PartyAnimaL88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα συμφορουμίτες πρόσφατα έπεσε στο μάτι μου το Hybrid Physx λόγο του οτι εχω την 290 και παίζω Arma 3 έλεγα να το δοκιμάσω με μια Asus GT610 μπας και κερδίσουμε κάνα FPS . Κερδίζεις τελικά παραπάνω FPS με το να έχεις Hybrid κάρτα για τα Physx? Αν ισχύει ακόμα θα ήθελα ένα Tutorial καλό για να το δοκιμάσω Ευχαριστώ !!!! Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2015 από PartyAnimaL88
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα συμφορουμίτες πρόσφατα έπεσε στο μάτι μου το Hybrid Physx λόγο του οτι εχω την 290 και παίζω Arma 3 έλεγα να το δοκιμάσω με μια Asus GT610 μπας και κερδίσουμε κάνα FPS . Κερδίζεις τελικά παραπάνω FPS με το να έχεις Hybrid κάρτα για τα Physx? Αν ισχύει ακόμα θα ήθελα ένα Tutorial καλό για να το δοκιμάσω Ευχαριστώ !!!! Με την 610 δεν νομιζω να καταφερεις κατι ισως με μια πιο δυνατη καρτα κερδιζες αλλα με την 610 πολυ χλωμο
ceasar1333 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μην χαραμιζεσαι.κερδιζεις το πολυ 5fps πχ στο borderlands 2.οσο διαβαζω αλλουε που το κανουν δεν εχουν τρελες διαφορες
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μην χαραμιζεσαι.κερδιζεις το πολυ 5fps πχ στο borderlands 2.οσο διαβαζω αλλουε που το κανουν δεν εχουν τρελες διαφορεςΜε αρκετά πιο δυνατή κάρτα όμως όχι την συγκεκριμένη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα