mr.angelos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/5804615/Aerocool-Xpredator-Cube-Red-Edition.htmlή και αυτο http://www.skroutz.gr/s/5012369/Aerocool-DS-Cube-Green-Edition.html και λογικα θα γεινετε να αλλαξεις τη θεσει του παραθειρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solaufein Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Έχω την εντύπωση πως είναι "μόνο" mini-ITX αυτό το εργαλείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 παιδιά ευχαριστώ για τις προτάσεις, αλλά αυτό που Site: πόσταρα νωρίτερα πιστεύω ότι μου ταιριάζει κουτί!! εγώ καταλαβαίνω ότι έχει ανάστροφη φορά η μητρική.. μου κάνει και σε κόστος.. Δεν βλέπω να πονά κάπου.. ίσως σε ροή αέρα.. αλλά θα τη βρούμε την άκρη ούπς.. τώρα είδα ότι υποστηρίζει μεγ. ύψος 121mm για ανεμιστήρα CPU.. και εγώ φτάνω τα 152mm.. κόψε ράψε δηλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Το συγκεκριμένο έχει τύχει να το δώ απο κοντά και ποιοτικώς είναι οτι χειροτερο! Ψευτικα πλαστικά και λαμαρινες τσιγαρόχαρτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ε, αυτό δεν το περίμενα απο εσένα.. ΑΣΕ με να το πάρω.. Να βάλουμε ένα τίτλο solved στο topic!! Τώρα ξενυχτάω να βρω κάτι και φτιάχνω σενάρια αντικατάστασης της (ομολογουμένως) ολοκαίνουργιας μητρικής μου,με μια m-atx για να πάρω έπειτα και όποιο κύβο μου γυάλισε.. Ή αυτό το ψεύτικο ή αντικατάσταση μητρικής ή να αρχίσω ένα scratch build.. Η πιο safe επιλογή είναι η αγορά του ψεύτικου θαρρώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Βάλε έναν καθρέφτη στον τοίχο Τώρα με το νέο μέλος δε θα έχεις και πολύ χρόνο για το pc. Εγώ προτείνω να περιμένεις κανά χρόνο να δεις ΑΝ θα βρίσκεις ελεύθερο χρόνο για πάρτη σου Παθών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 χαχαχα... δεν έχεις και άδικο.. έλεγα να ρίξω ενα 50ρικο να δοκιμάσω το φτηνό κουτί, που ο φίλος μας o walker με προειδοποίησε για τη ποιότητα του, αλλά τελικά το έριξα σε μπλιμπλίκια στο banggood τώρα που έτρεχε το κουπονάκι. Μάλλον θα γίνει όπως το λες.. κάτσε να βρω το χρόνο για το pc και θα βρεθεί και η άκρη για αυτό! Για την ώρα προτεραιότητα ο μικρός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα