Gabe- Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Την παρέλαβα και εγώ σήμερα. Πολύ ευχαριστημένος από άποψη εικόνας και χρωμάτων. Τώρα για το lag δεν μπορώ να πω, είναι η πρώτη smart tv που έχω και δεν έχω μέτρο σύγκρισής... Κατά τα άλλα είναι εκπληκτική ή διαφορά από FHD laptop 15' (στο οποίο έβλεπα μέχρι τώρα ταινίες) σε 48' tv. Καιρό τώρα είχα την επιθυμία να πάρω μία και πραγματικά είναι φανταστική η εικόνα που δίνει!! Να ευχαριστήσω και τον Tomahawk που πόσταρε την προσφορά! 2
Bermudakias33 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πωπω φίλε από τις 15 στις 48 ίντσες πρέπει να έχεις υποστεί σοκ 2
Tomahawk Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Να 'στε καλά! Κι εγώ πήγα και τη πήρα σήμερα αλλα σε 2-3 βδομάδες θα αρχίσω να τη δουλεύω.
gtajunkie Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μπόρεσε κανείς ρε παιδιά να συνδεθεί ασύρματα μέσω Wifi?
Gabe- Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Συνδέθηκε κανονικά σε εμένα. Ένα μικρο-θεματάκι είναι ότι μετά την σάρωση δεν βρέθηκαν τα κανάλια της ΕΡΤ. Το απόγευμα που θα έχω χρόνο θα κάτσω να δω τι παίζει. Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό?
Tomahawk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 599€ κατόπιν παραγγελίας σε ένα κατάστημα στο skroutz, δε ξέρω για πόσο θα μείνει.
mike999 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μπόρεσε κανείς ρε παιδιά να συνδεθεί ασύρματα μέσω Wifi? Καλημέρα! Ναι, μια χαρά συνδέθηκε. Συνδέθηκε κανονικά σε εμένα. Ένα μικρο-θεματάκι είναι ότι μετά την σάρωση δεν βρέθηκαν τα κανάλια της ΕΡΤ. Το απόγευμα που θα έχω χρόνο θα κάτσω να δω τι παίζει. Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό? Εμένα τα βρήκε κανονικά.Σύνολο 34 κανάλια και 9 ραδιοφωνικούς σταθμούς. 599€ κατόπιν παραγγελίας σε ένα κατάστημα στο skroutz, δε ξέρω για πόσο θα μείνει. Το είδα κι εγώ. Εξαντλήθηκε και από πλαίσιο.
gtajunkie Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Συνδέθηκε κανονικά σε εμένα. Ένα μικρο-θεματάκι είναι ότι μετά την σάρωση δεν βρέθηκαν τα κανάλια της ΕΡΤ. Το απόγευμα που θα έχω χρόνο θα κάτσω να δω τι παίζει. Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό? Εμένα τα βρήκε κανονικά τα κανάλια όλα. Απλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Smart Hub γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί. Δηλαδή βρίσκει το router, πληκτρολογώ το Serial, κάνει έλεγχο ασύρματου δικτύου και βγάζει "Αδύνατη η σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο". Τί δεν κάνω σωστά?
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Σύνδεσέ την απευθείας με το router μέσω ethernet για να βεβαιωθείς ότι λαμβάνει κανονικά...
gtajunkie Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Θα πάρω ένα μεγαλύτερο καλώδιο και θα το δοκιμάσω αύριο επειδή αυτό που έχω δεν φτάνει σε μήκος.
Bermudakias33 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Θα πάρω ένα μεγαλύτερο καλώδιο και θα το δοκιμάσω αύριο επειδή αυτό που έχω δεν φτάνει σε μήκος. Όταν δεν πάει το καλώδιο του μόντεμ στην τηλεόραση, πάει η τηλεόραση στο μόντεμ!
Gabe- Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Εγω ούτε για αστείο δεν θα το κανα! Το μόντεμ είναι δύο όροφοι επάνω, να γλιστρίσει και να πέσει... Είναι και τεράστια πανάθεμα τη...
Rage_unseen Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 δοκιμαστε αυτες τις ρυθμισεις στην τιβι ,ιδιο panel ιδια τηλεοραση ειναι κατα βαση 1
metallica123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Την παρέλαβα και εγώ σήμερα. Πολύ ευχαριστημένος από άποψη εικόνας και χρωμάτων. Τώρα για το lag δεν μπορώ να πω, είναι η πρώτη smart tv που έχω και δεν έχω μέτρο σύγκρισής... Κατά τα άλλα είναι εκπληκτική ή διαφορά από FHD laptop 15' (στο οποίο έβλεπα μέχρι τώρα ταινίες) σε 48' tv. Καιρό τώρα είχα την επιθυμία να πάρω μία και πραγματικά είναι φανταστική η εικόνα που δίνει!! Να ευχαριστήσω και τον Tomahawk που πόσταρε την προσφορά! τους υποτίτλους από εξωτερικό δίσκο τους παίζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις