lnvibe44 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους. Ανοιγω αυτο το θεμα καθως τον τελευταιο καιρο με εχει απασχολησει το εξης. Θελω να μπορω στο smartphone μου να επιλεγω εγω το πως θα εμφανιζεται το status μου, δηλαδη αν θα εμφανιζεται το κινητο μου ανοιχτο ή κλειστο, εξατομικευμενα σε καποιον που επικοινωνει μαζι μου ειτε με κληση ειτε με μηνυμα. Για παραδειγμα, υπαρχουν μερες που θελω να μπορουν να επικοινωνουν μαζι μου πολυ συγκεκριμενα ατομα χωρις να μπορουν τα υπολοιπα να επικοινωνησουν. Υπαρχουν μερες απο την αλλη που θελω να μην μπορει να επικοινωνησει απολυτως κανενας στο κινητο μου αλλα παρολα αυτα να το χρειαζομαι ανοιχτο για να μπορω να μπαινω ιντερνετ μεσω του δικτυου. Επομενως, με λιγα λογια, η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει εφαρμογη για android που να μπορω να επιλεγω ανα πασα στιγμη το σε ποια ατομα θα φαινεται κλειστο το κινητο μου (απορριπτοντας τις κλησεις και τα sms τους) και σε ποια ατομα θα ειμαι κανονικα διαθεσιμος να επικοινωνησουν μαζι μου. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2015 από lnvibe44
corsair04 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους. Ανοιγω αυτο το θεμα καθως τον τελευταιο καιρο με εχει απασχολησει το εξης. Θελω να μπορω στο smartphone μου να επιλεγω εγω το πως θα εμφανιζεται το status μου, δηλαδη αν θα εμφανιζεται το κινητο μου ανοιχτο ή κλειστο, εξατομικευμενα σε καποιον που επικοινωνει μαζι μου στο κινητο (ειτε επικοινωνει με κληση ειτε επικοινωνει με μηνυμα). Υπαρχουν μερες για παραδειγμα που θελω να μην μπορει να επικοινωνησει κανεις μαζι μου εκτος απο πολυ συγκεκριμενα ατομα. Υπαρχουν μερες απο την αλλη που μπορει να θελω να μην μπορει να επικοινωνησει απολυτως κανενας στο κινητο μου αλλα παρολα αυτα θελω να ειναι ανοιχτο το κινητο μου, πχ για να μπορω να μπαινω ιντερνετ μεσω 3g. Επομενως, με λιγα λογια, η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει εφαρμογη (για android) που να μπορω να επιλεγω ανα πασα στιγμη το σε ποια ατομα θα φαινεται κλειστο το κινητο μου (απορριπτοντας τις κλησεις και τα sms τους) και σε ποια ατομα θα ειμαι κανονικα διαθεσιμος να επικοινωνησουν μαζι μου. το ίδιο το android δεν έχει το μην ενοχλείται (κάπως έτσι έχω καιρό να χρησιμοποιήσω) που σου επιτρέπει ποια κλήση θα δεχτείς και τις υπόλοιπες της απορρίπτει
lnvibe44 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για την απαντηση. Για να διευκρινησω καλυτερα την ερωτηση μου, ας παρουμε για υποθετικο παραδειγμα οτι εχω συνολο 4 επαφες στο κινητο μου, συγκεκριμενα τον Νικο, τον Γιωργο, την Ελενη και την Μαρια. Εγω θελω να μπορω να επιλεξω αν θελω οτι για μια συγκεκριμενη μερα, αν με παρει ο Νικος και η Μαρια, αυτοι θα βρουν κλειστο το κινητο μου (με το που θα καλουν στο κινητο θα απορριπτεται αυτοματα η κληση τους και θα ακουγεται απο τον τηλεφωνητη οτι το κινητο μου ειναι απενεργοποιημενο) χωρις φυσικα να ξερουν οτι στην πραγματικοτητα ειναι ανοιχτο, ομως για τον Γιωργο και την Ελενη θα ειναι κανονικα ανοιχτο το κινητο μου για να με καλεσουν. Θελω με λιγα λογια μια εφαρμογη οπου το κινητο μου θα φαινεται επιλεκτικα κλειστο για καποιους (χωρις να ειναι) και επιλεκτικα ανοιχτο για αλλους. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2015 από lnvibe44
defacer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Η εφαρμογή αυτή λέγεται πάροχος κινητής τηλεφωνίας, και δυστυχώς δεν τρέχει στο κινητό σου. Αν μπορείς να κάνεις τη δουλειά που θέλεις με δύο ή περισσότερες sim έχει καλώς, αλλιώς ατύχησες.
lnvibe44 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Η εφαρμογή αυτή λέγεται πάροχος κινητής τηλεφωνίας, και δυστυχώς δεν τρέχει στο κινητό σου. Αν μπορείς να κάνεις τη δουλειά που θέλεις με δύο ή περισσότερες sim έχει καλώς, αλλιώς ατύχησες. Αυτο που λες ειναι σωστο και το εχω κανει στο παρελθον, ομως δεν ειναι πρακτικο. Παντως ρωτησα γιατι δεν μου φαινεται εξωφρενικο το να υπαρχει τετοια εφαρμογη. Εγω στην ουσια θελω μια εφαρμογη που πρακτικα κανει blacklist τις κλησεις και τα sms απο συγκεκριμενα νουμερα (τετοιες εφαρμογες απο οτι ξερω υπαρχουν), χωρις ομως να φαινεται σε αυτον που καλει οτι τον εχω βαλει σε blacklist για τη συγκεκριμενη μερα που θα επιλεξω. Θελω απλα να εμφανιζεται το κινητο μου ψευδως κλειστο σε αυτον που καλει. Οπως στο facebook μπορεις να επιλεγεις σε ποιον θελεις να εμφανιζεσαι online και σε ποιον offline, ετσι νομιζω οτι και στα κινητα πρεπει ο καθενας να μπορει να επιλεγει σε ποιον εμφανιζεται διαθεσιμος και σε ποιον οχι. Οποτε εχω ατυχησει ε? Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2015 από lnvibe44
defacer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Οπως στο facebook μπορεις να επιλεγεις σε ποιον θελεις να εμφανιζεσαι online και σε ποιον offline, ετσι νομιζω οτι και στα κινητα πρεπει ο καθενας να μπορει να επιλεγει σε ποιον εμφανιζεται διαθεσιμος και σε ποιον οχι. Προδίδεις α) την ηλικία σου, β) την έλλειψη γνώσεων πάνω στο θέμα. Η τεχνολογία για τα δίκτυα κινητής έχει καμιά 50ρια χρόνια. Και πιστεύεις ότι θα έπρεπε να δουλεύει όπως το facebook? Ναι, απ' όσο ξέρω ατύχησες.
adi32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Το μονο που μπορεις ειναι να κανεις μπλοκαρισμα κλησεων απο νουμερα που δε θελεις
lnvibe44 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Προδίδεις α) την ηλικία σου, β) την έλλειψη γνώσεων πάνω στο θέμα. Η τεχνολογία για τα δίκτυα κινητής έχει καμιά 50ρια χρόνια. Και πιστεύεις ότι θα έπρεπε να δουλεύει όπως το facebook? Ναι, απ' όσο ξέρω ατύχησες. Ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Δεν το διατυπωσα πολυ καλα, αλλα αυτο που ειπα πιο πανω ηταν ευχολογιο, δεν ειπα πως ειναι εφικτο, με αλλα λογια εννοουσα οτι θα ευχομουν να δουλευανε τα κινητα με τον ιδιο τροπο που λειτουργει το facebook (με επιλογη status online-offline). Το μονο που μπορεις ειναι να κανεις μπλοκαρισμα κλησεων απο νουμερα που δε θελεις Αυτο βλεπω κι εγω τελικα πως ειναι το μονο που μπορει να γινει. Ευχαριστω για την απαντηση σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα