Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η οθόνη μου είναι αυτή http://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html

Τι λέτε γιαυτή?

Ξεχασε i7 και λοιπες αηδιες και δες τι ειναι να παρεις γιατι σε βλεπω να πετας τσαμπα λεφτα και δεν βλεπω να δινεις βαση σε αυτα που γραφονται παραπανω.

Επεξεργαστη πας σε i5 6500(γιατι αν κρινω απο το αρχικο σου post που εβαλες 1150 ευρω μηχανημα με 8350 και δεν εχεις βαλει ψυκτρα μαλλον δεν βλεπω να ασχολεισαι με overclock καθολου)και μητρικη H170.

Σκληρο δισκο WD Caviar Blue ή Black 1tb και οχι τον αργο Green.

Ssd Crucial ή Samsung 250ρη χωρανε ανετα.

Τροφοδοτικο Super flower 650 

Καρτα γραφικων R9 390.

Και ψυκτρα την Coolermaster 212 evo νομιζω χωραει στο κουτι που εχεις διαλεξει χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ομως να το τσεκαρεις .

Απλα πραγματακια χωρις πολλα πολλα ,ή οπως λεω και εγω κλασσικη περιπτωση βλαβης...εμμ gaming PC.

• Like 4
Δημοσ.

Παίζω stratefy σαν το Total war...Assassins creed,Fifa, DOTA2,gta

Εντάξει κάποια παίζουν και σε φθηνότερα συστήματα ή/και μικρότερης δυναμικότητας.Αν αξιοποιήσεις όλο το budget χωράς 390,πολύ καλό κουτί (όχι σαν μερικά που δα),gold/platinum psu,SSD κτλπ αν και εγώ θα κοιτούσα και για άλλη οθόνη αργότερα με αυτά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους σας...Απλά επειδή είμαι κάπως άσχετος σε πολλά που λέτε μπορεί κανείς να κάνει μια λίστα με το τι είναι καλυτερο να παρω?γιατί έχω πελαγώσει δν ξ'ερω τι να επιλέξω. Ενα πληρες σύστημα αν μπορειτε

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους σας...Απλά επειδή είμαι κάπως άσχετος σε πολλά που λέτε μπορεί κανείς να κάνει μια λίστα με το τι είναι καλυτερο να παρω?γιατί έχω πελαγώσει δν ξ'ερω τι να επιλέξω. Ενα πληρες σύστημα αν μπορειτε

Εδώ είσαι:

Βέβαια αν τα πάρεις από ξεχωριστά καταστήματα θα σου βγεί αρκετά παρακάτω (ενδεικτικά μόνο η gpu είναι -50ευρώ κάτω στο skroutz σε σχέση με το eshop )

post-303984-0-50200900-1447335412_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

Διαβάζοντας τα παραπάνω κατεληξες να βαλεις 16gb ram, 730W τροφοδοτικο, h170 των 130 ευρω και ολα αυτα σε κουτι που δεν χωραει καν το cpu cooler που επέλεξες?

• Like 1
Δημοσ.

Στην συνθεση του BabisTs (χωρις να ειναι κακη) βαλε την μητρικη που εχεις στην δικη σου συνθεση, με μια 8αρα ram (ddr4), και αγορα απο skroutz-μαγαζα.

• Like 1
Δημοσ.

Στην συνθεση του BabisTs (χωρις να ειναι κακη) βαλε την μητρικη που εχεις στην δικη σου συνθεση, με μια 8αρα ram (ddr4), και αγορα απο skroutz-μαγαζα.

Ασχέτως δν μου είπες ακόμα γιατί η δικη μου σύνθεση περα απο τη υδροψυξη που δν χωρουσε στο κουτι ποιο προβλημα εχει.

και ειναι και 150 ευρω φθηνότερη..θα θελα να ξερω αν είναι να επιλ'εξω την αλλη.

Δημοσ.

Για ποια υδροψυξη μιλας? Η 212 evo ειναι αεροψυξη.

Εγραψα παραπανω οτι δεν χωραει γιατι στο επισημο site της Thermaltake γραφει CPU cooler height limitation: 155mm ενω η 212 evo ειναι 159. Τωρα αν χωραει τσιμα τσιμα δεν ξερω. Επισης σου εχω γραψει οτι η συνθεση σου πρεπει να εχει ισορροπία, δηλαδη δεν μπορεις να βαζεις στα 1200 ευρω, κουτι των 30-40 ευρω, με 40 ευρω ακομα παιρνεις κουτι που θα σου προσφερει (cable managment, χωρους και φιλτρα για σκονη). Επισης την r9 380 των 200 ευρω (τοσο ξεκιναει απο  skroutz, ασχετα αν εσυ εβαλες την υλοποιηση των 4gb, που δεν εχει αισθητες διαφορες απο αυτη των 2gb) την προτεινουμε σε συστημα με μικροτερο budget.

Επισης 16gb ram για gaming σου ειναι σαν τον i7... αχρηστα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...