Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

10488783_574268579381983_327615979_n.jpg

^Αυτό...

Απλό και ταυτόχρονα πας παντού.

που παντού πας ρε φιλε,  πλάκα κανεις ?

αν παει αυτή σε σοβαρό μαγαζί με ενήλικες ,θα την κοιτάνε σαν να είναι κλόουν

--------------

ετσι ειναι το απλό ντύσιμο  που πας παντού

7_boyfriend-jeans.jpg

η ακόμη καλύτερα,  έτσι

women-4.jpg

• Like 5
Δημοσ.

ρε 'σεις μου είπε κι όλας "γιατι δε φτιάχνεις τα νύχια σου"

δεν ήξερα οτι σας αρέσουν τα φτιαγμένα νύχια!

Καλά δεν είναι και must, αλλά το βαμμένο νύχι, δίνει +. (ειδικά των ποδιώνε)

Τώρα για το ντύσιμο κλάιν, τα ράσα δε κάνουν τον παπά. Υπάρχουν γκόμενες που τα πετάνε όλα έξω και είναι για γέλια και γκόμενες που ντύνονται σεμνά και δε μπορείς να πάρεις τα μάτια σ από πάνω τους

• Like 4
Δημοσ.

Λοιπόν σα μεγαλύτερος πιστεύω ότι ντυνεσαι αναλόγως με: το μαγαζί που βγαίνεις,τη παρέα σου, τη περίπτωση ( ραντεβού ή φιλικό) και τον τύπο του άντρα που θες να προσελκύσεις.

Το καλύτερο είναι να είσαι ο εαυτός σου,να ντυνεσαι όπως γουσταρεις και όχι όπως αρέσει στους άλλους.

Μερικές φορές δουλεύει η χημεία οπότε ότι και να βάλεις αν ο άλλος γουσταρει θα σε προσέξει.

γιατι αναλογως το μαγαζι που βγαινεις ρε man...το dress code δεν θα επρεπε να προσκυναται με τοση ευλαβεια κατα την γνωμη μου..

Δημοσ.

Stavi είναι δύσκολο στυλ σου να αρέσει σε όλους! Απλά δες λίγο να ντύνεσαι ανάλογα την περίσταση.

Προσωπικά έχω μερικά αγαπημένα κομμάτια για χειμωνιάτικο ντύσιμο που νιώθω άνετα να τα φοράω και δεν με ενδιαφέρει αν θα αρέσουν στους άλλους. Δεν τα αλλάζω:

Jeans [όχι ξεσκισμενα, εκτός και αν μιλάμε για ηλικίες 16-22], μπλούζες ΟΧΙ cropped, καρό grunge πουκάμισα, jeggings σε διάφορα χρώματα, φορέματα μεσάτα που ανοίγουν ελαφρώς [νομίζω αυτό το στυλ τα λένε skater dress], πουλόβερ όχι πολύ χοντρά που να μας κάνουν αρκούδες, παπούτσια converse all star μαύρα ή γκρι σκούρο, biker's boots, mary jane's για γόβες, καλσόν opaque, μπλούζες που είναι ίσως πιο ανοιχτές στους ώμους και τους κολακεύουν, φουλάρια, δερμάτινα μπουφάν, παλτό μεσάτα που να μην φτάνουν κάτω απ'το γόνατο κλπ...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι άσε χάλια η κοπέλα, δε βλέπεται. 

Φιλε ειμαι λατρης του στηθους.  :-D  Δεν με συγκινει και παρα πολυ ο ποπος  :P

Δημοσ.

ωραίο!

η αλήθεια είναι ότι έχω βάλει κι εγώ κάτι κιλά οπότε τα πάντα φαίνονται διαφορετικά πάνω μου απο τότε που ήμουν σχεδόν σαν την κοπέλα

Καλά δεν είπα να βάλεις και ακριβώς τα ίδια. Σαν παράδειγμα το βαλα για να δεις ότι με μια στενή μπλούζα, ένα τζιν και ένα σταρακι είσαι οκ.

Δημοσ.

ρε 'σεις μου είπε κι όλας "γιατι δε φτιάχνεις τα νύχια σου"

δεν ήξερα οτι σας αρέσουν τα φτιαγμένα νύχια!

εγώ του απαντάω, "γιατί να μην φοράω κάτι άνετο αφού ούτως ή άλλως πιστεύω ότι η ουσία είναι να υπάρχει χημεία κι αυτό είναι κάτι ανώτερο από το ντύσιμο".

και μου λέει αυτός: "είναι σα να μου λες, θα πασαληφτώ με σκατά, έχω aids, αλλά δε με νοιάζει γιατί είμαι ωραία"

χαχα

η αλήθεια είναι ότι επειδή επέμενε λίγο  μου την έσπασε και του  είχα πει "κι έτσι ωραία είμαι!"

Stavi οσο το πας το χειροτερεύεις, μηπως πήγες στην μπυραρία με την μπουγάδα για άπλωμα

• Like 3
Δημοσ.

Φιλε ειμαι λατρης του στηθους.  :-D  Δεν με συγκινει και παρα πολυ ο ποπος  :P

Εγώ το αντίθετο, οπότε ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε :P 

να ΄ταν όλες οι διαφωνίες τέτοιες

• Like 1
Δημοσ.

Jeans [όχι ξεσκισμενα, εκτός και αν μιλάμε για ηλικίες 16-22], μπλούζες ΟΧΙ cropped, καρό grunge πουκάμισα, jeggings σε διάφορα χρώματα, φορέματα μεσάτα που ανοίγουν ελαφρώς [νομίζω αυτό το στυλ τα λένε skater dress], πουλόβερ όχι πολύ χοντρά που να μας κάνουν αρκούδες, παπούτσια converse all star μαύρα ή γκρι σκούρο, biker's boots, mary jane's για γόβες, καλσόν opaque, μπλούζες που είναι ίσως πιο ανοιχτές στους ώμους και τους κολακεύουν, φουλάρια, δερμάτινα μπουφάν, παλτό μεσάτα που να μην φτάνουν κάτω απ'το γόνατο κλπ...

Πανικος.

Ποσο μεγαλειο να μπορεις να ντυθεις ολες τις ωρες με ενα τζιν και ενα πουκαμισο . Και να σου ανηκει και ολος ο κοσμος  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Το να βαλεις ενα τζινακι με τα σταρακια σου και μια ωραια μπλουζιτσα απο πανω δεν ειναι καθολου ασχημο συν το μπουφανακι σου ή μια ζακετα.. Τα πολυ σπορτεξ παπουτσια δεν μου αρεσουν . Ναι οκ..φανταζομαι θα ρωτας μονο ανδρες αλλα ειπα να πω και εγω μια γνωμη.

• Like 1
Δημοσ.

Βγήκα χτες μ'έναν γνωστό και με προβλημάτισε λίγο.

Είχα πάει με πουλοβερ, τζιν και αθλητικά και απ'οτι κατάλαβα προτιμάει το πιο σικ και θηλυκό ντύσιμο. Το οποίο δεν αμφιβάλω ότι αναδεικνύει τις γυναίκες, αλλά πιστεύω επίσης ότι ένα casual ντύσιμο δείχνει γυναίκα που δεν θέλει να προκαλέσει με την εμφάνισή της, και στον κόσμο που ζούμε που πολλές προσπαθούν με προκλητικά ντυσίματα να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής, ένα ντύσιμο ουδέτερο, θα πρεπε να εκτιμάτε περισσότερο. Λέω εγώ.. . .

Ιδίως όταν βγαίνεις μ'έναν απλό γνωστό που δεν έχεις καμία διάθεση να τον προκαλέσεις.

Γενικά μ'έχουν μπερδέψει οι άντρες, βάζω κάτι που "γοητεύει", στραβώνουν, ντύνομαι απλά, μου λέγε γιατί δεν ντύθηκες πιο καλά...

Η ερώτηση τέλος πάντων είναι: τι ντύσιμο σας αρέσει στη γυναίκα.

Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά στυλ, ποιο ειναι όμως το δικό σας;

Πολύ ωραίο θέμα. Προσωπικά μαρεσει παρά πολύ η γυναίκα να ξέρει να ντύνεται. Δυστυχώς είναι αρκετά λίγες που ξέρουν τι να βάλουν. Στις 100 άντε να δω 2-3, οι 80 κλασικά μαύρα με μίνι κλπ μαλακιες οι άλλες 17-18 ότι ναναι τσίρκο.

• Like 1
Δημοσ.

ενας αντρας σε θελει ντυμενη ελκυστικα στο επιπεδο που φαινεται η θυληκοτητα σου χωρις να φαινεσαι "ευκολη" αυτο βεβαια αναλογα με το τι θελει η καθε κοπελα ...

Ενω οταν ντυνεται ας πουμε οσο πιο προκλητικα μπορει(μισα σορτς κτλ) ,δεν παιζει θεμα εννοειται, οπως εννοειται πως ολοι την κοιτανε αλλα μην περιμενει πως καποιος θα την πλησιασει για να την γνωρισει ουσιαστικα... :P και μετα λενε που ειναι τα καλα παιδια... :eek:

Γενικα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...

• Like 2
Δημοσ.

Αναλογα το ατομο και πως ξερει να το υποστηριζει και ποτε υπερβολες.

Υπαρχουν αλλες που εχουν αθλητικο λουκ τα συνδιαζουν ωραια και θες να τις ορμηξεις,υπαρχουν και αυτες που μου φορανε την πανω κατω σετ μπυτζαμοφορμα μαζι με τζοκευ και το τσιουαουα αγκαλια και σκεφτεσαι οτι την θελουν την Σπιναλογκα τους.

Υπαρχει αυτη που φοραει ενα κολαν και τις παει χωρις να ειναι του ματς υπαρχει η αλλη που το κολαν κοντευει να σκισκει απο τον παραπανισιο κωλο υπαρχει και η αλλη που ναι μεν καλο κωλο εχει αλλα εχει ντυθει λες και κατεβαινει για πιατσα.

Οποτε μαλλον το θεμα ειναι συνδιασμου και γουστου.Και τι ωρα βαζεις τι στυλ και για που και καζουαλ απο καζουαλ διαφερει.

Στο παραδειγμα ας πουμε και ο αντρας μπορει να ντυθει καζουαλ αλλα υπαρχει ενα μπλουζακι το οποιο θα ειναι ωραιο ψιλο-v διακριτικο,

υπαρχει ομως και το τελειως κολλητο που φενονται τα τσιτσια του αλλουνου,υπαρχει το v που κατεβαινει ως τον αφαλο λες και του ψαλιδισαν την μπλουζα ή και τα τελειως προχειρα που λες γουατ δε φακ καταλαβαινεις την διαφορα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...