Mr_Proper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 αν δεν γνωρίζεις τον άλλον είναι σπαστικό δεν είναι κοπλιμέντο είπαμε ο τρόπος που έδειξε το ενδιαφέρον του μπορεί να μην ήταν πετυχημένος αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι έδειξε το ενδιαφέρον του είπε την ατάκα που είπε δηλαδή όχι να για να σου πεί ότι είσαι άσχημη η το μαγιό που έβαλες είναι άσχημο αλλά ήθελε να δείξει ότι του αρέσεις χωρίς να φανεί λιγούρης εξού και το "μου άρεσε περισσότερο το ΑΛΛΟ" να δουλεύει και λίγο το μυαλουδάκι... τι είχε το άλλο δηλαδή; και για ποιο λόγο να δίνει σημασία στο ύφασμα ή στο χρώμα αν δεν είναι γκέι ή φίλος σου.... αυτό νομίζω πως δεν κατάλαβες γιαυτό μιλάς έτσι Αν το κατάλαβες τότε δεν ξέρω γιατι το λες αυτό δηλαδή μόνοι οι γνωστοί σου έχουν το δικαίωμα να σε γουστάρουν; 1
WorLogik Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Βγήκα χτες μ'έναν γνωστό και με προβλημάτισε λίγο. Είχα πάει με πουλοβερ, τζιν και αθλητικά και απ'οτι κατάλαβα προτιμάει το πιο σικ και θηλυκό ντύσιμο. Το οποίο δεν αμφιβάλω ότι αναδεικνύει τις γυναίκες, αλλά πιστεύω επίσης ότι ένα casual ντύσιμο δείχνει γυναίκα που δεν θέλει να προκαλέσει με την εμφάνισή της, και στον κόσμο που ζούμε που πολλές προσπαθούν με προκλητικά ντυσίματα να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής, ένα ντύσιμο ουδέτερο, θα πρεπε να εκτιμάτε περισσότερο. Λέω εγώ.. . . Ιδίως όταν βγαίνεις μ'έναν απλό γνωστό που δεν έχεις καμία διάθεση να τον προκαλέσεις. Γενικά μ'έχουν μπερδέψει οι άντρες, βάζω κάτι που "γοητεύει", στραβώνουν, ντύνομαι απλά, μου λέγε γιατί δεν ντύθηκες πιο καλά... Η ερώτηση τέλος πάντων είναι: τι ντύσιμο σας αρέσει στη γυναίκα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά στυλ, ποιο ειναι όμως το δικό σας; https://www.google.gr/search?q=ugly+dresses&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI0afD7ZuEyQIVh7IUCh3d_g6S&biw=1360&bih=657#imgrc=CkCcODxm2-dw-M%3A πρεπει να εισαι μεσα στη μοδα αλλιως δεν σε κοιταω καν.
Mau-Maus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 δνε ειναι τσίτα κανονικα είναι, απλά έτσι φαίνεται στη φωτογραφία επειδή έχω βάλει κιλά αυτο λεω , οταν ησουν αδυνατη δεν ηταν τσίτα , τωρα που εχεις βάλει κιλα , ειναι να ορίστε απάντηση.. (χαχαχα μαους μαους χωρίς παρεξήγηση, εσένα και τους άλλους άλλωστε σας ρώτησα εγώ, ο άλλος πήρε απο μόνος του την πρωτοβουλία, και μου λεγε κι ολας, εγω για σένα το λέω ) εγώ δεν δινω απαντήσεις για να αρέσουνε , εγω λεω αυτο που σκέφτομαι και το συγκεκριμένο ντύσιμο - κατα την αποψη μου - δεν σε κολακεύει καθόλου ! αναγνωρίζεις τουλάχιστον οτι εσυ ρώτησες την γνώμη μας .. να ενα δικο μου ντύσιμο πχ που μπορεί να ειναι τελείως εκτός απο τα δικα σου γούστα , κράξε ελεύθερα ps σειρά έχει ο παίχτης που είπε πιο πριν να βάλουμε καμια φώτο για να γελάσει .. 4
crom251 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Νταξει δεν ηταν και ασχημο το ντυσιμο. Αλλιως το ειχα φανταστει. Εξαρταται βεβαια και ποσο ''κυριλε'' ηταν το μερος που πηγατε... Το ερωτημα βεβαια ειναι πλεον αλλο. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ στις φωτογραφιες? Εισαι σε καμια σχολη στρατιωτικη ξερω γω? 1
anwnymh29 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 αυτο λεω , οταν ησουν αδυνατη δεν ηταν τσίτα , τωρα που εχεις βάλει κιλα , ειναι εγώ δεν δινω απαντήσεις για να αρέσουνε , εγω λεω αυτο που σκέφτομαι και το συγκεκριμένο ντύσιμο - κατα την αποψη μου - δεν σε κολακεύει καθόλου ! αναγνωρίζεις τουλάχιστον οτι εσυ ρώτησες την γνώμη μας .. να ενα δικο μου ντύσιμο πχ που μπορεί να ειναι τελείως εκτός απο τα δικα σου γούστα , κράξε ελεύθερα Image00042.jpg ps σειρά έχει ο παίχτης που είπε πιο πριν να βάλουμε καμια φώτο για να γελάσει .. Συγνωμη εισαι τετοιο μαναρι?? 5
Valerie_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Καλά ρε ανώνυμη που ζεις; Γρήγορα στο ντας φιτνες 2
anwnymh29 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Καλά ρε ανώνυμη που ζεις; Γρήγορα στο ντας φιτνες Κατσε συγνωμη επαθα ενα σοκ...
anwnymh29 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ο μαουζ δεν ειναι φασίστας. Α τοτε δεν ταιριαζουμε!!
Donalhioy Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 αν οι γυναικες εβλεπαν το ντυσιμο τοτε αυτος θα ηταν παρθενος..
Highlander Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 stavi, πρέπει από την πλευρά σας να δείχνετε θηλυκά. Και όχι μόνο από το ντύσιμο. Το ντύσιμο είναι σημαντικό. Και όχι μόνο έξω. Ακόμα και μέσα στο σπίτι με τον σύντροφό σου (είναι μόδα η λέξη) θα πρέπει να δείχνεις γυναίκα. Να ξεχωρίζεις τέλος πάντων από τον άλλο που έχεις δίπλα σου. Το δεύτερο είναι ο τρόπος. Ακόμη και ο τρόπος που κινείσαι, περπατάς πρέπει να είναι θηλυκός. Τέλος, ο τρόπος που μιλάς (θα σε βάλω να ξυρίσεις και το μουστάκι ) Ρε γμτ, πρέπει να ξεχωρίζετε. Έχουμε λίγο ξεφύγει.Προσωπικά, αν ο άλλος είναι φίλος σου πρέπει να τον εκτιμήσεις που σου μίλησε έτσι. Αν δεν ήταν πραγματικός φίλος, θα σε φώναζε 'κουκλάρα' ακόμη κι αν έδειχνες μπάζο. Μάθετε να δέχεστε την αλήθεια. Όσο μεγαλώνω τόσο βλέπω πως τα θηλυκά γουστάρετε να σας φλομώνουν στο ψέμα και βλέπω πως πρέπει να αλλάξω τακτική και δεν την παλεύω. Χθες μου έδειχνε μια φίλη φωτό από μια βάφτιση που είχε πάει. Είχε 10 κιλά στόκο πάνω της και έδειχνε 10 χρόνια μεγαλύτερη και όχι τόσο όμορφη όσο είναι στην πραγματικότητα. Όταν της το είπα θύμωσε. Σου θυμίζω κάτι και κράτα το: 'Οι άντρες επικοινωνούν προσβάλλοντας ο ένας τον άλλο. Δεν το εννούν. Οι γυναίκες επικοινωνούν κάνοντας κομπλιμέντα. Δεν τα εννοούν επίσης.' 3
Gtr34 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Το ντύσιμο της stavi είναι μια χαρά, στην τελική για μια μπύρα βγήκε όχι για να πιεί Dom Perignon σε δεξίωση στο Hilton.Είναι κομπλεξικός και στανταράκι κρύβει και άλλες παραξενιές. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις