mastoras007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 ε δέν είπα κελεπουρι.. για της μπαταρίες ενα τηλ που πήρα δέν ηξερα τι μοντέλο είναι του εξήγησα πάνω-κάτω και μου είπε περίπου 30 και οι 2 ολα στο περίπου μπορει να ειναι και 50 δεν ξέρω αυτος 30 μου είπε περιπου για 2 απλές προς καλές μπαταρίες 30€ η μια έχουν της APC. Με 15-17 € βρίσκεις μπαταρίες για να σε βγάλουν 1,5-2 χρόνια ανάλογα και τα ζόρια. ναι τοσο μου είπε 17 η μια
skiabox Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Οχι ρε παιδιά.Ο ατομικός λέβητας φυσικού αερίου καίει γύρω στα 100Watt.
La_MoRt Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ε αφού γνωρίζεις πόσο καίει γιατί δε παίρνεις κάτι να κάνεις τη δουλειά σου; σε αυτά τα Watt που αναφέρεις μπορείς να πάρεις και μια καλή μάρκα να κάνεις τη δουλειά σου και να είναι και ψιλο οικονομικό.
mastoras007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Τελικα πήρα παταρίες γερμανικές 40€ της εβαλα πάνω και λειτουργει, ευχαριστώ πολυ για της συμβουλές σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα