Προς το περιεχόμενο

moto g 16gb vs vodafone smart ultra 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτείνω Meizu.

Κατοχως Meizu m2 note και δν θα το ελεγα!

Με 20 ευρω παραπανω εχει εγγυηση ελλαδα κλτρο επερξαργαστη stock android εμπειρια(που ετσι θα επερπε ολα τα android να ειναι)!

Βεβαια το meizu εχει κλτρη οθονη design και υποστιριξη αλλα πιστευω το vf ειναι κλτρο buy στην ουσια ειναι ενα alcatel idol 3 με μιση τιμη!

Δημοσ.

Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια.

Meizu δεν προτιμω γιατι εχουν δικο τους λειτουργικο. Προτιμω κατι με κανονικο android.

Κατεληξα στο vf και παω σε λιγο να το αγορασω :)

Δημοσ.

Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια.

Meizu δεν προτιμω γιατι εχουν δικο τους λειτουργικο. Προτιμω κατι με κανονικο android.

Κατεληξα στο vf και παω σε λιγο να το αγορασω :)

Kανονικο android ειναι απλα με σκιν απο πανω!

μν μπερδευεσαι!

Καλοριζικο πιστευω θα τα τιμησει τα λεφτα του και θα το ευχαριστηθεις!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον δεν μπορω να εχω πληρη αποψη αλλα η πρωτη εντυπωση ηταν θετικη. Καταρχας εχει ωραια οθονη με πολυ ομορφα χρωματα. Το design μου αρεσει παροτι μερικοι το θεωρουν ασχημο. Καμερα δεν δοκιμασα. Στο ιντερνετ και στο youtube παει ικανοποιητικα και στα λιγα παιχνιδια που δοκιμασα επεισης. Δοκιμασα να παιξω και asphalt 8. Η αληθεια ειναι πως δεν επαιζε με τα καλυτερα frames αλλα παρολα αυτα μπορεις να παιξεις ανετα.

EDIT: Επεισης παρατηρησα οτι ζεστενεται λιγο στα παιχνιδια. (Δεν ειχα ποτε αλλο smartphone για να κρινω αν ειναι φυσιολογικο η υπερβολικο παντως το νιωθεις εντονα στο χερι)

Επεξ/σία από BACK12345
Δημοσ.

Εγώ λεω το Motorola. Με τόσο χαμηλή ανάλυση οθόνης και τόσο καλή μπαταρία βγάζει τρέλα νούμερα αυτονομίας. Γενικά όταν το είδα πήγαινε διαβολεμένα γρήγορα.

Επίσης εγγυημένα θα πάρει δύο τουλαχιστον αναβαθμίσεις.

κι εγω moto g λεω ακομα και αυτο με 1g ram ειναι πολυ σφερατο + εχει καλη καμερα με dual led

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...