Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μάλιστα, τα περισσότερα σχόλια είναι υποτιμητικά.

εγώ λέω καλύτερα να αφήσουμε τους κινέζους και τις "κινεζιές" τους και να κοιτάξουμε τα δικά μας χάλια που το μόνο που παράγουμε είναι Δημοσίους Υπαλλήλους.

αλλά ξέχασα... όταν εμείς είχαμε πολιτισμό.....

• Like 10
Δημοσ.

μπήκα καθαρά για τα σχόλια εδώ μέσα και όχι για το άρθρο.

Ούτε που θέλω να φανταστώ τι θα γραφτεί στο εξωτερικό αν βγει ανακοίνωση ότι εμείς θέλουμε να κατασκευάσουμε αεροπλάνο.

Θα γελάνε και οι πέτρες μαζί μας.

• Like 2
Δημοσ.

μάλιστα, τα περισσότερα σχόλια είναι υποτιμητικά.

εγώ λέω καλύτερα να αφήσουμε τους κινέζους και τις "κινεζιές" τους και να κοιτάξουμε τα δικά μας χάλια που το μόνο που παράγουμε είναι Δημοσίους Υπαλλήλους.

στην ελλάδα έχουμε πολλά μυαλά φίλε μου,άλλο που φεύγουν όλοι στο εξωτερικό.......

οι κινέζοι τίποτα δεν φτιάξανε όλα αντιγραφή τα κάνανε,εμείς είχαμε φτιάξει και το καλύτερο αντιαεροπορικό της εποχή του το artemis κάποτε το ξέρεις? 

άλλο που μας θέλουν κάτω.

• Like 1
Δημοσ.

στην ελλάδα έχουμε πολλά μυαλά φίλε μου,άλλο που φεύγουν όλοι στο εξωτερικό.......

οι κινέζοι τίποτα δεν φτιάξανε όλα αντιγραφή τα κάνανε,εμείς είχαμε φτιάξει και το καλύτερο αντιαεροπορικό της εποχή του το artemis κάποτε το ξέρεις? 

άλλο που μας θέλουν κάτω.

Δυο παρατηρησεις:

τα καλυτερα μυαλα δεν φευγουν... καποιοι τα διωχνουν.

και το μας θελουν κατω ειναι γενικο, ... ποιοι μας θελουν κατω και ποιοι βοηθανε με την ανοχη μας.

Δημοσ.

αν ημουν ελεγξτης της FAA και επρεπε να μπω στην πρωτη πτηση θα προτιμουσα να παρω υδροκυανιο να πεθανω ηρεμος στο κρεβατακι μου :P

Δημοσ.

Εντάξει κι εγώ για τα σχόλια μπήκα εδώ!! οπότε να και το δικό μου:

για να αγοράσεις εισιτήριο θα έχει το σύστημα προσκλήσεων της one plus;;;; :P

Εντωμεταξύ ο Κινέζος πρωθυπουργός υπέργραψε πρόσφατα συμφωνία για αγορά (αν θυμάμαι καλά) 100 Airbus... 

Δημοσ.

Ωπα! οταν εμεις είχαμε πολιτισμό, οι συγκεκριμένοι είχαν ηδη κάνει πολύ περισσότερα απο εμας!

Δημοσ.

Ωπα! οταν εμεις είχαμε πολιτισμό, οι συγκεκριμένοι είχαν ηδη κάνει πολύ περισσότερα απο εμας!

Εντάξει τώρα το ξέχεσες τελείως...

μπορεί οι σημερινοί κάτοικοι της χώρας να μην τιμούν τους προγόνους τους ως επί το πλείστον,

αλλά τουλάχιστον οι πρόγονοι είχαν κάνει πολύ σπουδαία πράγματα.

Για να συνεχίσουμε το τρολάρισμα

φήμες ότι παρήγγειλε αεροσκάφος υπερστλαντικές πτήσεις ο Μπιν Λάντεν απομένει να διασταυρωθούν...

• Like 1
Δημοσ.

οι "φτηνιάρικοι" κινεζοι φτιαχνουν αεροπλανα και εμεις οι πλουσιοι δε δινουμε άδεια να κυκλοφορήσει το μοναδικό αυτοκίνητο που κατασκευαζεται στη χωρα μας. όπως επίσης κλείνουμε και κάθε μονάδα παραγωγής οχημάτων του στρατού (ΕΒΟ). ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ σου

• Like 3
Δημοσ.

οι "φτηνιάρικοι" κινεζοι φτιαχνουν αεροπλανα και εμεις οι πλουσιοι δε δινουμε άδεια να κυκλοφορήσει το μοναδικό αυτοκίνητο που κατασκευαζεται στη χωρα μας. όπως επίσης κλείνουμε και κάθε μονάδα παραγωγής οχημάτων του στρατού (ΕΒΟ). ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ σου

Για αυτό το supercar λες;

newego_LARGE_t_77761_268813.JPG

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει τώρα το ξέχεσες τελείως...

http://www.china.org.cn/e-gudai/index-1.htm

https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_China

http://www.ancient-origins.net/news-evolution-human-origins/chinese-civilization-may-have-begun-2400-years-earlier-020161

Δεν ειπα οτι δεν ειχαμε πολιτισμό, ειπα οτι αυτοί εχουν αρχαιότερο πολιτισμό!

σε πολλούς άλλους την "λέμε", σε αυτούς δεν νομίζω...

Δημοσ.

Οι κινεζοι φτιαχνουν χρόνια μαχητικά, και είναι μια χαρα. Επίσης έχουν παει στο διάστημα.. Λετε να έχουν πρόβλημα να φτιαξουν ενα επιβατικο?

Το οτι εχει πανω εξαρτήματα γαλλικά και αμερικάνικα, δε σημαίνει οτι απλα συναρμολογηται εκει.. Οκ μπορεί το 20% να είναι εισαγομενα, αλλά το 80% είναι κινέζικα.. Σε λιγα χρόνια αν παει καλα εμπορικα, θα γίνει 100% κινεζικο αν θελουν.

Και μετα θα διαβάζεις οτι το 30% των boing ειναι κινεζικο γιατι δεν μπορούν να ανταγωνιστουν τους Κινέζους στο κόστος..

Εχετε δει κανα γραφημα πχ απο boing? Και εκει βλέπεις ενα καρο εξαρτήματα απο διαφορες χώρες.

Οσο για τον πρόεδρο που παρήγγειλε 100 Airbus, τι έπρεπε να κάνει δηλαδή αφου θα χρειαστεί 6000 και δεν προλαβαίνει να τα παραγει? Ασε που συγκρίνουμε μηλα με αχλαδεια. Τα Airbus που παρήγγειλε, τα περισσότερα είναι μεγαλύτερα νομίζω. Σε αυτή την κατηγορία δεν παραγει (ακομα) η Κινα.

Η ουσία είναι οτι η Κίνα θα τους σβησει ολους. Ειμαι 40 χρονων και δεν έβλεπες τιποτα κινεζικο. Ηταν απλά σαν να μη υπηρχε αυτη η χωρα. Μαθαινες οτι εκει βόσκουν αγελάδια. Τα προϊόντα ηταν taiwan, japan, korea, usa. Τωρα μονο china βλέπεις. Σε λιγα χρόνια δε θα γελαει κανεις που θα βλέπει κινεζικα αυτοκίνητα, αεροπλάνα κλπ..

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...