Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Λατρευω το κλασικο κυριλε ντύσιμο στη γυναίκα. Ιδεαλιστικα. Κατατα δεν εχω κανενα θεμα αρκει να το υποστηρίζει και να ειναι αυθεντικο και φυσικά κατάλληλο της περιστασης.

Φαση ενα ροκ χυμα στυλ ειναι γαματο αλλα οχι για ενα δείπνο σε καλο εστιατόριο ξερωγω.

Σταβι μια χαρα ησουν αγμοησε τον. Εκτος αν πηγαινε να ξεκινησει κοντρα για τον χαβαλε. Που επισης αγνοησε τον.

Μπδγ υπερμετρη καφριλα να σχολιαζεις το ντυσιμο του αλλου οταν εχετε βγει. Εκτος αν ειναι κολλητος του οποτε τον λες και λετσο ή φλωρινιωτη αναλογα την περισταση. Αλλα υπο αλλες συνθήκες ποτε.

• Like 3
  • Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

12 σελιδες σε 2 μερες. Wow που θα ελεγε και μια ψυχη

Εμενα μου αρεσει να ειναι περιποιημενη, οχι φουτερ τρια νουμερα μεγαλυτερο, φαρδυ τζιν, ugg και μαλλι Ελενη Λουκα. Συν οτι τις γυναικες που δεν κρυβουν τα ποδια τους με παντελονια τις αγαπαμε λιγο παραπανω.

Μπορεις να εισαι περιποιημενος (κι ισχυει και για τα δυο φυλα) χωρις αναγκαστηκα να εισαι κυριλε. Οταν πας περιποιημενος καπου και ειδικα σε ραντεβου, εξοδο κλπ, "τιμας" αυτον που βγαινεις μαζι του. Βεβαια δεν αναφερομαστε σε περιπτωσεις που βγαινεις με τους κολλητους σου οι οποιοι σε εχουν δει σε ολες τις φασεις σου οποτε εκει δεν μετραει...

Δημοσ.

12 σελιδες σε 2 μερες. Wow που θα ελεγε και μια ψυχη

Εμενα μου αρεσει να ειναι περιποιημενη, οχι φουτερ τρια νουμερα μεγαλυτερο, φαρδυ τζιν, ugg και μαλλι Ελενη Λουκα. Συν οτι τις γυναικες που δεν κρυβουν τα ποδια τους με παντελονια τις αγαπαμε λιγο παραπανω.

Μα που το είδες το τρία νούμερα μεγαλύτερο φούτερ και το φαρδύ τζιν στη stavi;

Δημοσ.

Εγω δεν κολλαω στα ντυσιματα.Απλα ερχομαι στην θεση του τυπου.Μηπως ηταν καλυτερα ντυμενος απο εσενα αυτος?Γιατι πχ να σκασει με σακακι πουκαμισια..

Γενικα για βραδυ ,δεν ειναι καλο το ντυσιμο σου stevi,εγω δεν υα το κοιταζα βεβαια καθολου[δεν με νοιαζει],αλλα καποιος αλλος μπορει να εχει και τετοιες απαιτησεις και ειναι πολυ προχειρο.Γενικα τον χαλασε το αθλητικο παπουτσι.

Εκτός αν του αρέσει (να το πω κόσμια) και προσπαθεί να την τσιγκλίσει έτσι... 

Γατος εισαι,οι αλλοι τον εχουν βγαλει πουστη.... :-D :-D

• Like 1
Δημοσ.

Το ντύσιμο της stavi είναι μια χαρά, στην τελική για μια μπύρα βγήκε όχι για να πιεί Dom Perignon σε δεξίωση στο Hilton.Είναι κομπλεξικός και στανταράκι κρύβει και άλλες παραξενιές.

Γιατι το λες αυτο ρε φιλε??? βγαινει η σταβι με παραξενους? χμ

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρά προβλήματα έχετε εσείς οι γυναίκες του στυλ : "γιατί μου την πέφτουν 500 άντρες τη μέρα και κανένας δεν είναι αντάξιος μου;".

Δημοσ.

Όχι κοπελιά , δεν σου ζήτησε ούτε να είσαι ξέκωλο , ούτε τίποτε.

Σου ζήτησε να είσαι γυναίκα

οοοο τελείωσε! Μας αποστόμωσες!!

12065813_133106843716740_807464863768092Maus μη με τρελαίνεις ρε και με κάνεις να κάνω καραγκιοζιλίκια! σου λεώ το παντελόνι δεν είναι τσιτα!!!

Nαι, όταν την τραβούσα

σκεφτόμουν "get a life"!

έδειξε το ενδιαφέρον του και αυτό ως κομπλιμέντο μετράει και στα κομπλιμέντα δεν είναι σωστό να απαντάμε με αγένεια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάτσεις σε όποιον σου δείχνει το ενδιαφέρον του αλλά δεν υπάρχει άσπρο μαύρο μόνο θα μπορούσες να ήσουν πιο ευγενική μαζί του.

ξέρεις τι γίνεται ρε προπερ?

μου τη σπάει να έχει ο άλλος την απαίτηση, ο κάθε άγνωστο κι όλας, να είμαι και να ντύνομαι με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο, για να του αρέσω Με ρώτησε εμένα αν θέλω να του αρέσω;

Ε σου λέω ότι δε θέλω. Ειναι απαραίτητο δηλαδή να θέλουμε να αρέσουμε σε όλους; Προσωπικά θέλω να αρέσω μόνο σε αυτούς που μου αρέσουν για να είναι και αμοιβαία τα αισθήματα. Μόνο τότε λέει η φάση.

Αν αρέσω δηλαδή σε κάποιον που εμένα δε μου αρέσει, δεν είναι άσχημο; εμένα με ενοχλεί. Μπορει να σου φαίνεται περίεργο γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να αρέσουν σε όσουν γίνεται περισσότερους, αλλά κατά τη γνώμη μου αυτό είναι, το λιγότερο, κουραστικό. Ίδιως όταν προσπαθείς να συμπεριφερθείς στους ανθρώπους με σεβασμό και να μην πληγώνεις τα αισθήματά τους και τον εγωισμό τους.

Δεν παρεξηγήθηκα με αυτό που μο είπε, το παλικάρι που βγήκαμε, αλλά με ενόχλησε που ήθελε να του αρέσω. Εγώ όμως δεν ήθελα κάτι τέτοιο, δεν ήθελα να του αρέσω γιατί εμένα δε μου αρέσει. Ερωτικά μιλάμε πάντα.

attachicon.gifImage00042.jpg

ps  σειρά έχει  ο παίχτης που είπε πιο πριν να βάλουμε καμια φώτο για να γελάσει ..

ωραίο το ντύσιμό σου... και πολύ μάλιστα κι επειδή εσένα δε σε γνωρίζω, το φαντάζομαι σε άλλο και γουστάρω τρελά.

Μόνο μια ερώτηση... το ροζ απο μέσα τι ειναι;

• Like 3
Δημοσ.

Σοβαρά προβλήματα έχετε εσείς οι γυναίκες του στυλ : "γιατί μου την πέφτουν 500 άντρες τη μέρα και κανένας δεν είναι αντάξιος μου;".

τα σοβαρά προβλήματα το λύνουμε στο τρελοκομειο με το γιατρό

Ναι δεν σου αρεσει ερωτικα ,για αυτο ανοιξες ολοκληρο θεμα ,και το κανεις και θεμα.

βαριόμουν.

Οχι δε μου αρέσει, το θέμα δεν είμαι εγώ αλλά η ερώτηση τι σας αρέσει στις γυναίκες, ντύσιμο και αξεσουαρ

όλο κάτι τέτοιες μαλακίες ανοιγω για να περάσει η ώρα

Συγνωμη εισαι τετοιο μαναρι??  :confused:

το κεφάλι δεν παίζει κανέναν ρόλο για σένα ε;

Δημοσ.

ωραίο το ντύσιμό σου... και πολύ μάλιστα κι επειδή εσένα δε σε γνωρίζω, το φαντάζομαι σε άλλο και γουστάρω τρελά.

Μόνο μια ερώτηση... το ροζ απο μέσα τι ειναι;

κάποιοι το λένε στήθος :P (εκτός και αν φοράει κάτι άλλο από μέσα που δε νομίζω με αυτό το ντύσιμο)

Ωραίο στυλ maus :)

• Like 3
Δημοσ.

Υπάρχει ένα παράδοξο εδώ μικρή μου stavi. Απ τη μία ανοίγεις θέμα και μας ρωτάς ποιο στυλ μας αρέσει στις γυναίκες, γιατί ξεκάθαρα σε πείραξε που αυτός έκρινε το ντύσιμό σου, μετά ανεβάζεις φωτογραφίες για να σε κρίνουμε και να σου πούμε τη γνώμη μας και απ' την άλλη μας λες ότι δεν θέλεις να αρέσεις σε όλους παρά μόνο σε αυτούς που γουστάρεις. Δεν πολυστέκει όλο αυτό όπως καταλαβαίνεις...

btw εγώ βλέπω ότι είσαι κορμάρα, άμα ντύνεσαι και πιο θηλυκά θα κάνεις θραύση.

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει ρολο και το προσωπο γιατι μετα παει σε επιπεδο γαριδας, και δεν....

Αλλα στα υπολοιπα εχεις ενα point, και γω πιστευω οτι την ενοιαξε οσο και αν λεει το αντιθετο.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει ένα παράδοξο εδώ μικρή μου stavi. Απ τη μία ανοίγεις θέμα και μας ρωτάς ποιο στυλ μας αρέσει στις γυναίκες, γιατί ξεκάθαρα σε πείραξε που αυτός έκρινε το ντύσιμό σου, μετά ανεβάζεις φωτογραφίες για να σε κρίνουμε και να σου πούμε τη γνώμη μας και απ' την άλλη μας λες ότι δεν θέλεις να αρέσεις σε όλους παρά μόνο σε αυτούς που γουστάρεις. Δεν πολυστέκει όλο αυτό όπως καταλαβαίνεις...

όπως ανοίγει θέμα εδώ μέσα είναι για τ'ανάχωμα....

ρε σεις κουβέντα να γίνεται, ούτε με πείραξε τι ειπε αυτός, ουτε με πειράζει τι λέτε εσεις, όλα καλά, απλά λέμε καμιά μαλακία, τίποτα περισσότερο απ'αυτό.

Εγώ συνεχίζω να φοράω το ίδιο τζιν και τα αθλητικά μου, αλλά ναι η αλήθεια είναι ότι νιώθω την ανάγκη πλέον να ντύθω πιο γυναικεία, αλλά αυτή η ανάγκη μου έχει προκύψει πολύ πριν γίνει όλη αυτη η ιστορία.

Παιζει ρολο και το προσωπο γιατι μετα παει σε επιπεδο γαριδας, και δεν....

Αλλα στα υπολοιπα εχεις ενα point, και γω πιστευω οτι την ενοιαξε οσο και αν λεει το αντιθετο.

εδώ δε με νοιάζουν άλλα κι άλλα.

Με πείραξε μόνο λίγο γιατί μου λέει, την επόμενη φορά που θα βγούμε, βάλε το ένα και βάλε το άλλο. Και επειδή είμαι καλός άνθρωπος θα το κάνω μονο και μόνο για να του κάνω το χατήρι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...