kx_94 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Εχω αγορασει ενασ SSD Kingston 120GB ο οποιος μου κανει πολλα νερα τωρα τελευταια. Σημερα πηγα να ανοιξω το pc και μου εβγαζε error και εκανε διαγνωσεις οποτε λεω τα επαιξαν τα windows και ξεκινησα να το κανω Format. Ελα ομως που οταν εκανα boot απο το CD ο σκληρος βαραγε φρικες και κολλουσε στο λογοτυπο των Windows χωρις να υπαρχει συνεχεια. Για καλη μου τυχη εχω εναν δευτερο σκληρο δισκο (απλο 500αρι HDD) , ο οποιος ηθελε και εκεινος φορματ και βρηκα ευκαιρια ετσι να δω αν φταιει το CD. Εν τελη ο δισκος μου (ο 500αρης) δεχτηκε κανονικοτατα τα windows χωρις κανενα προβλημα απολυτως. Οποτε σκεφτηκα να εχω και τους δυο δισκους ταυτοχρονα ωστε να κανω τον SSD Format απο το συστημα (δεξι κλικ φορματ). Το συστημα τον ειδε τον SSD και τον εκανα φορματ και επιστρεφω στην φαση να του περασω Windows. Με αγωνια κανω restart, boot from dvd, καιιιιιι ναιιι ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΩΝ WINDOWS ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!! Μπορει καποιος να βοηθησει?
SPANK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καταρχάς βάλε τον σαν 2ο σε καποιον pc και δεν την υγεία του με το hdsentinel αν εχει πρόβλημα απο την στιγμή που ειναι καινούργιος και εχει εγγύηση τον επιστρέφεις για αντικατάσταση
kx_94 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Το βρήκα παιδια..τροφοδοτικό ήταν τελικά δεν έπαιρνε σωστό ρεύμα με αποτέλεσμα να κάνει όλο αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα