Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρα απο την πλάκα, Millenium έχεις μια "εμμονή" να το θέσω χωρίς παρεξήγηση για τις καλές οθόνες (σωστή απο πολλούς, υπερβολική από κάποιους).

Αλλά κανείς δεν υποστηρίζει ότι η επιλογή TurboX TV σαν οθόνη είναι λίγο...  :ph34r:

Σε άλλα θέματα όμως είναι θέμα ισορροπίας του eye candy και της ισχύος του μηχανήματος. (Άλλος θέλει καλή οθόνη και άλλος προτιμά καλύτερο επεξεργαστή)

Σίγουρα δεν τα λέω αυτά με προσβλητική διάθεση, αλλά προσπαθώ να δικαιολογήσω την αντίδραση του Benign αλλά και το καυστικό σχόλιο του pano. 

Αλίμονο αν παρεξηγιόμασταν μεταξύ μας. :D

Έχει ξανασυζητηθεί το θέμα φίλε sheogorath.Δε βλέπω καμμία "εμμονή" στο να κοιτάει κάποιος τη ποιότητα σε κάτι τόσο σημαντικό και όταν ταιριάζει με το υπόλοιπο σύστημα σε ένα συγκεκριμένο budget δεν βλέπω να υπάρχει ο παραμικρός λόγος νύξης ή παραπόνου.

Περιμένω εκείνα τα "καμμιά 50ρια" μηνύματα μου με την "εμμονή" και επιμονή μου για 27αρες ακόμα και σε μικρά budget αλλά μάλλον βλέπω να είναι αποκυήματα της φαντασίας του benign.

Δημοσ.

Έχει ξανασυζητηθεί το θέμα φίλε sheogorath.Δε βλέπω καμμία "εμμονή" στο να κοιτάει κάποιος τη ποιότητα σε κάτι τόσο σημαντικό και όταν ταιριάζει με το υπόλοιπο σύστημα σε ένα συγκεκριμένο budget δεν βλέπω να υπάρχει ο παραμικρός λόγος νύξης ή παραπόνου.

Περιμένω εκείνα τα "καμμιά 50ρια" μηνύματα μου με την "εμμονή" και επιμονή μου για 27αρες ακόμα και σε μικρά budget αλλά μάλλον βλέπω να είναι αποκυήματα της φαντασίας του benign.

Οταν θα σου δειξω τα links θα πεις οτι σε αυτες τις περιπτωσεις το budget δεν ειναι τοσο μικρο ωστε να μην χωραει 27αρα και παει λεγοντας. θα μπλεξουμε στις σχετικοτητες και συσχετισμους hardware. Δεν εχω χρονο για χασιμο,οσοι διαβαζουν συχνα στις αναβαθμισεις ξερουν για τι πραγμα,λεω και για αυτο σου αφησε μπηχτη και ο Pano φανταζομαι.

Αλλα θα σε εχω υποψη μου και οποτε εχω χρονο και το ξανακανεις θα σου το υποδειξω.Εχω λιγο ελευθερο χρονο και δεν περναω ωρες στο ινσομνια,εχω πιο σοβαρα πραγματα να κανω και τωρα τελευταια εχουμε γεμισει ασχετους που ζητανε αναβαθμισεις και δεν ακουνε συμβουλες και ειναι και αγενεις.,οποτε δεν αξιζει τον χρονο μου να ασχοληθω. Αλλα αν υποπεσει στην αντιληψη μου,θα το αναφερω στο σχετικο νημα.

Εξαλλου ειμουν πολυ ξεκαθαρος στα τελευταια μου  posts εδω, για την γνωμη μου για τις 27αρες  και τις τωρινες τιμες τους.

Δημοσ.

Οταν θα σου δειξω τα links θα πεις οτι σε αυτες τις περιπτωσεις το budget δεν ειναι τοσο μικρο ωστε να μην χωραει 27αρα και παει λεγοντας. θα μπλεξουμε στις σχετικοτητες και συσχετισμους hardware. Δεν εχω χρονο για χασιμο,οσοι διαβαζουν συχνα στις αναβαθμισεις ξερουν για τι πραγμα,λεω και για αυτο σου αφησε μπηχτη και ο Pano φανταζομαι.

Αλλα θα σε εχω υποψη μου και οποτε εχω χρονο και το ξανακανεις θα σου το υποδειξω.Εχω λιγο ελευθερο χρονο και δεν περναω ωρες στο ινσομνια,εχω πιο σοβαρα πραγματα να κανω και τωρα τελευταια εχουμε γεμισει ασχετους που ζητανε αναβαθμισεις και δεν ακουνε συμβουλες και ειναι και αγενεις.,οποτε δεν αξιζει τον χρονο μου να ασχοληθω. Αλλα αν υποπεσει στην αντιληψη μου,θα το αναφερω στο σχετικο νημα.

Εξαλλου ειμουν πολυ ξεκαθαρος στα τελευταια μου  posts εδω, για την γνωμη μου για τις 27αρες  και τις τωρινες τιμες τους.

Άλλη φορά να είσαι συγκεκριμένος όπως λες αν και δε με απασχολεί και links να βάλεις στη τελική,που δε βάζεις γιατί μάλλον δε βρίσκεις..Από οτι φαίνεται μπερδεύτηκες ή έγραψες κάτι ψευδές γιατί μίλησες για δεκάδες μηνύματα (50ρια) και σου λέω βάλε μου έστω κάποια λιγα να δω αλλά δε βλέπω.Και το συνεχίζεις αντι να πεις συγνώμη,κρίμα τι να πω.

Καλύτερα να αφήσεις κατά μέρους τις "υποδείξεις" γιατί δε βλέπω και να κάνεις ολοκληρωμένες προτάσεις συχνά τουλάχιστον όσον αφορά τις προτάσεις-συνθέσεις.Αν δεν συμφωνείς με κάτι είτε προτείνεις κάτι άλλο είτε δεν ασχολείσαι,απλά πράγματα.

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα.Αν και άσχετο το σχόλιο μου με το πόστ,θα το κάνω.Από ότι έχω προσέξει,ο Millennium προτείνει,για μένα,συχνά οθόνη  για τον απλό λόγο:τι να κάνεις τα γαματα γραφικά (και τις καλές κάρτες) αν τα βλέπεις σε οθόνες τις πλάκας.Δεν υπερασπίζομαι κανέναν,ούτε τον ξέρω τον millennium,αλλά νομίζω γι αυτό το λέει.Υστερα αρκετοί που ρωτάνε για αναβάθμιση δεν λένε απο την αρχή τι οθόνη έχουν,οπότε τι κάρτα να τους πεις να πάρουν αν δεν ρωτήσεις πρώτα την οθόνη τους;Και φυσικά δεν έχουν όλοι λεφτά για 27αρες.Αν μου πει ο mill για την δική μου οθόνη να την κάνω ανακύκλωση,θα την βάψω ροζ θα την χαρίσω,και θα πάρω turbo-x οθονάρα που είναι και σκυλί  :-D

Συγγνώμη απο τον δημιουργό του πόστ pavlos77 για το άσχετο σχόλιο μου :X

Δημοσ.

Άλλη φορά να είσαι συγκεκριμένος όπως λες αν και δε με απασχολεί και links να βάλεις στη τελική,που δε βάζεις γιατί μάλλον δε βρίσκεις..Από οτι φαίνεται μπερδεύτηκες ή έγραψες κάτι ψευδές γιατί μίλησες για δεκάδες μηνύματα (50ρια) και σου λέω βάλε μου έστω κάποια λιγα να δω αλλά δε βλέπω.Και το συνεχίζεις αντι να πεις συγνώμη,κρίμα τι να πω.

Καλύτερα να αφήσεις κατά μέρους τις "υποδείξεις" γιατί δε βλέπω και να κάνεις ολοκληρωμένες προτάσεις συχνά τουλάχιστον όσον αφορά τις προτάσεις-συνθέσεις.Αν δεν συμφωνείς με κάτι είτε προτείνεις κάτι άλλο είτε δεν ασχολείσαι,απλά πράγματα.

Chill!

Αντικατέστησε την "εμμονή" με προτίμηση. Απλά υπάρχει διαφορά απόψεων. Διαφορετικές οπτικές γωνίες. Και οι δύο έχουν δίκιο, και είναι υποκειμενικό.

Κανένας δεν πρέπει να λογοδοτήσει για τις προτάσεις του, εφόσον αυτές είναι δικαιολογήσιμες και όχι άσχετες. (Βλέπε τον Μητσάρα με την AMD που ούτε για καφετιέρα δεν κάνει, σύμφωνα με αυτά που λέει).

Επομένως ούτε ο Mill έχει να απολογηθεί για κάτι, (δεν του ζητήθηκε εξάλλου) αλλά ούτε και ο benign.

Χαλαρώστε λίγο. 

Δημοσ.

O millenium σας εχει πειραξει. Το οτι δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα στις προτασεις και οτι στα περισσοτερα ποστ πουλατε intel και nvidia χωραει δεν χωραει στο budget δεν το εχει σχολιασει ποτε κανεις..

• Like 1
Δημοσ.

Oταν κάποιος χρήστης ποστάρει στο φόρουμ και ρωτάει την γνώμη των άλλων είτε για πληροφόρηση συμβουλή ή για αγορά τότε ο κάθε συνφορουμίστας ποστάρει την άποψη του σύμφωνα με τις γνώσεις ή την άποψη που έχει ΤΟ κακό είναι όχι να διορθώνει κάποιος  κάποιον που ρωτά αν όντως κάνει κάποιο εμφανέστατο λάθος αλλά να νουθετεί απόψεις σύμφωνα με το τι έχει στο καφάλι του, εγώ ας πούμε έχω μια gtx 980 σε 42 αρα 1080p, EAN ήθελα την γνώμη για το σετάπ μου και άνοιγα ενα θέμα θα είχα ενα σωρό απόψεις οτι η 980 είναι overkill για 1080 και οτι η 970 ή ρ9 390 είναι ορθές επιλογές για αυτη την ανάλυση, λοιπόν η δική μου άποψη για το gaming poy κάνω είναι οτι η 980 των 700€ είναι λίγη ακόμα και για 1080p, Δηλαδή αν μαξάρεις pCARS στην βροχή πέφτουν τα fps μέχρι και 38 και στο crysis 3 με 8πλο ΜSAA antialising πέφτουν τα μιν fps στα 35, Αρα με την χρήση που κάνω δεν με καλύπτει στα 1080p στα 700€ δεν ανέχομαι ουτε ΑΑ να το βάλω π.χ. 4χ ούτε να βάλω στο PCARS FXAA και να βλέπω πιξελ στις ευθείες γραμμές ουτε να μην βλέπω ultra το γρασίδι, Εαν αυτη η κάρτα βγάζει 200φπσ στο grid ή σε κάποιο άλλο παιχνίδι ουδόλως με απασχολεί αφού μόνο αυτά τα δυο με ενδιαφέρουν και ασχολούμαι, οπότε το υι θεωρεί ο καθένας ικανοποιητικό είναι πολυ σχετικό

Δημοσ.

O millenium σας εχει πειραξει. Το οτι δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα στις προτασεις και οτι στα περισσοτερα ποστ πουλατε intel και nvidia χωραει δεν χωραει στο budget δεν το εχει σχολιασει ποτε κανεις..

Ελα, εσύ είσαι ο (Μητσάρας)’

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...