jmirko15 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Κοντευει 2016 και ακομα γραφουμε εδω στα Ελληνικα forum για την εξυπηρετικοτητα του FB κλπ Αλλοι γκρινιαζουν για ιδιωτικοτητα και τετοια ευτραπελα Λες και εχουμε το ΑΦΜ και το εισοδημα εκει μεσα. 2015 και ο άλλος νομίζει ότι ιδιωτικότητα = ΑΦΜ και εισόδημα.. /facepalm 5
Pokemon640 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ισχύει, έχει τρελά γκομενάκια μέσα τα οποία μιλάνε με άλλες 10.000 ***ες και ελπίζεις απάντηση
tetra82 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Τα σχόλια τα έγραψες, εσύ δε μας είπες τι πιστεύεις... Την γνώμη μου την έχω πει σε αλλα θέματα. Το Facebook είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να επικοινωνώ ταχύτατα με ανθρώπους που θέλω να κανονίσω κάτι ή με ανθρώπους που είναι πολύ μακριά ή στο εξωτερικό. Μέχρι εκεί. Απλά είναι εκνευριστικό σε κάθε θεμα να λέχουμε τους εξυπνάκηδες να μας πρήζουν πόσο γαμάτοι είναι που δεν έχουν facebook. 2
darksoldier Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Οτι καλύτερο ειχε να δώσει στην ανθρωπότητα ο Μαρκ
gnsX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρά είναι το Facebook,άλλοι το χουν για να chatαρουν,να κάνουν video call με φίλους,άλλοι για να βρίσκουν γκόμενες,άλλοι για Candy Crush και άλλοι για να μας σπάνε τα @@ με τα check in και τις ηλίθιες φώτο κάθε 3 και λίγο. Όπως και να χει τους καλύπτει όλους. Προσωπικά είμαι στην 1η κατηγορία και μ' έχει βολέψει,δεν έχουν όλοι Skype,Viber κτλ 2
παπι Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Το φουμπου στο κλαμπ των 300 δις και άνω κεφαλαιοποίηση.
gassim Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 To facebook είναι μια απο τις εταιρείες που αλλάζουν τον κόσμο προς το καλύτερο.
Rage_unseen Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 To facebook είναι μια απο τις εταιρείες που αλλάζουν τον κόσμο προς το καλύτερο. κ η γοογλε ,οχι μισες δουλειες παρακαλω
W0zzAp Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Αν υπολογισουμε οτι 7,35 δις ειναι ο πληθυσμος της γης,περιπου 1 στους 7 σε ολο τον κοσμο χρησιμοποιει facebook.Στην Ελλαδα καπου ειχα δει πως ειναι περιπου 5εκ χρηστες.Ειναι λιγο απιστευτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα