Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, ηθελα να ρωτησω αν μπορει καποιος να μου κανει μια συνθεση για gaming pc εως 400 ευρω (δυστυχως τοσα διαθετω) για παιχνιδια τυπου CSGO COD The Crew (οχι στα ultra αν υπαρχει περιπτωση στα high. Τα μονα που διαθετω στο συστημα μου ειναι RAM GSkill 2x4GB DDR3 1333MHz. Συγνωμη αν ζηταω πολλα, δεν κατεχω και πολυ απο αυτα. Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 400ευρω

ii) Tη χρήση του υπολογιστή καλο gaming

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: κανενα

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? οχι, TurboX 32'' 

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?: Oxi

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) :Απο ενα καταστημα, Καρπενησι

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?: θα το στησω εγω

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? : Οχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)?: Οχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος?: Οχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage?: Οχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Μνημη RAM GSkill 2x4GB DDR3 1333MHz

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από visionstudio.gr :

image.png

Αυτά που θες τα παίζει max. Γενικώς θα παίζεις όλα τα παιχνίδια του σήμερα με medium-> high ρυθμίσεις

• Like 1
Δημοσ.

Πιο πολυ με ενδιαφερει το COD αν θα παιζει τουλαχιστον high γιατι προσφατα μπηκα σε clan και θελω να παιζω με τις λεπτομεριες στο game καταλαβαινεις. πιστευεις με αυτο το συστημα πως θα ειναι εφικτο το CODBO3 να παιξει High?

Δημοσ.

Απ' τα specs του τίτλου, δε βλέπω να έχει τρελές απαιτήσεις. Είναι κοντά στις υψηλές ρυθμίσεις το hardware που πρότεινα αλλά όχι ισάξιο,

Μην περιμένεις πάντως ότι με 400 euros σύστημα, θα βάζεις max ρυθμίσεις σε όλα τα παιχνίδια. 

• Like 1
Δημοσ.

καλα σαφως δεν ειχα σκοπο να παιξω GTAV ξερω γω σε maximum..ηθελα να σε ρωτησω ειναι καλυτερα να βαλω Cpu Intel Pentium D G3258  με μια μητρικη ASUS Motherboard B85M-G? ενα 50αρι παραπανω μπορω να το βολεψω, γιατι εχω ακουσει πως αυτος ο cpu με λιγο oc κανει παπαδες

Δημοσ.

Αν γνωρίζεις από Overclocking γιατί όχι. Ωστόσο, αυτό που μετράει στο gaming είναι η κάρτα γραφικών. Οπότε με 50 ευρώ πιο φυσιολογικό είναι να πας στην r9 270x (180 περίπου στο ίδιο site) που σύμφωνα με το Game debate είναι αυτή που ορίζει η εταιρεία ως μία απ'τις κάρτες για μαξ επιδόσεις.

Δημοσ.

Όχι καλύτερα να πάει στον g3258 για να έχει καλύτερα fps και ας παίζει σε medium, που με την 750 πάλι σε high θα παίζει λογικά ,αν είναι να παίζει ανταγωνιστικά μετράει περισσότερα να έχει ψιλά fps.

Χώρια που για το online μπορεί να ανεβαίνουν οι απαιτήσεις σε επεξεργαστή. 

Δημοσ.

E, υπό αυτή τη λογική κι εφόσον δεχτεί να παίζει σε medium προς high ας πάει σε i3 4130 (118 ευρώ στο site) να ησυχάσει. Oι επιδόσεις με o/c του G3258 θα είναι αντίστοιχες , πιθανά και χειρότερες του i3 στην στοκ ταχύτητα

Δημοσ.

Ανεβάζεις το μπάτζετ τώρα και γίνεται πιο περίπλοκο, κατέληξε πρώτα πόσα λεφτά μαξ θα δώσεις γιατί έτσι δε γίνεται δουλειά

Δημοσ.

χαχαχα συγνωμη απλα προσπαθω να βολεψω ενα 50αρακι ακομα ωστε να μην χρειαστω αναβαθμιση σε λιγο καιρο παλι, βγαινει και DirectX 12..μισο λιγο να σου δειξω την συνθεση που εφτιαξα να μου πεις γνωμη μιας και ξερεις κατι παραπανω

εβγαλα το κουτι γιατι μπορω να βρω και δεν εχω υπερβει πολυ

post-350562-0-65149900-1446943532_thumb.png

Δημοσ.

Κουτι και DVD τα βρισκω. Το κυριο μερος και ανησυχια μου ειναι τα games μου να τα παιζω High+ γ αυτο και θυσιασα τα αλλα δυο. Πιστευω πως με αυτη την καρτα γραφικων δεν θα εχω κανενα θεμα απολυτως.

Δημοσ.

Η κάρτα θα σε βοηθήσει. Με στοκ κουλερ του CPU μπορείς να το πας περίπου στα 4.0-4.2  αλλά χρειάζεται προσοχή.

Και η ιδέα να πας στην 750 ti με έναν i3 4130 δεν είναι άσχημη πάντως.

Καλή τύχη λοιπόν και καλές αγορές

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου και την εκπλητικη βοηθεια που προσφερες!! να εισαι καλα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...