giorgos147 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Τον Απρίλιο του 2014 είχα πάρει τον συγκεκριμένο φορητό από Amazon.de. Από τότε, ζήτημα να έχει δουλευτεί πολλές ώρες. Κάτω από 250-300 σίγουρα. Όλα μια χαρά, αλλά ύστερα από 2-3 μήνες η μπαταρία άρχισε να μας αφήνει. Πλέον κρατάει 25-30 λεπτά. Μίλησα με Amazon και μου είπαν να καλέσω πρώτα το support εδώ. Από εδώ μου είπαν... κάνε ένα φορμάτ και κάλεσε ξανά. Ωραία με ξεπέταξε. Επειδή είχα δουλειές εκείνο το καιρό -και που και που λόγω ότι δεν υπήρχε διάθεση-, δεν μπορούσα να κάνω format και το εξάμηνο πέρασε. Τέλος πάντων, το ζήτημα μου δεν είναι η μπαταρία. Το καλοκαίρι, ξαφνικά ξεκίνησε να μη δουλεύει, ή μάλλον, να δουλεύει όποτε θέλει το γιώτα και το οκτώ. Τσέκαρα τα κουμπιά βγάζοντας τα, κανένα θέμα. Πεντακάθαρα από κάτω. Σήμερα, έκατσα να του ρίξω πάλι ένα καθάρισμα στο λειτουργικό του και θέλοντας να τσεκάρω τι γίνεται επειδή η κατάσταση δε παλεύεται άλλο, έσπασε το ένα hinger από το γιώτα. Στη προσπάθεια να το ξαναβάλω, έστω προσωρινά, έκοψα και το Cap από κάτω. Και να υπήρχε περίπτωση να το στείλω Service, δεν μπορώ λόγω ότι ανέβαζε τεράστιες θερμοκρασίες (χτύπαγε 80ρια), είχα αλλάξει πάστες. Οπότε: τώρα τι κάνω; Παραγγέλνω cups+κουμπί; Το πρόβλημα όμως του να πατιέται όποτε θέλει, σίγουρα θα συνεχίσει να υφίσταται. Με ολική αλλαγή, ίσως και να λυθεί. Ξέχασα να αναφέρω ότι η διάταξη είναι QWERTZ (γερμανική). Αν πάρω QWERTY, θα παίξει κανονικά; Μη σκάσω άδικα 25-30€. Ευχαριστώ.
Euclides Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Αν πάρω QWERTY, θα παίξει κανονικά; Μη σκάσω άδικα 25-30€. Κανένα πρόβλημα. Την έχω κάνει πολλές φορές την αλλαγή αυτή σε laptops από την Γερμανία. Δύο από αυτά είναι και τα δικά μου, ένα Medion και ένα Lenovο. 1
giorgos147 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μάλιστα! Ξέρουμε πουθενά να έχει σίγουρα original ή να κοιτάξω μόνο σε e-bay και Amazon;
Euclides Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Εγώ ψάχνω παντού, και αγοράζω όπου η τιμή (μαζί με τα μεταφορικά) είναι χαμηλότερη, σε συνδυασμό με το ποσοστό αξιοπιστίας του πωλητή (ποτέ δεν αγοράζω αν τα θετικά σχόλια είναι κάτω από 99%). Αν η διαφορά της τιμής είναι μικρή, προτιμώ πάντα πωλητές από Ευρώπη. Γιατί και ο χρόνος παράδοσης είναι ασύγκριτα μικρότερος (3-4 μέρες σε σχέση με τις 3 εβδομάδες για υπεράκτιες παραγγελίες), και δεν παρεμβάλλεται και το τελωνείο με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό (πιθανόν δασμοί και καθυστέρηση). Και κάτι που πρέπει να προσέξεις είναι το πληκτρολόγιο που θα πάρεις να είναι Αμερικάνικο και όχι Αγγλικό γιατί έχουν μικροδιαφορές, με πιο σπαστική απ' όλες το ότι το Αγγλικό έχει μισού πλάτους αριστερό SHIFT με αποτέλεσμα να μπερδεύεται κανείς στις αλλαγές της γλώσσας (ALT+SHIFT). 1
giorgos147 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Βρήκα αυτόν εδώ. Η καλύτερη τιμή. Τώρα με τελωνείο, ελπίζω να μη μπλέξω, αλλά λέω να το τολμήσω. Είναι πολύ καλή τιμή. Ας καθυστερήσει, δεν με πειράζει, αν και τώρα με τα Capitals, λαμβάνω δέματα πολύ γρήγορα. Π.χ. αγορά από Κίνα 28/10 (ξημερώματα). Παρέλαβα τη Παρασκευή. Και γενικά, μου έχουν τύχει τελευταία πολλά πακέτα από Κίνα να έρχονται πολύ γρήγορα πλέον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα