Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εφυγαν τα 10 ποστς σχετικα με την παραπληροφορηση περι "10%" για να μην την πατησει κανεις. ΔΕΝ υπαρχει 10%. Διαβαστε πιο προσεκτικα το συνδεσμο που δωσατε παρακαλω. Εχει αναφερθει και πριν μια βδομαδα το τι ισχυει...

529 ειναι η τιμη, οσο βλεπετε. (αντε εμμεσα 523.71)

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Πιθανον οδηγησε σε αυτο η παραπληροφορηση/μπερδεμα που υπηρξε στο τοπικ και οι παραγγελιες που επεσαν εξαιτιας της. :)

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον έτσι έγινε.Επίσης και οι 36 άτοκες που κάνει το public, είναι σημαντικό για κάποιους που δεν διαθέτουν τα χρήματα μετρητοίς.

Τα άλλα δύο καταστήματα είχαν μέχρι 24 άτοκες δόσεις (Κωτσόβολος και Mediamarkt).

Δημοσ.

Έχω μια κρατημένη στον Κωτσο στο mall στο Μαρούσι.. Προοριζόταν για φίλο αλλά δεν θα την πάρει.

Αν θέλει κάποιος μέχρι αυριο να πάει να την πάρει, ας στείλει pm

Δημοσ.

περιμενοντας την για να αντικαταστησει την αψογη panasonic plasma 

απο οτι βλεπω υπαρχει πλεον μονο στο plaisio

το μονο καπως εκτεταμενο review λεει οτι ουσιαστικα ειναι η flat εκδοχη της j6300 k ως μονα κατα αναφερει τις γωνιες θεασης (20 μοιρες +- απο το κεντρο αρχιζει να χανει αρκετα σε ποιοτητα εικονας) οποτε προσεξτε την τοποθετηση της κ τα ανεπαρκη ηχεια οπως στις περισσοτερες flat αλλωστε

μαλλον ειναι καλη τιβι ειδικα σε αυτη την τιμη κ χαρακτηριστικα ,περιμενουμε insomniacs να μας πουν απο πρωτο χερι

http://opinioteca.com/samsung-ue48j6200-analisis-del-smart-tv-full-hd-de-2015/

http://opinioteca.com/samsung-j6300-analisis-opiniones/

το περιεργο ειναι οτι την βρισκεις σχεδον μονο σε χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ

Δημοσ.

Παιδια παρελαβα σημερα. Ωραια χρωματα ωραια εικονα συνολικα ικανοποιημενος ειδικα για αυτη την τιμη .Παρατηρω ομως οτι ολες οι λειτουργιες smart ειναι καπως αργες και το lag ειναι εντονο ειδικα σε συγκριση με την LG 42LA620s που εχω. Το έχει προσεξει αλλος αυτο ή μηπως έχει θεμα η δικια μου

Δημοσ.

Εφυγε απο παντου η τιμη, οποτε βαζω στον τιτλο το [ΤΕΛΟΣ].

Βλέπω ότι έφυγε η τιμή και από Κωτσόβολο, αν και όταν πέρασα από κατάστημα επαρχία την είχε στημένη με τιμή 529ευρώ (στις 15:00 το μεσημέρι, λίγο μετά την ανάρτηση του matrixxx). Το αναφέρω καθώς αν κανείς πάει αύριο από κατάστημα και έχουν ακόμη το καρτελάκι με την τιμή προσφοράς, ίσως μπορεί να την διεκδικήσει στα 529ευρώ επιτόπου..

Δημοσ.

Παιδια παρελαβα σημερα. Ωραια χρωματα ωραια εικονα συνολικα ικανοποιημενος ειδικα για αυτη την τιμη .Παρατηρω ομως οτι ολες οι λειτουργιες smart ειναι καπως αργες και το lag ειναι εντονο ειδικα σε συγκριση με την LG 42LA620s που εχω. Το έχει προσεξει αλλος αυτο ή μηπως έχει θεμα η δικια μου

Εννοείς lag σε gaming χρήση?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...