xristos1989m Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας Ειμαι νεος εδω και θελω να μοιραστω ενα προβλημα που εχω με εναν ιο. Κολλησα ενα ιο ο οποιος εκανε κρυπτογραφηση κατι αρχεια μου σε ενα κομματι του σκληρου δισκου (πλεον δεν ανοιγουν τα αρχεια μετα απο αυτο) Και μου εμφανιζει ενα μνμ οτι και καλα πρεπει να βαλω λεφτα σε εναν λογαριασμο για να μου τα κανει αποκρυπτογραφηση. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να σωσω τα αρχεια μου αυτα γτ μου ειναι σημαντικα ? Εχω δοκιμαση anti virus και τα λοιπα αλλα τπτ εχω δοκιμαση να τα μεταφερω σε αλλο υπολογιστη αλλα και παλι τπτ. Ευχαριστω εκ των προτερων
Lifehacker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ακολούθησε τα βήματα: http://malwarefixes.com/remove-cryptolocker-virus/ 1
xristos1989m Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ναι δοκιμασα το spy Hunter 4 αλλα και παλι τιποτα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Πως τον κόλλησες τον ιό φίλε? Τόσα χρόνια στο ιντερνετ εγω που μπαίνω και σε επικίνδυνα μέρη δεν έχω κολλήσει τίποτα(σοβαρό τουλάχιστον)
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 το πιο πιθανό είναι να το κόλλησε με usb stick
xristos1989m Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 το θεμα ειναι πλεον πως θα διορθωθει και οχι πως το κολλησα 2
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 χλωμό το κόβω είναι δύσκολο να σπάσεις κρυπτογράφηση AES-256. δες εδώ πως να ανακτήσεις μερικά αρχεία αν είναι δυνατόν να γίνει κατι τέτοιο
suffocater Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Aν ειναι απ τους "παλιούς",υπάρχει μια μικρη πιθανότητα να καταφέρεις κάτι.Αλλα γενικά,μην ελπίζεις και ξεκίνα να συμβιβάζεσαι με την ιδέα οτι τα αρχεια χάθηκαν.Με ενα googliσμα,θα βρεις τα πάντα πάντως.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Aν ειναι απ τους "παλιούς",υπάρχει μια μικρη πιθανότητα να καταφέρεις κάτι. Αλλα γενικά,μην ελπίζεις και ξεκίνα να συμβιβάζεσαι με την ιδέα οτι τα αρχεια χάθηκαν. Με ενα googliσμα,θα βρεις τα πάντα πάντως. ίσως και να μπορεί να γίνει ανάκτηση κάποιων αρχείων. και ο λόγος είναι ο παρακάτω. When CryptoLocker encrypts a file it first makes a copy of it, encrypts the copy, and then deletes the original. Due to this you can use file recovery software such as:
xristos1989m Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Aν ειναι απ τους "παλιούς",υπάρχει μια μικρη πιθανότητα να καταφέρεις κάτι. Αλλα γενικά,μην ελπίζεις και ξεκίνα να συμβιβάζεσαι με την ιδέα οτι τα αρχεια χάθηκαν. Με ενα googliσμα,θα βρεις τα πάντα πάντως. απο τους "παλιους" ειναι φιλε μου
kyriakh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 για κοίτα εδώ; https://malwaretips.com/blogs/remove-cryptolocker-virus/#removal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα