spirosR7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια ενας φιλος που μενει αγγλια μου λεει οτι βρηκε σε προσφορα μια μονιτορ tv lg 23mt55d αλλα θελει γνωμες για το ποσο καλη ειναι για χρηση pc και gaming.. δε θελει καθαρο μονιτορ γιατι δεν εχει tv. Γνωριζει κανεις αν ειναι καλη να του πω να προχωρησει σε αγορα?
Millennium Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Για τι τιμή μιλάει; Τα tv monitor είναι συνήθως χειρότερα από τα καθαρά monitor.Για pc χρήση/gaming και για να βλέπεις που και που tv συμφέρει η αγορά οθόνης και ξεχωριστού tuner.
spirosR7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δε ξερω τιμη απλα μου λεει την εχουν σε προσφορα και επειδη δεν εχει μπατζετ για τηλεοραση και μονιτορ θελει να παρει κατι 2 σε 1 σαν αυτη δηλαδη. Θα του κανη για χρηση pc μπορει να χρησιμοποιηθει και για μονιτορ?
Millennium Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ναι μπορεί αλλά σε γενικές γραμμές θα είναι χειρότερα από "σκέτο" monitor.
spirosR7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Καλα αυτο προφανως το ξερει φιλε μου γιατι γνωριζει τι ειναι το μονιτορ απλα το θεμα ειναι να μην ειναι τοσο κακο σε βαθμο που να μη μπορει να το χρησιμοποιησει αν και νομιζω οτι υπερβαλλει..
bazzil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Γνώμη μου είναι οτι εφόσον δεν έχεις τα χρήματα για κάτι ή περιμένεις να τα μαζέψεις ή παίρνεις αυτό που βρήκες. Χειρότερο καλύτερο δεν έχει σημασία. Για παράδειγμα εγώ ήθελα 3 24αρες οθόνες και για 2 χρόνια βολευόμουν με 2 19'αρες 4:3. Μόλις πριν ένα μήνα συμπλήρωσα τα χρήματα και τις πήρα. Οπότε ας την πάρει να κάνει την δουλειά του τώρα και αργότερα αναβαθμίζει σε κάτι καλύτερο.
Millennium Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Καλα αυτο προφανως το ξερει φιλε μου γιατι γνωριζει τι ειναι το μονιτορ απλα το θεμα ειναι να μην ειναι τοσο κακο σε βαθμο που να μη μπορει να το χρησιμοποιησει αν και νομιζω οτι υπερβαλλει.. Από τη στιγμή που υπάρχει η επιλογή της καλύτερης "σκέτης" με tuner στο ίδιο price range περίπου δε βλέπω που το πρόβλημα αλλά αν θέλει να τη πάρει ας τη πάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα