@_zerocool Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Είμαι σε φάση που θέλω να χτίσω επιπλέον portfolio για να μπορέσω μόλις μεταπηδήσω στο εξωτερικό να μην μπω σαν junior αλλά λίγο πιο advanced κυρίως λόγο της δικιάς μου ηλικίας (30) αλλά και καλύτερο paygrade. To θέμα μου είναι ότι δεν έχω και τις τρελές ιδέες για apps οπότε η λύση μου είναι να χτίσω μερικούς κλώνους όπως twitter, instagram κτλ. να τους κάνω opensource στο github και να γράψω και κάποιο άρθρο για αυτά ή να ασχοληθώ με κάτι άλλο, πχ node.js για να είμαι πιο χρήσιμος μιας και ξέρω από Front Ent. Τι άποψη έχετε; Δεν περνάνε αυτά; Τζάμπα θα το κάνω; ΥΓ: Μιλάω για android.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Για αρχή καλό, αλλά σίγουρα όχι το πλήρες σχέδιο. Οι ξένοι θέλουν να δουν καινοτομία, πρωτοβουλία. Κάνεις δύο-τρεις κλώνους; Υπέροχα. Ξέρεις προγραμματισμό. Πόσο ξες να τον χειρίζεσαι τον προγραμματισμό; Εκεί πέρα γίνεται η διαφοροποίηση.
ALLisCHAOS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Είμαι σε φάση που θέλω να χτίσω επιπλέον portfolio για να μπορέσω μόλις μεταπηδήσω στο εξωτερικό να μην μπω σαν junior αλλά λίγο πιο advanced κυρίως λόγο της δικιάς μου ηλικίας (30) αλλά και καλύτερο paygrade. To θέμα μου είναι ότι δεν έχω και τις τρελές ιδέες για apps οπότε η λύση μου είναι να χτίσω μερικούς κλώνους όπως twitter, instagram κτλ. να τους κάνω opensource στο github και να γράψω και κάποιο άρθρο για αυτά ή να ασχοληθώ με κάτι άλλο, πχ node.js για να είμαι πιο χρήσιμος μιας και ξέρω από Front Ent. Τι άποψη έχετε; Δεν περνάνε αυτά; Τζάμπα θα το κάνω; ΥΓ: Μιλάω για android. Πάντως δεν είναι κ ότι πιο εύκολο να φτιάξεις κλώνους από twitter, facebook κλπ ειδικά αν είσαι και μόνος, άσε που θα πάρει και πολύ χρόνο(εκτός αν εννοείς να κάνεις κάποιες λειτουργίες τους) ή αν έχεις όντως πολύ χρόνο . Μπορείς να ψάξεις και κάνεις contribute σε open source projects
defacer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το Node με Android και με κλασικό frontend work (δηλαδή την σήμερον κάποια JS frameworks, jQuery, bootstrap, sass, gulp κλπ). Μου ακούγεται σα να μη ξέρεις και συ ο ίδιος τι θέλεις.
@_zerocool Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχει σχέση απλά το να ξέρω κάποια πράγματα στο backend δεν είναι άσχημο. Το θέμα είναι μέχρι που μπορείς να φτάσεις σε επίπεδο portfolio ή να εμπλουτίσεις με άλλες τεχνολογίες/κλάδος;
defacer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχει σχέση απλά το να ξέρω κάποια πράγματα στο backend δεν είναι άσχημο. Επίσης δεν είναι κάτι που θα σου αλλάξει το paygrade αν αυτό είναι το σκεπτικό σου.
@_zerocool Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Άρα προσπαθώ να κάνω focus μόνο σε mobile;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα