sotiris920 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Τρελος πόλεμος ανάμεσα σε ιντελ κ ΑΜΔ έτσι? Παιδιά παραγγελία ήδη τον ιντελ και βλέπουμε. Αν δεν είν καλός θα ανοιξω θέμα παλι Επίσης ο 860Κ δεν παιζει και πολυ..το youtube είναι γεματο από τον g3258 με την gtx 750 και games σε υψιλα επίπεδα. Τώρα εγώ βέβαια θα βάλω την gtx950 με ένα 650w corsair τροφοδοτικό ώστε ν μην έχω θέμα για ρεύμα και στο μόνο που πιστεύω ότι θα κολωσει είναι επειδή ή κάρτα θα είναι πολύ μεγάλη αλλά θα το ψαξω με ένα στρεσ τέστ Το 650W Corsair θα στο δώσει καποιος φίλος, το έχεις ήδη, πρόκειται να το αγοράσεις; Να ξέρεις ότι το σύστημα που φτιάχνεις δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ποτέ τόσα watt, εκτός αν θες να βάλεις στο μέλλον και δεύτερη gtx950 πάνω και να κάνεις SLI. Με ένα 500W(και πολλά λέω) όπως το EVGA που πρότεινε ο Millennium θα είσαι μια χαρά.
TheELF Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Κακές επιλογές για τα λεφτά.Όσον αφορά τον G3258: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-budget-gaming-pc-guide Τhe Digital Foundry 2015 budget gaming PC guide PlayStation 4 performance for £300. Can it be done? Ούτε καν αναφορά για τον χ4 860... καλύτερα λοιπόν να έχει τον G3258 που είναι gaming επεξεργαστής και ας είναι και ο κατώτερος παρά να είχε επεξεργαστή που δεν θεωρείται καν gaming. Από εκεί και πέρα, το Dragon Age Inquisition όχι μόνο το φτιάξανε να τρέχει σε δυο πυρήνες αλλά εκεί που αρχικά έτρεχε με 4 νήματα που πάλι έτρεχε σχετικά καλά<-Youtube video ,τώρα επιτέλους βάλανε μυαλό και το κάναν optimize,το κάναν να τρέχει με 2 νήματα αυξάνοντας κατά πολύ την ταχύτητά του <-Youtube video αφού ο συγχρονισμός είναι που σκοτώνει την απόδοση. Όπως και για το black ops που ενδιαφέρει,το day one patch τους ήταν ένα hotfix που κάνει το ίδιο, κατεβάζει τα νήματα στα 2,και άλλο βίντεο Για την ερώτηση δηλαδή για το αν τα μελλοντικά παιχνίδια θα ανεβάσουν και άλλο της απαιτησεις η απάντηση είναι όχι,μάθανε από της βλακείες τους ή τουλάχιστον μαθαίνουν τώρα και θα βγάζουν όλο και ποιο στρωμένα παιχνίδια μελλοντικά. Χώρια και το dx12 που θα βοηθήσει κατά πολύ την κατάσταση.
Aten-Ra Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω, είχα cpu amd fx 4130 και έμεινα παρά πολύ ευχαριστημένος και ακόμα τον έχω αλλά έχει αρχίσει και τα παίζει μετά από εναμιση-δυο χρόνια χρήση και θα ήθελα πάλι έναν amd γιατί από όσο εψαξα για τον g3258 και δεν θα κρατήσει χρόνο με oc και πολλές ώρες gaming Έχεις ακόμα την ΑΜ3+ μητρική ??? αν ναι γιατί δεν βάζεις έναν FX8320Ε και να τον ανεβάσεις στα 4 με 4.4GHz ??? 1
benign Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Τρελος πόλεμος ανάμεσα σε ιντελ κ ΑΜΔ έτσι? Δεν ειναι πολεμος,ολοι προσπαθησαν να σε βοηθησουν ειλικρινα ,παραθετοντας τις αποψεις τους,που οπως ειναι φυσικο για καθε τομεα στην ζωη,διαφερουν.Το γεγονος οτι μπερδευτηκες,ωφειλεται στο οτι εσυ δεν εχεις αρκετες γνωσεις το οποιο δεν ειναι κακο,ουτε εγω εχω γνωσεις σε καποια θεματα και ακομη και σε θεματα υπολογιστη,υπαρχουν πολλοι τομεις που δεν ασχοληθηκα,ειτε γιατι δεν ειχα χρονο,ειτε γιατι δεν με ενδιαφερουν,που ειμαι ασχετος. Αρα διαβαζεις τις αποψεις και κρινεις εσυ,προσωπικα,με τα δικα σου κριτηρια στο τελος. Αυτο που ειναι σιγουρο,οτι και να αποφασιζες θα ειχε (οπως και εχει)και θετικα και αρνητικα.Με λιγα χρηματα αυτο ειναι αναποφευκτο,μονο καποιος που δινει ενα ποσο,παραδειγματικα, στα 1000 ευρω,θα διαπιστωσει μεγαλυτερη συγκλιση στις αποψεις. Έχεις ακόμα την ΑΜ3+ μητρική ??? αν ναι γιατί δεν βάζεις έναν FX8320Ε και να τον ανεβάσεις στα 4 με 4.4GHz ??? Εγω θα κρατουσα τον FX 4130 και θα επαιρνα καλυτερη vga.
kx_94 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθηκατε με βοηθησατε αρκετά σε όλα. Όπως σας είπα έχω παραγγείλει ήδη το σύστημα με τον G3258 και θα ανοιξω πάλι το θέμα όταν τον τρεξω. Και πάλι σας χιλιοευχαριστω!!! Να είστε καλά!! 1
Millennium Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Θέμα άνοιξε τότε.Αν παίξεις και άλλα και καταλάβεις οτι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας σε βλέπω να ανοίγεις και αγγελία.
kx_94 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 χαχαχαχαχαχα ελπιζω οχι αδερφε κανω το σταυρο μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα