ToUtSi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Θελω να βαψω το εσωτερικο απο το Κουτι μου και συγκεκριμενα το κομματι που βιδωνουν οι βασεις της μητρικης... Σαφως και θα εμπιστευτω καποιον επαγγελματια απλα χρειαζεται καποια ιδιαιτερη βαφη ?(τυπου ηλεκτροστατικη κλπ ? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Οχι δε χρειαζεται ηλεκτροστατικη.... Αν εχεις μερακι και ποιανει και το χερι σου,μπορεις ακομη και με ειδικα σπρευ να το κανεις μονος σου,αφου το τριψεις πρωτα.. Εφοσον ειναι εσωτερικο,'επιτρεπει' και μερικες μικρες ατελειες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToUtSi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση ... Τωρα το εχω ντυμενο με λευκο carbon απλα λογω θερμοτητας ξεκολλαει ... Θα ηθελα να γινει σωστη δουλεια το εχω κανει καποιες γρατσουνιες (αρκετα καλες θα ελεγα) απλα τι βαφη να χρησιμοποιησω θα μπορουσα να βαλω καποια περλα ? η κατι μεταλλικο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Καταρχην,θα το κανεις μονος σου,η θα πας σε βαφεα?Δε γνωριζω εαν βγαινει περλα και μεταλλο σε σπρευ... Σε βαφη φουρνου παντως,κανεις οτι θελεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToUtSi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Σε φανοποιείο γτ εκτος απο την βαφη να πεσει και βερνικι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Toτε κανεις οτι θελεις...Απλα ξεμονταρισε το,για να μη χρεωνεσαι μονταρισμα-ξεμονταρισμα... Καλη επιτυχια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToUtSi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Παντα το ξεμονταρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση ... Τωρα το εχω ντυμενο με λευκο carbon απλα λογω θερμοτητας ξεκολλαει ... Θα ηθελα να γινει σωστη δουλεια το εχω κανει καποιες γρατσουνιες (αρκετα καλες θα ελεγα) απλα τι βαφη να χρησιμοποιησω θα μπορουσα να βαλω καποια περλα ? η κατι μεταλλικο ? Αν ξεκολλαει το αυτοκόλλητο, είτε η επιφάνεια δεν είναι καθαρή είτε μάπα το αυτοκόλλητο, έχω εδώ και 6 χρόνια ίσως και παραπάνω κουτί εσωτερικά ντυμένο και δεν έχει θέμα πουθενά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToUtSi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Αν ξεκολλαει το αυτοκόλλητο, είτε η επιφάνεια δεν είναι καθαρή είτε μάπα το αυτοκόλλητο, έχω εδώ και 6 χρόνια ίσως και παραπάνω κουτί εσωτερικά ντυμένο και δεν έχει θέμα πουθενά Γενικα επειδη εχω παρει αρκετο carbon το ασπρο ειχε παντα χαλια κολλα σε σχεση με το μαυρο και ακομα και με πιστολι θερμου αερα δεν κολλαει σωστα ...... το ειχα βαλει προσωρινα τωρα ή θα το βαψω ή θα κανω ενα μονοκοματο plexi ως βαση για την μητρικη για να αφαιρεσω και τα acrylic Που εχω τωρα διοτι δεν μου πολυ αρεσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα