Rpanagos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ. Πριν λίγες μέρες έβαλα κάτι αρχεία στο usb μου κανονικά. Σήμερα που πήγα να το συνδέσω ανάβει μια φορά το λαμπάκι λέντ που έχει και δεν φαινετε πουθενά στο pc..δεν το αναγνωρίζει. Τι έχει παιχτεί? Να πω πως το usb είχα να το χρησιμοποιησω χρόνια.το είχα σε ένα συρτάρι παρατημένο.. Τα φώτα σας,πως θα πάρω τα αρχεία μου!?
SPANK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Το πιθανότερο ειναι να τα έπαιξε απλα δεν ειναι και απίθανο .... δοκίμασε το σε αλλο pc και δες αν το βλέπεις στην διαχείρηση δίσκων στο computer management
Rpanagos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Σε περίπτωση που τα χει παίξει. Μπορώ να κάνω κάτι έστω για να πάρω τα αρχεία? Να το ζεστάνω πχ?θα πιάσει?
SPANK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Όχι εφόσον εχει χαλάσει δεν μπορείς να κάνεις κατι , απο εκει και πέρα αν το βλέπει τουλάχιστον στην διαχείρηση δίσκων δοκίμασε με το recuva και ontrack easy recovery
Rpanagos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Θα δω και σε άλλο pc όπως μου είπες. Δεν το βλέπει πουθενά..σαν να μην υπάρχει.. Απλά όταν πάω να το συνδέσω πριν κουμπώσει εντελώς στο usb του pc ανάβει στιγμιαία το λεντακι που έχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα