minoans Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 http://www.banggood.com/EXP-GDC-Laptop-External-PCI-E-Graphics-Card-p-934367.html Το έχει πάρει κανείς? Αξίζει?
TheELF Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 http://www.banggood.com/EXP-GDC-Laptop-External-PCI-E-Graphics-Card-p-934367.html Το έχει πάρει κανείς? Αξίζει? Να αξίζει για να κάνεις τι; Κατάλαβες τι είναι αυτό πρώτα από όλα; Σε αφήνει να συνδέσεις pci κάρτα γραφικών πάνω σε αυτό το μαραφέτι οπότε ακόμα και καλό να είναι θα έχεις μια κάρτα γραφικών χύμα κάπου να ανεμίζει και ένα τροφοδοτικό παρέα για να έχει ρεύμα; Η μόνη περίπτωση που κάνει έστω λίγο νόημα είναι να θες να βάλεις το laptop σου κάπου «για πάντα» και καταφέρεις να τα βάλεις όλα κάπως σταθερά και προστατευμένα.
minoans Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν αξίζει εννοώ, αν βελτιώνει τα παιχνίδια σε ένα λάπτοπ χωρίς gpu σε σχέση με το να παρουμε καινούριο λάπτοπ. Ναι ξέρω πως θα εχω μια κάρτα γραφικών απο εξω μαζι με ένα τροφοδοτικό και ακίνητο λάπτοπ, νομίζω ειναι αυτονόητο. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2015 από SPANK
SPANK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Κατα την γνώμη δεν πρόκειται να πάρεις απο αυτές τις λύσεις καλύτερες επιδόσεις οσο αφορά τα γραφικά και για παιχνίδια που το θέλεις δηλαδή να βάλεις πχ μια gtx 980 και να στα παίζει ολα τέρμα , καταρχάς δεν μας εχεις πει τι laptop ειναι γιατι αν ειναι παλιό και την titan να βάλεις των 1000 euro άχρηστη θα πάει απο την στιγμή που το επεξεργαστής του laptop και γενικότερα ολο το hardware ειναι παλιό δεν θα μπορείς να συμβαδίσει με την κάρτα
minoans Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δεν αναφέρομαι στο δικό μου σύστημα αλλα γενικά. Εστω οτι εχουμε ενα λάπτοπ με καλό συγχρονο επεξεργαστή και καλή μνήμη και ssd χωρίς gpu . Εννοείται δεν θα βάλουμε gtx 980 αλλα μια πιο απλη κάρτα. Μιλάμε για οικονομία εδω. Να εχουμε λιγο αξιοπρεπή γραφικά. Κατι σαν αυτό εδώ: Φαινεται να έχει αξιοπρεπή γραφικά και να αξίζει η αναβάθμιση. Απο οτι εχω δει στο ίντερνετ το εχουν κάνει πολλοί και εχουν δημιουργηθεί αρκετά φόρουμ που μιλάμε για αυτό το πράμα. Πως και δεν ξέρει κανείς τίποτα στην Ελλάδα? Μου κάνει εντύπωση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα