Material_Defender_1032 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έχω ένα Lenovo L540 (άριστο μηχάνημα) εντός εγγύησης για άλλα 2 χρόνια που φοράει την "απλή" hd οθόνη AIDA64 info Field Value Monitor Properties Monitor Name Lenovo N156BGE-E11 Monitor ID LEN40B0 Manufacturer N156BGE-E11 Monitor Type 15.6" LCD (WXGA) Manufacture Date 2011 Serial Number None Max. Visible Display Size 344 mm x 193 mm (15.5") Picture Aspect Ratio 16:9 Maximum Resolution 1366 x 768 Gamma 2.20 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 1366 x 768 Pixel Clock: 57.76 MHz 1366 x 768 Pixel Clock: 69.32 MHz και σκέφτομαι να του κάνω upgrade στην fHD οθόνη. Με τον επίσημο αντιπρόσωπο/service της Lenovo Thinkpad στην Ελλάδα που μίλησα αρνήθηκαν να κάνουν τέτοιο upgrade (με πληρωμή πάντα) λέγοντας διάφορες δικαιολογίες. Άρα μένει η λύση να βρω πωλητή από amazon/ebay και να κάνω μόνος μου το upgrade. Τα ερωτήματα μου: 1)Εφόσον βγάλω μόνο το LCD bezel (γιατί θαρρώ αυτό πρέπει να ξεβιδωθεί για να γίνει η αλλαγή του lcd) θα θεωρούμαι άμεσα εκτός εγγύησης? Ακόμα και εάν κρατήσω την παλιά lcd να την επανατοποθετήσω σε περίπτωση που χρειαστεί να πάει για service? 2)Από ότι είδα στα forum της Lenovo ( Site: 1 , Site: 2 ) θα πρέπει να βρω το part 04X4852 Prodigy FRU CMI 15.6"FHD AG. Γνωρίζουμε κάποιον έμπιστο πωλητή στο amazon/ebay που να πουλάει το μοντέλο που ψάχνω (χωρίς dead pixels)? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
meletis_m Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έχω ένα Lenovo L540 (άριστο μηχάνημα) εντός εγγύησης για άλλα 2 χρόνια που φοράει την "απλή" hd οθόνη AIDA64 info Field Value Monitor Properties Monitor Name Lenovo N156BGE-E11 Monitor ID LEN40B0 Manufacturer N156BGE-E11 Monitor Type 15.6" LCD (WXGA) Manufacture Date 2011 Serial Number None Max. Visible Display Size 344 mm x 193 mm (15.5") Picture Aspect Ratio 16:9 Maximum Resolution 1366 x 768 Gamma 2.20 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 1366 x 768 Pixel Clock: 57.76 MHz 1366 x 768 Pixel Clock: 69.32 MHz και σκέφτομαι να του κάνω upgrade στην fHD οθόνη. Με τον επίσημο αντιπρόσωπο/service της Lenovo Thinkpad στην Ελλάδα που μίλησα αρνήθηκαν να κάνουν τέτοιο upgrade (με πληρωμή πάντα) λέγοντας διάφορες δικαιολογίες. Άρα μένει η λύση να βρω πωλητή από amazon/ebay και να κάνω μόνος μου το upgrade. Τα ερωτήματα μου: 1)Εφόσον βγάλω μόνο το LCD bezel (γιατί θαρρώ αυτό πρέπει να ξεβιδωθεί για να γίνει η αλλαγή του lcd) θα θεωρούμαι άμεσα εκτός εγγύησης? Ακόμα και εάν κρατήσω την παλιά lcd να την επανατοποθετήσω σε περίπτωση που χρειαστεί να πάει για service? 2)Από ότι είδα στα forum της Lenovo ( Site: 1 , Site: 2 ) θα πρέπει να βρω το part 04X4852 Prodigy FRU CMI 15.6"FHD AG. Γνωρίζουμε κάποιον έμπιστο πωλητή στο amazon/ebay που να πουλάει το μοντέλο που ψάχνω (χωρίς dead pixels)? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Καλησπέρα. Είμαι και εγω στήν άποψη να μην αλλάξεις οθόνη.Το συνολικό κόστος αλλαγής πόσο πηγαίνει. Λογικά θα θεωρηθείς εκτός εγγύησης.Στο συγκεκριμένο αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την τωρινή οθόνη ,τι χρήση κάνεις και θές να προχωρήσεις σε αλλαγή.
SPANK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Καταρχάς θα χάσεις την εγγύηση και επίσης δεν ξέρεις η οθόνη που θα πάρεις αν θα κάνει στο συγκεκριμένο μοντέλο και αν την βάλεις αν θα δείχνει καλα τα χρώματα κτλπ αν θα κάτσε καλα γενικά στο μηχάνημα και πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει και αλλη ζημιά εφόσον επεμβαίνεις τοσο στο laptop , εκτος των άλλων πίστεψε με δεν θα δείς και φοβερές διαφορές στην εικόνα
Pantelwolf Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ρε συ md στην 15.6 τί διαφορά θα δεις με το fhd? τσάμπα τα λεφτά, και τσάμπα και η ακύρωση της εγγύησης. να ήταν 17ρι να πω αντε κομμάτια να γίνει.
xristoforos89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Η εγγύηση δεν ακυρώνεται με την αλλαγή της οθόνης. Κάλεσε και την Byte για επιβεβαίωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα