xpera_x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 δεν λύει.. είναι κρυπτογραφημένο storage... αυτό σημαίνει έχεις να κρύψεις κάτι όταν ανεβάζεις εκεί... χίλιες φορές google drive one drive icloud κλπ για να βλέπουν τι έχεις μέσα και να ξέρουν οτι δεν κρύβεις κάτι.. παρα να εισαι παρανομος πες μου ότι το λες ειρωνικά έτσι δεν είναι ; Περί mega cloud στα τέλη Ιουλίου δεν είναι που είχε βγει ο Kim και έλεγε πως τα έσπασαν με τους συνεργάτες του και πως το mega cloud ελέγχεται πια από κυβερνήσεις άρα δεν είναι ασφαλές; 2
Black Demis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 πες μου ότι το λες ειρωνικά έτσι δεν είναι ; Περί mega cloud στα τέλη Ιουλίου δεν είναι που είχε βγει ο Kim και έλεγε πως τα έσπασαν με τους συνεργάτες του και πως το mega cloud ελέγχεται πια από κυβερνήσεις άρα δεν είναι ασφαλές; ουτε trolling δεν με αφήνουν να κάνω (btw αν και τρολαλρα... είναι άποψη αρκετού κόσμου .. ) στο mega παντος απο οτι ξερω (απο οτι δηλώνουν δλδ) ειναι τα αρχεία κρυπτογραφημένα... και μονο ο κάτοχος του κλειδιού μπορεί να τα δει... ακόμη και να κατασχέσουν τα servers δεν βλεπει κανεις τπτ... εκτος και αν έχουν κάνει κάποιο masterkey απο την αρχη 1
xpera_x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 εκτος και αν έχουν κάνει κάποιο masterkey απο την αρχη δεν το λες κι ότι θα πέφταμε από τα σύννεφα αλλά ειδικά τη στιγμή που από μέσα ο άλλος λέει διάφορα έστω κι αν τα λέει για δικούς του λόγους έναν προβληματισμό τον έχεις
x_vagos_x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 ουτε trolling δεν με αφήνουν να κάνω (btw αν και τρολαλρα... είναι άποψη αρκετού κόσμου .. ) προς στιγμήν τρόμαξα. xD Να θυμίσω πως προσπαθούν στην MS να συνεργαστούν με την Dropbox που είναι εξίσου... φειδωλή με τον χώρο που παρέχει; Κάτι πάει να παιχτεί εκεί, κατά τη γνώμη μου. [time travel]Η Microsoft εξαγοράζει το Dropbox για xxx εκατομμύρια $[/time travel].
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Οτι και να κάνει εμένα δεν με ξανακερδίζει πίσω σαν υπηρεσία, ήμουν στα 30 gb, το να με παει στα 5 gb τα βρίσκω και αλλου. Δεύτερο πρόγραμμα που ξήλωσα απο το πυργο και το κινητο μετα τα χαλια του skype και το χαλι με τις τηλ. επαφες, MS συνέχισε ετσι...
GrandGamer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Γιατί να πληρώσω τη Μ$ 2$ το μήνα για 50GB χώρο, την ώρα που το Mega.nz δίνει 50GB τελείως δωρεάν και χωρίς περιορισμούς;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Γιατί δεν ξέρεις πότε θα κάνουν ντου πάλι στον Dotcom 2
ikar6 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Complete uninstall από μένα. Ποτέ δε με τράβηξε ιδιαίτερα, είναι πιο αργό από το Dropbox και το GDrive, το μόνο πλεονέκτημα ήταν ο παραπάνω χώρος που έδινε (είχα μαζέψει γύρω στα 100GB free τα οποία θα γίνουν τώρα 5!). RIP Onedrive 1
Stoliver Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 δεν λύει.. είναι κρυπτογραφημένο storage... αυτό σημαίνει έχεις να κρύψεις κάτι όταν ανεβάζεις εκεί... χίλιες φορές google drive one drive icloud κλπ για να βλέπουν τι έχεις μέσα και να ξέρουν οτι δεν κρύβεις κάτι.. παρα να εισαι παρανομος Δεν είσαι παράνομος. 100% νόμιμο είναι. άμα θέλει ο χρήστης, ανεβάζει αρχεία κλειδωμένα στο cloud, οπότε ούτε το Google/One Drive κτλ δεν θα μπορούν να δουν τι ανεβάζει.
kostas_crete Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 https://www.copy.com/ 15GB of cloud storage 1 user No maximum file size limit 30 day file revision history 30 day file recovery Sync desktop files Mobile app access Νομίζω έχει και 5GB έξτρα χώρο ανά referral. Το χρησιμοποιούν κάποιοι φίλοι μου και είναι αρκετά αξιόπιστο και γρήγορο.
Akivdilos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ο κύριος Snowden προτείνει Spideroak... Οχι γιατι εχει ωραιο UI (νομιζω ξερεις γιατι...) Αναφέρθει ποιο πανω απο φιλο χρηστη το Mega.nz ( καλο ακουγεται)... Εγω θα συμπληρωνα και το Box.com (με μικροτερο δωρεαν χωρο βεβαια) περι τα 10 GB... Απο την στιγμη που ειπαρχουν και αλλες λυσεις για τα δεδομενα σου μετεφερε τα αλλου... Εαν σταματησουμε μονο στο να τους "καταγγελουμε" και να "κλαιγομαστε" δεν θα αλαξει τιποτα... Εαν υπαρξει μαζικο κυμα φυγης τοτε να δεις πως θα αρχισουν να πανικοβαλοντε και να συμπεριφεροντε οπως πρεπει.... Με σεβασμο στο σεβαστο καταναλωτη
TheAccountant Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 προσωπικά μετα τα ασχημα μαντάτα, κυνηγησα μεσω referrals το dropbox μου και το έφτασα 26GB τα οποία επαρκούν και με το παραπάνω. Τουλάχιστον έχουμε μια πισινή αν τελικά προχωρήσει η MS με το πλάνο της. Πάντως διατηρώ κάποιες αμφιβολίες σχετικά με το κατα πόσο θα προχωρήσει στις αλλαγές αυτές. Θεωρώ οτι εν τέλη θα αφήσει στον τελικο χρήστη με τον ενα τρόπο η τον αλλο καμια 15αρα GB.
Rage_unseen Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Και όμως, μπορεί να μην την επιδοκιμάζουν αλλά αν διαβάσεις ακόμα και το προηγούμενο τοπικ στο Insomnia με την ανακοίνωση της Μ$ αρκετοί την δικαιολογούν..... Οσοι θελουν να υπογραψουν: Site: εδω παπαγαλακια το insomnia οσα θες
gnsX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 κριμα, γιατι με τα 30GB δωρεαν, ειχα αρχισει να το χρησιμοποιω συνεχεια... πισω στο dropbox απ'ο,τι φαινεται Όπου έχεις 30GB δωρεάν; Υπεραρκετό το 1TB για το Office365, εμπρός-πίσω τα 5 GB για τους free,γτπ καβάλα η MS σ' αυτό το θέμα και με αστεία δικαιολογία.
AlexKane Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Οι χρήστες του OneDrive το αποδοκιμάζουν διότι αισθάνονται εξαπατημένοι. Η επίσημη (και συνάμα γελοία) δήλωση της εταιρίας είναι η ακόλουθη: OneDrive storage plans change in pursuit of productivity and collaboration. Αρχικά, τους πούλησε φύκια, προσφέροντας περισσότερο αποθηκευτικό χώρο από άλλες υπηρεσίες (ώστε να μαζέψει λογαριασμούς), και αφού το κατάφερε, τους πέταξε στην άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα