giannisrog Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 είχα αυτό το λαπτοπ http://support.hp.com/gr-el/product/Compaq-Mini-110c-PC-series/3943769/model/3984756..Λογο αγορας αλλου εδω και 1 χρονο περιπου δεν το χρησιμοποιούσα καθολου.Ετσι πριν 2 εβδομαδες μου ηρθε να το ανοίξω για να μην χαλασει λογο μη λειτουργίας.Οταν δοκίμασα να το ανοίξω δεν άνοιγε η οθονη [το λαπτοπ λειτουργεί γιατι ανάβουν ολα τα λαμπακια και εχει και τον φυσιολογικό ήχο] .Το άνοιξα το καθάρισα και μετα άνοιγε κανονικά!Τωρα μετα απο 2 εβδομάδες παλι πήγα να το ανοίξω αλλά τιποτα..παλι τα ίδια.Το ξανα καθάρισα μεσα μήπως δω τι φταίει αλλα δεν έβγαλα άκρη,και αυτη τη φορα δεν ανάβει παλι καθολου η οθονη..Τι μπορει να φταίει;
corsair04 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 είχα αυτό το λαπτοπ http://support.hp.com/gr-el/product/Compaq-Mini-110c-PC-series/3943769/model/3984756..Λογο αγορας αλλου εδω και 1 χρονο περιπου δεν το χρησιμοποιούσα καθολου.Ετσι πριν 2 εβδομαδες μου ηρθε να το ανοίξω για να μην χαλασει λογο μη λειτουργίας.Οταν δοκίμασα να το ανοίξω δεν άνοιγε η οθονη [το λαπτοπ λειτουργεί γιατι ανάβουν ολα τα λαμπακια και εχει και τον φυσιολογικό ήχο] .Το άνοιξα το καθάρισα και μετα άνοιγε κανονικά!Τωρα μετα απο 2 εβδομάδες παλι πήγα να το ανοίξω αλλά τιποτα..παλι τα ίδια.Το ξανα καθάρισα μεσα μήπως δω τι φταίει αλλα δεν έβγαλα άκρη,και αυτη τη φορα δεν ανάβει παλι καθολου η οθονη..Τι μπορει να φταίει; σε εξωτερική οθόνη παίζει ? κούμπωσες σωστά τις μνήμες ? μήπως σε κούμπωσες σωστά τα βύσματα οθόνης-inverter
giannisrog Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 δεν εχω εξωτερικη οθονη να δοκιμάσω...Τα βύσματα και οι μνημες ειναι οκ κουμπομενα γιατι τα δοκιμασα χιλιες φορες
corsair04 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 δεν εχω εξωτερικη οθονη να δοκιμάσω...Τα βύσματα και οι μνημες ειναι οκ κουμπομενα γιατι τα δοκιμασα χιλιες φορες Εάν είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει καλά τα βύσματα χωρίς να έχεις προκαλέσει καμιά ζημία στα pin τότε πρέπει να βρεις τρόπο να δοκιμάσεις το laptop σε εξωτερική οθόνη ( μπορεί να είναι τηλεόραση) 1
giannisrog Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 το δοκίμασα σε τηλεόραση και δεν το εμφανίζει ..ισως δεν μπαίνει καν στα windows
Man2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Το λαμπάκι του δίσκου δείχνει κινητικότητα?ο δίσκος ακούγεται?
corsair04 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Συνδέεις το laptop σβηστό στην οθόνη ανάβεις το laptop με την τηλεόραση συντονισμένη στον τύπο συνδέσεις και βλέπεις ένα postaαρει το bios ο δίσκος είναι άλλο θέμα εάν και πάλι δεν αποκρίνεται ξανά κοίτα την ram και εάν έχεις άλλη δοκίμασε την γιατί μπορεί να την έπιασες από τα pin και να την έκαψες
giannisrog Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Το πρόβλημα ειναι με την μνήμη ραμ..Ευχαριστώ για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα