Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αναζητώ ups για υπολογιστη ο οποίος θα κάνει δουλειές γραφείου με μόνη απαίτηση αν πέσει κανα ρευμα να μήν χάθουν αρχεια πρός αποθήκευση! 

Απλά υπάρχουν 2 είδη active και κατι ακομα τα οποια δέν τα πολυκαταλαβαινω ποιο κάνει για την χρήση μου?

ο Πύργος εχει τα βασικά πάνω επεξεργαστη λιγο παλιό socket 775  core 2 duo.

τροφοδοτικό καινούριο 600w, έχει και κάρτα γραφικών αλλα δέν θα παίξει ποτε κανένα παιχνίδι (9800 gt )

και το σκληρό του 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Γνώμη μου - μη πας σε κάτι πιο οικονομικό, γιατί στο τέλος θα το ξαναπληρώσεις...το apc είναι μια χαρά. Απλά ψάξε πόσα VA πρέπει να πάρεις, ανάλογα τι θα "κοτσάρεις" επάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο ενα pc θα είναι πάνω για να μην χαθουν αρχεία πρός αποθηκευση στην περιπτωση που 1 στο εκατομιριο πέσει το ρευμα..

Να ρωτησω κατι άλο έχω ενα παλιο ups το οποιο λογικα εχουν πέσει οι μπαταριες του ειναι εντελος νεκρό.

αξιζει να το πάω σε ένα φίλο ηλεκτρονικο να το επισκευασει-αλλάξει μπαταρίες τελος πάντον οτι χρειάζετε?

δέν θυμαμαι πόσο το είχα πάρει αλλα ηταν ακριβουτσικο

Δημοσ.

Μόνο ενα pc θα είναι πάνω για να μην χαθουν αρχεία πρός αποθηκευση στην περιπτωση που 1 στο εκατομιριο πέσει το ρευμα..

Να ρωτησω κατι άλο έχω ενα παλιο ups το οποιο λογικα εχουν πέσει οι μπαταριες του ειναι εντελος νεκρό.

αξιζει να το πάω σε ένα φίλο ηλεκτρονικο να το επισκευασει-αλλάξει μπαταρίες τελος πάντον οτι χρειάζετε?

δέν θυμαμαι πόσο το είχα πάρει αλλα ηταν ακριβουτσικο

Εξαρτάται αν είναι καλό ή όχι. Ποιο είναι?

Δημοσ.

Αυτο εδώ είναι .http://www.skroutz.gr/s/57642/Accupower-Line-Interctive-1000VA.html.

Ενα τηλ που πήρα σήμερα σε κέντρο μπαταρίας μου είπε οτι θα βρουμε μπαταρίες κάνα 30άρι και οι 2.

αν ειναι έτσι αξίζει αλλά δέν είμαι 100% οτι είναι οι μπαταρίες ανάβει νομίζω ενα λαμπάκι αλλα απο ρευμα είναι νεκρό.

http://www.skroutz.gr/s/57642/Accupower-Line-Interctive-1000VA.html

Δημοσ.

Δεν το λες κελεπούρι. Παίρνει δηλ. 2 μπαταρίες? Καλή και φθηνή μπαταρία ξέρω ότι έχει γύρω στα 30 ευρώ. Τώρα και οι 2 ένα 30αρι μου φαίνεται κάπως. Πρέπει να ρωτήσεις ποιες είναι οι μπαταρίες. 

Δημοσ.

30€ η μια έχουν της APC. Με 15-17 € βρίσκεις μπαταρίες για να σε βγάλουν 1,5-2 χρόνια ανάλογα και τα ζόρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...