iCyd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 To ντυσιμο που εχει η Stavi με ενα Stansmith απο κατω,εγω προσωπικα οχι δεν θα ελεγα 2
Demon Lord Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ναι μπράβο παιδιά κάντε την κοπέλα να αισθανθεί τέλεια,... εσείς έχετε φωτογραφία να γελάσουμε λίγο; μια χαρά ντύσιμο είναι, ρε παιδιά εσείς οι άλλοι που δε σας αρέσει άμα σας ερχόταν μια χαρά γκόμενα με αυτό το ντύσιμο ας φεύγατε και ας την αφήνατε σ'εμάς τους υπόλοιπους που μας αρέσει. Άντε γιατί μας πρήξατε τα... και το κουράσαμε. Stavi, μια χαρά είσαι, μην ακούς 2
whodatinsomniaK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Από τον πλάτωνα και τον κάλβο στο ινσομνια: νέα διάσταση δίνεται στο θέμα της κολακείας. 5
stavi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Σιγα ρε dudes που τον βγαλατε και homo τον τυπα,αν επροκειτο για ραντεβου η φαση και οχι για φιλικη μπυριτσα,εγω μπορει να μη στην ελεγα αλλα θα το εβρισκα λιγο ντεκαβλε το outfit με οτι συνεπάγεται,δεν ειναι απαραιτητο να ντυθεις las vegas,μια γοβα,ενα μπλουζακι,αρκουν ενιοτε,δηλαδη αν πας τεζα καζουαλ στο πρωτο ραντεβου σε 6 μηνες πως θα σκας μυτη?με φορμες? φιλικα ετσι?! δεν ήταν ραντεβού, απλά γνωστός για μπύρα, τίποτα περισσότερο.
stavi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αν ήσουν αδύνατη τοτε φαίνεται όντως οτι εχεις βάλει κιλακια ! επίσης το παντελόνι δεν σε κολακεύει , να φοράς άλλο, οχι τοσο τσίτα στα μπούτια και διαφορετικό χρώμα δνε ειναι τσίτα κανονικα είναι, απλά έτσι φαίνεται στη φωτογραφία επειδή έχω βάλει κιλά Κάτι άλλο ήθελε από σενα... ε τότε καλά έκανα και δεν έβαλα τίποτα άλλο Κάτι άλλο ήθελε από σενα... ε τότε καλά έκανα και δεν έβαλα τίποτα άλλο
Vapir Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά στυλ, ποιο ειναι όμως το δικό σας; το γυμνό 2
Demon Lord Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Κάτι άλλο ήθελε από σενα... Και εγώ αυτό πιστεύω πάντως
stavi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αν ήσουν αδύνατη τοτε φαίνεται όντως οτι εχεις βάλει κιλακια ! επίσης το παντελόνι δεν σε κολακεύει , να φοράς άλλο, οχι τοσο τσίτα στα μπούτια και διαφορετικό χρώμα να ορίστε απάντηση.. (χαχαχα μαους μαους χωρίς παρεξήγηση, εσένα και τους άλλους άλλωστε σας ρώτησα εγώ, ο άλλος πήρε απο μόνος του την πρωτοβουλία, και μου λεγε κι ολας, εγω για σένα το λέω ) τέτοιο στυλ ήταν ο τύπος, φτιάξε τα μαλλιά σου, πήγαινε κάνε τα νύχια σου και ξέρω γω... γελάω πολύ με κάτι τέτοια άσε μας ρε μπαρμπα, νομίζεις έχω ορεξη να σου αρέσω μου ρθε να του πω.. όπως μια φορα στη θάλασσα, σκάει ένας άκυρος, γνωστό γνωστης και κάθεται στην παρέα, Φορούσα εγώ ένα μαγιό και μετά το άλλαξα το άλλο μου λέει, μου άρεζε πιο πολύ ε γι'αυτο το άλλαξα, του απαντάω στραβομουτσούνιασε.. ε μα! ποιος τον ρώτησε! ούτε καν τον ήξερα, 10 λεπτά είχε που είχε κάτσει στην παρέα
Mr_Proper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 να ορίστε απάντηση.. (χαχαχα μαους μαους χωρίς παρεξήγηση, εσένα και τους άλλους άλλωστε σας ρώτησα εγώ, ο άλλος πήρε απο μόνος του την πρωτοβουλία, και μου λεγε κι ολας, εγω για σένα το λέω ) τέτοιο στυλ ήταν ο τύπος, φτιάξε τα μαλλιά σου, πήγαινε κάνε τα νύχια σου και ξέρω γω... γελάω πολύ με κάτι τέτοια άσε μας ρε μπαρμπα, νομίζεις έχω ορεξη να σου αρέσω μου ρθε να του πω.. όπως μια φορα στη θάλασσα, σκάει ένας άκυρος, γνωστό γνωστης και κάθεται στην παρέα, Φορούσα εγώ ένα μαγιό και μετά το άλλαξα το άλλο μου λέει, μου άρεζε πιο πολύ ε γι'αυτο το άλλαξα, του απαντάω στραβομουτσούνιασε.. ε μα! ποιος τον ρώτησε! ούτε καν τον ήξερα, 10 λεπτά είχε που είχε κάτσει στην παρέα έδειξε το ενδιαφέρον του και αυτό ως κομπλιμέντο μετράει και στα κομπλιμέντα δεν είναι σωστό να απαντάμε με αγένεια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάτσεις σε όποιον σου δείχνει το ενδιαφέρον του αλλά δεν υπάρχει άσπρο μαύρο μόνο θα μπορούσες να ήσουν πιο ευγενική μαζί του.
stavi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 αν δεν γνωρίζεις τον άλλον είναι σπαστικό δεν είναι κοπλιμέντο
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Έχω γίνει φαν των yoga pants. Από εκεί και πέρα, οι γυναίκες έχουν καλύτερο γούστο από εμένα, τις εμπιστεύομαι περισσότερο.
Mr_Proper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Έχω γίνει φαν των yoga pants. Από εκεί και πέρα, οι γυναίκες έχουν καλύτερο γούστο από εμένα, τις εμπιστεύομαι περισσότερο. ειδικά αυτά με τα αραβουργήματα ή τους μαιάνδρους (βέβαια σε σωστούς πισινούς) είναι θάνατος
Anastazio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 δεν ήταν ραντεβού, απλά γνωστός για μπύρα, τίποτα περισσότερο. Κουβεντα να γινεται δηλαδη η φαση,γιατι οποιοσδηποτε για οτιδηποτε μπορει να σου πει μια μαλακια να σου χαλασει τη διαθεση η τη μερα,πιστευω εχεις σοβαροτερα προβληματα να ασχοληθεις,επι του θεματος παντως,δεν γουσταρουν ολοι οι αντρες τα ιδια πραγματα,ουτε ειναι γκευδες οσοι δινουν σημασεια στο outfit μιας γκομενας,ουτε κανει πιο πλουσιο χαρακτηρα αυτον που θα εκτιμησει τα ψυχικα σου χαρισματα και θα παραβλεψει τις φορμες που θα βαλεις στο πρωτο ραντεβου,το ωραιο το εκτιμουν ολοι,κανονας.Ειτε ειναι ωραιο ντυσιμο,ειτε ωραιος κωλος,ο συνδιασμος φυσικα θα προτιμηθει!
Vapir Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Έχω γίνει φαν των yoga pants. Από εκεί και πέρα, οι γυναίκες έχουν καλύτερο γούστο από εμένα, τις εμπιστεύομαι περισσότερο. είδα τις προάλλες μια χοντρή με yoga pants και δεν μπορούσα να καταλάβω αν αυτό που έβλεπα ήταν πατσοκίλι ή το μουνί της 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις