Προς το περιεχόμενο

Βαψιμο Εσωτερικου

ToUtSi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να βαψω το εσωτερικο απο το Κουτι μου και συγκεκριμενα το κομματι που βιδωνουν οι βασεις της μητρικης...

Σαφως και θα εμπιστευτω καποιον επαγγελματια απλα χρειαζεται καποια ιδιαιτερη βαφη ?(τυπου ηλεκτροστατικη κλπ ? )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι δε χρειαζεται ηλεκτροστατικη....

Αν εχεις μερακι και ποιανει και το χερι σου,μπορεις ακομη και με ειδικα σπρευ να το κανεις μονος σου,αφου το τριψεις πρωτα..

Εφοσον ειναι εσωτερικο,'επιτρεπει' και μερικες μικρες ατελειες...

• Like 1

Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση ...

Τωρα το εχω ντυμενο με λευκο carbon απλα λογω θερμοτητας ξεκολλαει ...

Θα ηθελα να γινει σωστη δουλεια το εχω κανει καποιες γρατσουνιες (αρκετα καλες θα ελεγα)  απλα τι βαφη να χρησιμοποιησω θα μπορουσα να βαλω καποια περλα ? η κατι  μεταλλικο ?

11760127_1470156116634755_38236918088139

Καταρχην,θα το κανεις μονος σου,η θα πας σε βαφεα?Δε γνωριζω εαν βγαινει περλα και μεταλλο σε σπρευ...

Σε βαφη φουρνου παντως,κανεις οτι θελεις...

• Moderators

Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση ...

Τωρα το εχω ντυμενο με λευκο carbon απλα λογω θερμοτητας ξεκολλαει ...

Θα ηθελα να γινει σωστη δουλεια το εχω κανει καποιες γρατσουνιες (αρκετα καλες θα ελεγα) απλα τι βαφη να χρησιμοποιησω θα μπορουσα να βαλω καποια περλα ? η κατι μεταλλικο ?

11760127_1470156116634755_38236918088139

Αν ξεκολλαει το αυτοκόλλητο, είτε η επιφάνεια δεν είναι καθαρή είτε μάπα το αυτοκόλλητο, έχω εδώ και 6 χρόνια ίσως και παραπάνω κουτί εσωτερικά ντυμένο και δεν έχει θέμα πουθενά

Αν ξεκολλαει το αυτοκόλλητο, είτε η επιφάνεια δεν είναι καθαρή είτε μάπα το αυτοκόλλητο, έχω εδώ και 6 χρόνια ίσως και παραπάνω κουτί εσωτερικά ντυμένο και δεν έχει θέμα πουθενά

Γενικα επειδη εχω παρει αρκετο carbon το ασπρο ειχε παντα χαλια κολλα σε σχεση με το μαυρο και ακομα και με πιστολι θερμου αερα δεν κολλαει σωστα ...... το ειχα βαλει προσωρινα τωρα ή θα το βαψω ή θα κανω ενα μονοκοματο plexi ως βαση για την μητρικη για να αφαιρεσω και τα acrylic Που εχω τωρα διοτι δεν μου πολυ αρεσαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...