BACK12345 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα!Θα ηθελα να μαθω ποιο απο τα δυο θεωρειτε καλυτερο. Το moto g ειναι στα 260 τωρα αλλα αν καταληξω σε αυτο θα το αφησω να πεσει πρωτα λιγο. Επισης το vodafone ειναι σε προσφορα στα 170 αλλα δεν ειναι unlocked(δεν ξερω τι ακριβως σημενει αυτο) . Ακομα οποιαδηποτε αλλη προταση κοντα στα 200 ευρω ειναι δεκτη
2.1Ohm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Είναι unlocked δλδ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και με άλλη κάρτα πέρα τις Vodafone! Τουλάχιστον έτσι μ είπαν στο κατάστημα που ρώτησα αμα όντως είναι έτσι με κλειστά μάτια το smart ultra
vaas93 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ασυζήτητα smart ultra είναι καλύτερη συσκευή από που και αν το δεις το . Πόσο μάλιστα όταν μιλάμε και για μια διαφορά 100 ευρώ. Τώρα όσον αφόρα το unlocked που το είδες ? ίσως δεν δέχεται άλλες sim πέραν της vodafone.
BACK12345 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Βεβαια αν παρω το moto g θα περιμενω να πεσει τουλαχιστον στα 220. Το βασικο μειονεκτημα του vodafone πιστευω ειναι οτι δεν θα παρει αναβαθμισεις. Επεισις τι γνωμες εχετε για το meizu metal?
2.1Ohm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Έχω το Μ2 νοτε αμα είναι τόσο καλό όπως το μ2 μ αλλά μ κλτρο επεξεργαστή τότε μιλάμε για το απόλυτο vfm κινητό!!
BACK12345 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 H τιμη του ομως μπορει να ειναι υπερβολικα ψηλα οπως γινεται καμια φορα πχ το moto g τωρα εχει 260 ενω υποτιθεται κανει 220 και μπορει και να εχει τιποτα προβληματα σαν νεο μοντελο και να μην τα εχουμε δει ακομα στην πραξη (οπως το m4 aqua υπερθερμαινοταν). Οποτε λεω να παω για το vodafone αλλα αυτο που με νοιαζει πιο πολυ ειναι οτι το moto g παιρνει android 6. Δεν ξερω ποσο σημαντικο ειναι αυτο ομως...
vaas93 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αυτό ορίζεις εσύ αμα είναι σημαντικό ή όχι. Εγώ προσωπικα αδιαφορώ απολύτως για τις αναβαθμίσεις. Παίρνω το κινητό και εφόσον λειτουργεί ικανοποιητικά το λειτουργικό και οι εφαρμογές, κλείνω όλες τις ενημερώσεις και για τα δυο αδιαφορώντας για τις όποιες προσθήκες.
2.1Ohm Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 H τιμη του ομως μπορει να ειναι υπερβολικα ψηλα οπως γινεται καμια φορα πχ το moto g τωρα εχει 260 ενω υποτιθεται κανει 220 και μπορει και να εχει τιποτα προβληματα σαν νεο μοντελο και να μην τα εχουμε δει ακομα στην πραξη (οπως το m4 aqua υπερθερμαινοταν). Οποτε λεω να παω για το vodafone αλλα αυτο που με νοιαζει πιο πολυ ειναι οτι το moto g παιρνει android 6. Δεν ξερω ποσο σημαντικο ειναι αυτο ομως... Εκτος απο το Doze και το δαχτυλικο αποτυμα που εβαλα στο marshmellow τι αλλη διαφορα εχει?? Και το Doze το ποσο δουλευει δν ξερω! Γνκα το nexus 6 που ειχα ολο το βραδυ μ ετρωγε γυρο στο 10 % μπαταρια μπορει και παραναω! Το g4 -g2 - meizu m2 note που εχω τωρα τρωνε 2-3% οποτε ηδη υπαρχει η τεχνολογια απλα τις εδωσε fancy ονομα η google! Kαι αμα καιγεσαι ΤΟΟΟΣΟ πολυ για αναβαθμισεις υπαρχουν και οι custom roms εχει ηδη βγει tutorial πως να περασεις TWRP (custom recovery) οποτε θα υπαρχουν και οι custom roms! Το κινητο ειναι το Zte blade 6 αλλα λιγο αλλαγμενο εμφανισιακα και με το λογο τις vodafone! Δες review και για αυτο να δεις πολυ καλα λογια λενε! Γενικα που το ειδα σαν συσκευη και σε αισθηση και οθονη και ταχύτητα ειναι αψογο για τα λεφτα του!
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εγώ λεω το Motorola. Με τόσο χαμηλή ανάλυση οθόνης και τόσο καλή μπαταρία βγάζει τρέλα νούμερα αυτονομίας. Γενικά όταν το είδα πήγαινε διαβολεμένα γρήγορα. Επίσης εγγυημένα θα πάρει δύο τουλαχιστον αναβαθμίσεις.
2.1Ohm Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εγώ λεω το Motorola. Με τόσο χαμηλή ανάλυση οθόνης και τόσο καλή μπαταρία βγάζει τρέλα νούμερα αυτονομίας. Γενικά όταν το είδα πήγαινε διαβολεμένα γρήγορα. Επίσης εγγυημένα θα πάρει δύο τουλαχιστον αναβαθμίσεις. Και που θα παρει τι εγινε?! Εχει τις μισες επιδοσεις απο το vf την μιση οθονη και οχι τοσο καλη και φωτεινη.. Και δν ξερεις για αναβαθμισεις ακομα ποιος σ ειπα οτι δν θα παρει marshmellow απλα δν ειναι σιγουρα ειναι τελειως στο φλου
panos- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 To Vodafone δεν είναι κλειδωμένο,απλα έχει μέσα εφαρμογές Vodafone. Λειτουργεί κανονικά με όλα τα δίκτυα.
2.1Ohm Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Τις οποίες εφαρμογές μπορείς να τις απενεργοποιησεις και να μν φαίνονται καν απλά θα σ πιάνουν ελάχιστο χώρο στην μνήμη του κινητου! 1
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Και που θα παρει τι εγινε?! Εχει τις μισες επιδοσεις απο το vf την μιση οθονη και οχι τοσο καλη και φωτεινη.. Και δν ξερεις για αναβαθμισεις ακομα ποιος σ ειπα οτι δν θα παρει marshmellow απλα δν ειναι σιγουρα ειναι τελειως στο φλου Στατιστικά να το πάρεις οι πιθανότητες να πάρει update είναι απειροελάχιστες. Έχει πολύ μεγάλη βελτίωσή το 6 που θα αυξήσει σημαντικά την αυτονομία και τις επιδόσεις. Μιλάμε για άλλο κινητό ένα Nexus που έχω και πήρε την αναβάθμιση. Ίδια κάμερα με το N6 έχει το G που το κάνει σαφώς ανώτερο από το ultra 6
BACK12345 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 H vodafone ομως ειναι καλη εταιρεια με ποιοτικες συσκευες? γιατι απο μερικους δεν εχω ακουσει καλα λογια για τα τηλεφωνα της και το service της
2.1Ohm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 H vodafone ομως ειναι καλη εταιρεια με ποιοτικες συσκευες? γιατι απο μερικους δεν εχω ακουσει καλα λογια για τα τηλεφωνα της και το service της Eιναι το ZTE blade 6 το οποιο ειναι αρκετα καλο κινητο και στα review λενε οτι αξιζει! για σερβις δν ξερω να σου πω αλλα εχει 2 χρονια εγγυηση οποτε δν πρεπει να το φοβασαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα