stavi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Βγήκα χτες μ'έναν γνωστό και με προβλημάτισε λίγο. Είχα πάει με πουλοβερ, τζιν και αθλητικά και απ'οτι κατάλαβα προτιμάει το πιο σικ και θηλυκό ντύσιμο. Το οποίο δεν αμφιβάλω ότι αναδεικνύει τις γυναίκες, αλλά πιστεύω επίσης ότι ένα casual ντύσιμο δείχνει γυναίκα που δεν θέλει να προκαλέσει με την εμφάνισή της, και στον κόσμο που ζούμε που πολλές προσπαθούν με προκλητικά ντυσίματα να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής, ένα ντύσιμο ουδέτερο, θα πρεπε να εκτιμάτε περισσότερο. Λέω εγώ.. . . Ιδίως όταν βγαίνεις μ'έναν απλό γνωστό που δεν έχεις καμία διάθεση να τον προκαλέσεις. Γενικά μ'έχουν μπερδέψει οι άντρες, βάζω κάτι που "γοητεύει", στραβώνουν, ντύνομαι απλά, μου λέγε γιατί δεν ντύθηκες πιο καλά... Η ερώτηση τέλος πάντων είναι: τι ντύσιμο σας αρέσει στη γυναίκα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά στυλ, ποιο ειναι όμως το δικό σας; 3
DDevil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Βγήκα χτες μ'έναν γνωστό και με προβλημάτισε λίγο. Είχα πάει με πουλοβερ, τζιν και αθλητικά και απ'οτι κατάλαβα προτιμάει το πιο σικ και θηλυκό ντύσιμο. Το οποίο δεν αμφιβάλω ότι αναδεικνύει τις γυναίκες, αλλά πιστεύω επίσης ότι ένα casual ντύσιμο δείχνει γυναίκα που δεν θέλει να προκαλέσει με την εμφάνισή της, και στον κόσμο που ζούμε που πολλές προσπαθούν με προκλητικά ντυσίματα να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής, ένα ντύσιμο ουδέτερο, θα πρεπε να εκτιμάτε περισσότερο. Λέω εγώ.. . . Ιδίως όταν βγαίνεις μ'έναν απλό γνωστό που δεν έχεις καμία διάθεση να τον προκαλέσεις. Γενικά μ'έχουν μπερδέψει οι άντρες, βάζω κάτι που "γοητεύει", στραβώνουν, ντύνομαι απλά, μου λέγε γιατί δεν ντύθηκες πιο καλά... Η ερώτηση τέλος πάντων είναι: τι ντύσιμο σας αρέσει στη γυναίκα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά στυλ, ποιο ειναι όμως το δικό σας; Που πηγες? το ντύσιμο εξαρτάται και από το μερος που πηγαίνεις 1
stavi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Που πηγες? το ντύσιμο εξαρτάται και από το μερος που πηγαίνεις σε ωραια μπυραρια
DDevil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 σε ωραια μπυραρια Και αυτος πως ηρθε με κοστουμι?
xpapias Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ίσως το αθλητικό παπούτσι να ήταν πιο casual απ ότι έπρεπε. 1
stavi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 ρε 'σεις μου είπε κι όλας "γιατι δε φτιάχνεις τα νύχια σου" δεν ήξερα οτι σας αρέσουν τα φτιαγμένα νύχια! εγώ του απαντάω, "γιατί να μην φοράω κάτι άνετο αφού ούτως ή άλλως πιστεύω ότι η ουσία είναι να υπάρχει χημεία κι αυτό είναι κάτι ανώτερο από το ντύσιμο". και μου λέει αυτός: "είναι σα να μου λες, θα πασαληφτώ με σκατά, έχω aids, αλλά δε με νοιάζει γιατί είμαι ωραία" χαχα η αλήθεια είναι ότι επειδή επέμενε λίγο μου την έσπασε και του είχα πει "κι έτσι ωραία είμαι!"
DDevil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ίσως το αθλητικό παπούτσι να ήταν πιο casual απ ότι έπρεπε. Λες να ηταν λογος να παρεξηγηθεί αυτος που την συνοδευε φιλε?
stavi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Και αυτος πως ηρθε με κοστουμι? οχι, casual κι αυτός αλλά μάλλον θεωρεί οτι η γυναίκα οφείλει να καλοπιζεται περισσότερο.
DDevil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 ρε 'σεις μου είπε κι όλας "γιατι δε φτιάχνεις τα νύχια σου" δεν ήξερα οτι σας αρέσουν τα φτιαγμένα νύχια! εγώ του απαντάω, "γιατί να μην φοράω κάτι άνετο αφού ούτως ή άλλως πιστεύω ότι η ουσία είναι να υπάρχει χημεία κι αυτό είναι κάτι ανώτερο από το ντύσιμο". και μου λέει αυτός: "είναι σα να μου λες, θα πασαληφτώ με σκατά, έχω aids, αλλά δε με νοιάζει γιατί είμαι ωραία" χαχα η αλήθεια είναι ότι επειδή επέμενε λίγο μου την έσπασε και του είχα πει "κι έτσι ωραία είμαι!" Που τους βρίσκεις ρε τυπισσα? 4
stavi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Λες να ηταν λογος να παρεξηγηθεί αυτος που την συνοδευε φιλε? δεν παρεξηγήθηκε απλά κατάλαβα οτι θεωρεί οτι οι γυναίκες πρέπει σαββάτο βράδυ να ντύνονται θηλυκά, και όχι με αθλητικό και πουλόβερ.... ναι αλλά δε μου λέτε τι στυλ σας αρέσει...
xpapias Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Χημεία όταν λες; Γιατί στο 1ο post ήταν απλά "γνωστός"..! 4
stavi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Που τους βρίσκεις ρε τυπισσα? όχι εντάξει, πλάκα έκανε, γελούσα
xristos97 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καλα νταξ. Για να σου δινει συμβουλες για fashion και τετοια, φιλεναδα θα ειναι και δεν το καταλαβες 5
stavi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Χημεία όταν λες; Γιατί στο 1ο post ήταν απλά "γνωστός"..! δε λέω χημεία μ'αυτόν, γενικότερα λέω. Ρε παιδί μου, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αν θέλω να προσεγγίσω κάποιον θα το κάνω "καλλιεργώντας" το ντύσιμο μου. Δε λέω να φοράς και κουρέλια, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η καλή συμπεριφορά και η καλλιέργεια της προσωπικότητας. 1
~mxls~ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 ... δεν ήξερα οτι σας αρέσουν τα φτιαγμένα νύχια! Ούτε εμείς. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις