Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν υπολογισουμε οτι 7,35 δις ειναι ο πληθυσμος της γης,περιπου 1 στους 7 σε ολο τον κοσμο χρησιμοποιει facebook.Στην Ελλαδα καπου ειχα δει πως ειναι περιπου 5εκ χρηστες.Ειναι λιγο απιστευτο.

Καθόλου απίστευτο φίλε μου. Στο εξωτερικό (και σιγά σιγά εδω) το Facebook δεν είναι ένα απλό social site. Αν δεν 'έχεις Facebook είσαι αποκλεισμένος. Φίλος μου που δουλευει στο reed UK (γραφείο εργασίας) μου έχει πει πως με το που βλέπουν το βιογραφικό σου η πρώτη τους κίνηση είναι να σε ψάξουν. Οσοι δεν έχουν facebook θεωρείται ύποπτο γιατι και καλά κάτι θέλουν να κρύωουν

Δημοσ.

Καθόλου απίστευτο φίλε μου. Στο εξωτερικό (και σιγά σιγά εδω) το Facebook δεν είναι ένα απλό social site. Αν δεν 'έχεις Facebook είσαι αποκλεισμένος. Φίλος μου που δουλευει στο reed UK (γραφείο εργασίας) μου έχει πει πως με το που βλέπουν το βιογραφικό σου η πρώτη τους κίνηση είναι να σε ψάξουν. Οσοι δεν έχουν facebook θεωρείται ύποπτο γιατι και καλά κάτι θέλουν να κρύωουν

Οτι να ναι!
  • Like 2
Δημοσ.

Το ίδιο κάνουν στις ασφαλιστικές με τα ΙΧ για ψευδείς δηλώσεις. Βλέπουν αμα είσαι φίλος με τον άλλον που έγινε η δήλωση.

Δημοσ.

Σε λίγο θα γράψουν μερικοί ότι όποιος δεν έχει λογαριασμό στο Φατσοβιβλίο θεωρείται τρομοκράτης. Πραγματικά ότι νά 'ναι...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/588663-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9/

εδώ είσαι :P

• Like 3
Δημοσ.

Σε λίγο θα γράψουν μερικοί ότι όποιος δεν έχει λογαριασμό στο Φατσοβιβλίο θεωρείται τρομοκράτης. Πραγματικά ότι νά 'ναι...

απίστευτο, αλλά αληθινό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...