Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Επειδή είμαι αρκετά άσχετος με το θέμα ήχου θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις.

Σκέφτομαι να πάρω Headset και είμαι ανάμεσα σε hyperx Cloud και Cloud II(7.1 surround sound) .

Δυστυχώς όμως η μητρική μου έχει ήχο 5.1 realtek ALC662 .

Και ιδού το ερώτημα: κατά ποσο η μητρική κάρτα μου επιρρεάζει τον ήχο ενός καλού Headset. Με αλλά λόγια θα χρειαστεί να αγοράσω καινούργια κάρτα ήχου για να έχω τον μέγιστο δυνατό ήχο που διαβάζω στις κριτικές των Headset?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για αυτούς που θα με βοηθήσουν με το "θεματακι" μου!

Δημοσ.

Μιας και συμφορουμίτης είχε το ίδιο, πάνω κάτω, ερώτημα χθες το βράδυ, αν πάρεις το Cloud I, ίσως να μη φτάνει στο "πραγματικό μάξιμουμ" η ένταση του ήχου, αλλά εγώ που δοκίμασα τα Cloud II μου με καρφάκι σε laptop 5ετίας, παρότι όντως η ένταση δεν ήταν στο μάξιμουμ, ήταν αρκετή και με το παραπάνω, καθώς το "πραγματικό τους μάξιμουμ" είναι τόσο δυνατό, που δε πιστεύω ότι θα το άντεχα για πάνω από 2 τραγούδια χωρίς να με πιάσει πονοκέφαλος. Οπότε για 'μένα, μια χαρά θα παίξουν, και όπως είπα και σ'αυτόν, αρκεί να βγάλεις από το κεφάλι σου τη σκέψη "η κάρτα ήχου μου είναι χάλια, δε λένε τ'ακουστικά".

Τα Cloud II δεν έχουν τέτοιο "πρόβλημα", μιας και έχουν δικιά τους κάρτα ήχου (μέσα στο USB Dongle).

Δημοσ.

ξέχασα να αναφέρω οτι τα ακουστικά τα θέλω για fps games και κυρίως CS:GO...Οπότε δεν με ενδιαφέρει τοσο ο μεεεεεγιστος δυνατος ηχος οσο η μεγιστη δυνατη ποιοτητα αυτου, για να εχω καλύτερο gameplay. 

Δηλαδή σε περίπτωση που παρω τα cloud 2 αν τα συνδέσω με usb θα αποκομείσω την καλύτερη ποιότητα τους λόγω της δικιάς τους κάρτας ήχου?

Δημοσ.

Ναι, δεν έχει σημασία ποιο ή τι PC είναι, θα σου ακούγονται το ίδιο, μιας και "τροφοδοτούνται" από τη δική τους ξεχωριστή κάρτα ήχου. 

Και εγώ CS:GO παίζω, και έχω τα Cloud II στο 20% στα windows και 0.3 master volume ingame, και όλα είναι δυνατά όσο πρέπει. (Αν τα ανεβάσω πιο πάνω, για τα δικά μου γούστα, θα κουφαθώ από AWP/AK shots. Και το 7.1, αν και σε άλλα παιχνίδια ή γενικά σε άλλες χρήσης δε μ'αρέσει, στο CS μπορώ να πω ότι με βοηθάει στο να καταλάβω από που έρχονται shots ή βήματα. 

Εγώ τα προτείνω με χίλια!

Δημοσ.

Ναι, δεν έχει σημασία ποιο ή τι PC είναι, θα σου ακούγονται το ίδιο, μιας και "τροφοδοτούνται" από τη δική τους ξεχωριστή κάρτα ήχου. 

Και εγώ CS:GO παίζω, και έχω τα Cloud II στο 20% στα windows και 0.3 master volume ingame, και όλα είναι δυνατά όσο πρέπει. (Αν τα ανεβάσω πιο πάνω, για τα δικά μου γούστα, θα κουφαθώ από AWP/AK shots. Και το 7.1, αν και σε άλλα παιχνίδια ή γενικά σε άλλες χρήσης δε μ'αρέσει, στο CS μπορώ να πω ότι με βοηθάει στο να καταλάβω από που έρχονται shots ή βήματα. 

Εγώ τα προτείνω με χίλια!

+1 και απο μενα. Ειδικα για το CS ειναι "μανουλες" :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...