Delije Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος σας παρακαλώ με τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης(calibration) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosxalilis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα θα με ενδιέφερε και μενα να μαθω γτ πηρα κ γω προσφατα την 50' αν μπορει ας μας πει κάποιος!..εγω ειδα κατι ρυθμίσεις στο ίντερνετ αλλα ειναι πολυ μουντες και σκοτεινες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delije Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εχω παθει ακριβώς το ιδιο εχω δοκιμασει μερικές ρυθμίσεις αλλα δεν μου αρέσουν είναι οπως λες πολυ μουντες και αχρωμες.τωρα το εχω αφήσει στο φυσικό και εχω πειράξει λίγο αυτές τις ρυθμίσεις μέχρι να μας βοηθήσει καποιος.και διάβασα οτι δεν μπορείς πχ να εχεις τις ιδιες ρυθμίσεις για ολα,ειναι αλλες για blu ray αλλες για media player κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delije Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Κάνεις ρε παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα