ZELDA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μόλις παρέδωσε πνεύμα ο φούρνος μου είχα εναν φθηνό ζανουσι πολλά χρόνια , εκτός που ήταν άσχημος και χαλασμένος στην προσπαθεια μου να ξεφρακαρω το κουμπί στράβωσα την λαμαρίνα inox σπάει και το κουμπί εε ακουμπάω και τον θερμοστάτη με χτυπάει και το ρευμα!!! Ε τι να κάνω ο άμοιρος του ξηγήθηκα και εγώ 2 μπουκέτα και πάμε για άλλα.. Λοιπόν εκτός απο πίτσες κανενα μπισκοτάκι/κατεψυγμένο ψωμάκι δεν τον χρησιμοποιησα ποτέ για καποιο αλλον λόγο, επίσης δεν μαγειρευω στον φούρνο πέρα απο αυτά που ειπα παραπανω, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να σουτάρω μαζί και την κεραμική και να βάλω 1-2 καλές γκαζιέρες και να παρω και ενα γούόκ να μαγειρευω τα κοτοπουλακια μου/μπιφτεκια/μακαρόνια και ενα τηγάνι αλουμινιου και να πετάξω όοοολα αυτά τα παλιοτήγανα που εχω μαζέψει και μόνο χώρο πιάνουν και είναι και ανθυγιεινα καθώς σε όλα έχει φύγει η μαυρη επίστροση καί πρέπει να τα ξεφορτωθώ.. Αντί για τον κλασικό φούρνο σκέφτομαι κατι 'οπως αυτους τους συνδυαστικούς φούρνους που έχουν και γκρίλ ο οποίος να μπορεί να κανει ωραίο ψήσιμο και να έχει τις εξής λειτουργίες στα εξής . όσο αφορά το μπάτζετ που θα ήθελα να διαθεσω μιας και ζώ μόνος δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις απο τον φούρνο όμως είμαι επαγγελματίας και δουλευω ποιό άνετα σε γκαζιέρα. Δεν θα ήθελα να ξεφύγω πάνω απο 700 800 ευρώ μαξ και θελω κατι ποιοτικό να τον κρατήσω θα ήθελα επίσης να εχει ωραίο desine (μαυρος) πίτσα οπωσδήπωτε Να μπορεί να ψήσει στον Ατμο Να εχει προγράμματα για βασικά φαγητά Να εχει ξεπαγωμα και ψήσιμο 3d Να βράζει /ζεσταίνει υγρά Σύστημα καθαρισμού Να ψήνει μπισκότα Ακούω προτάσεις και γνώμες. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2015 από ZELDA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα