απο τα 23 και φρικαρισμένος που ένιωθε οτι έχει κλείσει σαν άντρας.

Τώρα που έφυγε αυτή, ακόμα περισσότερο φρικαρισμένος που η ζωή του καταρρέει, υπαρχει και μωρό το οποιο δε βλέπει συχνά, ψυχολογικά ράκος και σε αδιέξοδο. Αυτή θέλει να γυρίσει αλλά αυτός συνεχίζει να μην την βλέπει σεξουαλικά, ωστόσο την αγαπάει και θέλει να γυρίσει.

Και γενικά, τωρα που ειναι μονος ειναι η ευκαιρία του να νιωσει λιγο ελεύθερος χωρίς ζήλειες και γκρίνιες. Το να βγούμε ένα βραδυ οπως μου ζήτησε, σε φιλικο επίπεδο και να ντυθώ καλά, δεν ειναι τίποτα για μένα. Είναι πολύ καλό παιδί και τον εκτιμάω. Και επίσης καταλαβαίνω ότι περνάει δύσκολα.

Επίσης μέσα απο τις συζητήσεις μας, κατάλαβα και άλλα πράγματα για τους παντρεμένους.... το ποσο αδιέξοδο είναι καμιά φορά, απο τη μια να θέλεις να είσαι πιστός, από την άλλη να νιώθεις οτι έχεις βαρεθεί με το ιδιο άτομο τόσα χρόνια, ίδιως όταν το άτομο αυτο έχει αφεθεί και δεν προσέχει την εμφανισή του.

• Like 1
Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ πραγματικη φιλια μεταξυ αντρα-γυναικα δεν υπαρχει. Καποτε ενας θα νιωσει κατι παραπανω. Το εχω ζησει, εχει γινει. Το οτι δεν θα στο πει ο αλλος δεν σημαινει οτι δεν νιωθει κατι.

Επισης ολοι αυτοι που θα πεταχτουν και θα πουν κανεις μεγαλο λαθος κτλ Ειμαι σιγουρος οτι θα πηδουσες την "κολλητη" σου ολο το βραδυ αν σου καθοταν, και για τις γυναικες το αντιστοιχο...

Η θα βγουμε επειδη γουσταρουμε ο ενας τον αλλον ή θα βγω με τους φιλους μου να μπορω να ξυνω και τα @@ μου οποτε γουσταρω. Τι νομιζεις? Οτι ο κολλητος σου καθεται και ακουει τις κοριτσιστικες μλκιες σου επειδη ειναι ο γκει φιλος σου? Επειδη νιωθει κατι παραπανω το κανει...

• Like 2
Δημοσ.

όλη η ζωή μου ένα ψέμα

κάνεις λάθος.. .

είναι ολόκληρη ιστορία,.... έχετε όρεξη να την ακούσετε;

με δυο λόγια, ο τύπος σε διάσταση με τη γυναίκα του, μετά απο 10 χρόνια σχέσης-συμβίωσης-γάμου, τελικά έφυγε αυτή πριν 1χρόνο γιατί αυτός δεν ειχε διάθεση, τα τελευταία 6 χρόνια να κάνει έρωτα μαζι της, επειδή δεν τον έφτιαχνε πια, ωστόσο πιστός απο τα 23 και φρικαρισμένος που ένιωθε οτι έχει κλείσει σαν άντρας.

Τώρα που έφυγε αυτή, ακόμα περισσότερο φρικαρισμένος που η ζωή του καταρρέει, υπαρχει και μωρό το οποιο δε βλέπει συχνά, ψυχολογικά ράκος και σε αδιέξοδο. Αυτή θέλει να γυρίσει αλλά αυτός συνεχίζει να μην την βλέπει σεξουαλικά, ωστόσο την αγαπάει και θέλει να γυρίσει.

Και γενικά, τωρα που ειναι μονος ειναι η ευκαιρία του να νιωσει λιγο ελεύθερος χωρίς ζήλειες και γκρίνιες. Το να βγούμε ένα βραδυ οπως μου ζήτησε, σε φιλικο επίπεδο και να ντυθώ καλά, δεν ειναι τίποτα για μένα. Είναι πολύ καλό παιδί και τον εκτιμάω. Και επίσης καταλαβαίνω ότι περνάει δύσκολα.

Επίσης μέσα απο τις συζητήσεις μας, κατάλαβα και άλλα πράγματα για τους παντρεμένους.... το ποσο αδιέξοδο είναι καμιά φορά, απο τη μια να θέλεις να είσαι πιστός, από την άλλη να νιώθεις οτι έχεις βαρεθεί με το ιδιο άτομο τόσα χρόνια, ίδιως όταν το άτομο αυτο έχει αφεθεί και δεν προσέχει την εμφανισή του.

Δυνατότητα να πάει με άλλες έχει? Εννοώ βλέπεται??

Αν ναι πες του να γυρίσει με την γυναίκα του αφού την αγαπάει και το παιδί του, να νιώσει καλά ψυχολογικά να ανέβει λίγο, και όταν έχει ανάγκες να βρει καμιά άλλη να τον βρέχει λίγο!

Να αφήσει τα πιστός και τις μαλακίες πες του..

Δημοσ.

Αν ναι πες του να γυρίσει με την γυναίκα του αφού την αγαπάει και το παιδί του, να νιώσει καλά ψυχολογικά να ανέβει λίγο, και όταν έχει ανάγκες να βρει καμιά άλλη να τον βρέχει λίγο!

Αν ήμουν η γυναίκα του, ούτε γω θα του καθόμουν.

Δημοσ.

Επισης ολοι αυτοι που θα πεταχτουν και θα πουν κανεις μεγαλο λαθος κτλ Ειμαι σιγουρος οτι θα πηδουσες την "κολλητη" σου ολο το βραδυ αν σου καθοταν, και για τις γυναικες το αντιστοιχο...

ΜΠΛΙΑΧ ΡΕ ΣΥ. Όχι! Κολλητός=αδελφός. Τόσο απλά. [Άλλο γνωστός, άλλο φίλος, άλλο κολλητός, να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά επίσης.]

Στάβι συνέχισε κούκλα μου να κάνεις παρέα με τους φίλους σου. [απλά κάνε μια διαλογή πρώτα ε :P]

• Like 1
Δημοσ.

ΜΠΛΙΑΧ ΡΕ ΣΥ. Όχι! Κολλητός=αδελφός. Τόσο απλά. [Άλλο γνωστός, άλλο φίλος, άλλο κολλητός, να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά επίσης.]

χαχαχαα οκ. Ετσι νομιζε εσυ. Η παρεα ενος αντρα με εναν αντρα δεν ειναι το ιδιο με μια γυναικα οσο και στενοι φιλοι να ειστε. Αν τον υποτιθεμενο κολλητο σου τον ρωτουσε ενας αντρας φιλος του αν θα εκανε κατι μαζι σου για 1 φορα, θα ελεγε ναι, εκτος αν ειναι φιλος του γκομενου σου οποτε στην ουσια δεν ειναι δικος σου κολλητος..... Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω... Σορρυ που στο χαλαω στο μυαλο σου περι brotha from another motha αλλα ετσι ειναι, και στο λεω επειδη εχει ξαναγινει αυτη η συζητηση, και σε μεγαλη παρεα ανδρων! Ας μην την συνεχισουμε περι αντρας-γυναικα φιλια ειναι μεγαλη συζητηση..... Αν παρεις ολους τους τροπους που μπορει να καταληξει 1 γυναικα να κανει παρεα με 1 αντρα θα καταληξεις στο οτι στο τελος τουλαχιστον 1 απο τους 2 θα νιωθει κατι παραπανω ειτε αυτο ειναι για 1 φορα ειτε περισσοτερο,και ασχετα αν δεν το πει ποτε...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι εχω ακουσει πως ποτε ενας αντρας δεν μπορει να δει μια κοπελα αποκλειστικα και μονο σα φιλη/κολλητη. Μπορει να την "αγαπαει",να περναει κομπλε στο θεμα παρεας αλλα δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να μην σκεφτηκε εστω και μια φορα οτι θελει να την κουτουπωσει :P

Δημοσ.

εκεί κατέληξε κι αυτός.

βλέπεται ναι

άσε που μέσα σ'αυτόν τον 1 χρόνο έχει βρει τρια μικρά απο το φουμπου και έχει γίνει η φάση, αλλά απο το μια του άρεσε απο την άλλη ξενέρωσε τη ζωή του. Ψυχοφθόρο του φάνηκε κι αυτό, τα άλλα τα χαζά, συμπεριφέρονται σα να έχουν περίοδο όλο το μήνα

18 χρονών η άλλη, το κάνουν, την άλλη μέρα την παίρνει τηλέφωνο, δεν το σηκώνει και του στέλνει το εξής μήνυμα

"έτσι μ'αρέσει να κάνω εγω με τους άντρες, δεν εισαι ούτε ο πρώτος που την πατάει μαζί μου"

όταν το κάναν και μετά  που την πηγαινε σπιτι, τι του λεει το σκατό "ευχαριστω που με γάμησες"

έχουν ξεφύγει εντελώς το μικρά, να φανταστείτε ότι αυτος ολοκληρος άντρας 35 χρονών και όταν μου το έλεγε δεν ειπε τη λέξη "γάμησες"... "ευχααριστώ που με.. "   κατάλαβες μου λέει...

η άλλη του ζήτησε 20 ευρώ... μια άλλη όταν βγήκαν μαζί έξω το παιζε για να τους βλέπουν οι γύρω δύσκολη, οτι και καλά δεν θέλει να χορέψει μαζί του, ενώ στο σπίτι μια χαρά του καθόταν.

Είναι απο αυτά τα χαζα που ποστάρουν τα βυζιά τους στο φουμπου και απο κάτω γράφουν χιλιες δυο μαλακιες οι 2000 άγνωστοι φιλοι του φουμπου...

Σκατοκατάσταση

Δημοσ.

Δν με απασχολει τπτ, φοραω οτι γουσταρω κ μ αρεσει. Εχω παει με φορμες κ αθλητικο σε καφε-μπαρ κ αβαφτη πολλες φορες. Ε και?

Γουσταρω να περιποιουμ τν εαυτο μου, να βαφομαι να βαφω νυχια αλλα δν ζω μονο για αυτο.

Δν θα με ελκυσει το τζιν παντελονι ή η φορμα. Αλλα ο τυπος που τα φορα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...