Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο Pc/LoL και πλοήγηση στο διαδύκτυο

SnoopDog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο A8-7600 και έτσι με το ζόρι θα το παίζει @1080 το LoL θα του κόψεις και το dual channel;

ποιο dual-channel ωρε;;; το 5%;;; τπτ δεν δίνει το dual-channel. άντε να μη μιλήσω γτ πάλι θα παρεξηγηθείτε μερικοί...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ο Α8 θα κάνει θόρυβο όταν παίζεις σαν ελικόπτερο και θα αναγκαστείς να δώσεις και 30-40ευρώ για ψύκτρα , επίσης είναι ΑΡΓΟΣ ΠΟΛΥ για 1080 παιχνίδι.

καλύτερα έναν επεξεργαστή φθηνότερο (π.χ dual pentium or 860K ) και μια κάρτα των 100ευρώ 

ΑΤΙ 360 ή NV750

επίσης μνήμες να πάρεις τις φθηνότερες 1600αρες και να γλυτώσεις και από εκεί λεφτά και από την μητρική (να πάρεις φθηνή των 45ευρώ)

ΥΓ

Αν βάλεις AMD APU σε λίγες εβδομάδες που θα καταλάβεις τι έκανες θα κλαις τα λεφτά σου που τα πέταξες τζάμπα. Είναι πανάκριβες και αγοράζεις ΑΡΓΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ & ΑΡΓΗ  VGA και μετά κτυπας το κεφάλι σου στον τοίχο γιατί πρέπει να τα αλλάξεις όλα και στην αγορά πουλιούνται μόνο σκοτωμένα γιατί ο κόσμός έχει ακούσει πόσο άχρηστα είναι.

λοιπόν κοίτα τι να λλάξεις:

1) τη μνήμη και να βάλεις αυτή http://www.e-shop.gr/ram-kingston-hx324c11sr-8-8gb-2400mhz-ddr3-xmp-hyperx-savage-p-PER.5528881ον γτ θα πιάσει ένα slot και χεις 2 εσύ στη μητρική και τσι θα χεις δυνατότητα αναβάθμισης στο μέλλον και 2ον επειδή είναι kingston, η κορυφαία για μένα στις μνήμες. την παίρνει την 8αρα σκέτη αφού σύνολο πάει μέχρι 64GB η μητρική με 2 σλοτς http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4727#sp

2) το δίσκο επειδή αυτός που βαλες έχει 32ΜΒ buffer ενώ αυτός http://www.e-shop.gr/hdd-western-digital-wd10ezex-1tb-caviar-blue-sata3-p-PER.30303964ΜΒ. επίσης έχει 2 χρόνια εγγύησης έναντι ενός του toshiba.

τώρα για το τροφοδοτικό θα σου πω τι έχω γω και τι προτείνω για καλύτερο αν όχι το δικό μου σε σχέση με αυτό που βαλες χωρίς να χω να πω κάτι άσχημο για το corsair

έχω http://www.e-shop.gr/psu-be-quiet-system-power-7-400w-p-PER.640574, προτείνω http://www.e-shop.gr/psu-be-quiet-pure-power-l8-400w-p-PER.641229

αυτά τα ολίγα

Δεν θέλω να χάσω το dual channel....θα έχει πιο πολύ ευφορία στην όλη κατασκευή και δεν νομίζω να θέλω μελλοντική αναβάθμιση..

Ο A8-7600 και έτσι με το ζόρι θα το παίζει @1080 το LoL θα του κόψεις και το dual channel;

Σε πληροφορώ ότι ο a8 είναι ένας από τους καλύτερους για το συγκεκριμένο παιχνίδι...

Δεν το ξέρω προσωπικά..αλλά από πληροφορίες αλλά και από τις ώρες που έκατσα και διάβασα όλα τα ποστ για αυτό το παιχνίδι όλοι σχεδόν πρωτείνουν α8,α10 ή και intel i5..

Εκτος από αυτό το ξέρω πως μπορεί να φένεται γελοίο για έναν μεγάλο άνθρωπο σαν και εμένα έκατσα και είδα αρκετά βίντεο στο youtube με a8 amd στο λολ και σχεδόν πανομοιότυπο σύστημα με αυτό...

Οπότε πιστεύω είναι ένας από τους πιο οικονομικούς και ιδανικούς για αυτό το παιχνίδι...

Όλα θα τα κάνω για αυτό το παιδί.. :P  :P  :P

Δεν θέλω να χάσω το dual channel....θα έχει πιο πολύ ευφορία στην όλη κατασκευή και δεν νομίζω να θέλω μελλοντική αναβάθμιση..

αφού ψάχνεσαι (και καλά κάνεις), ψάξε κι αυτό https://www.google.gr/search?client=ubuntu&channel=fs&q=dual+channel+vs+single&ie=utf-8&oe=utf-8&gfe_rd=cr&ei=rvpAVvGiFoHF8AfT87awCg. κάποτε έλεγα τα ίδια όταν πήρα το pc που χω τώρα το μακρινό '08 και παιρνε σύνολο 4GB (όσα έχω δλδ τώρα μετά από 2 αναβαθμίσεις!!!). τότε είχα βάλει στο ένα απ' τα 2 σλοτ 1GB και νόμιζα ότι ήταν και πολύ! αφού πριν ήμουν σε 640MB με 3 slots γεμάτα σε έναν αρχαίο pentium 4. θα μπορούσα δλδ τότε να πάρω μητρική να παίρνει 8GB σύνολο αλλά δεν το κανα, ή να πάρω μία 2αρα μνήμη. οπότε ποτέ μην λες ποτέ...

Σε πληροφορώ ότι ο a8 είναι ένας από τους καλύτερους για το συγκεκριμένο παιχνίδι...

Δεν το ξέρω προσωπικά..αλλά από πληροφορίες αλλά και από τις ώρες που έκατσα και διάβασα όλα τα ποστ για αυτό το παιχνίδι όλοι σχεδόν πρωτείνουν α8,α10 ή και intel i5..

Εκτος από αυτό το ξέρω πως μπορεί να φένεται γελοίο για έναν μεγάλο άνθρωπο σαν και εμένα έκατσα και είδα αρκετά βίντεο στο youtube με a8 amd στο λολ και σχεδόν πανομοιότυπο σύστημα με αυτό...

Οπότε πιστεύω είναι ένας από τους πιο οικονομικούς και ιδανικούς για αυτό το παιχνίδι...

Όλα θα τα κάνω για αυτό το παιδί.. :P  :P  :P

Για τον Α8 7600 λες; Ο καλύτερος επεξεργαστής στα λεφτά του είναι σαν πακέτο αν συνυπολογίσεις τα γραφικά+τη κατανάλωση.Ούτε ψύκτρα χρειάζεται απαραίτητα.Αν παίζει πολύ ελαφριά κυρίως είναι πολύ καλός (σηκώνει και κάποια πιο βαριά με χαμηλές ρυθμίσεις) αλλά έλεγα για καμμιά ξεχωριστή με 860Κ αν χωράει και παίζει και άλλα.

Οποιος δεν τον έχει δει τον Α8 να παίζει στα 1080 να μην αμπελοφιλοσοφεί με ξένα χρήματα. Εγώ το έχω δει και αυτός που το έκανε κτύπαγε το κεφάλι του στον τοίχο και αναγκάστηκε να αγοράσει και επιπλέον κάρτα γραφικών και αναθεματίζει γιατί έδωσε τόσα λεφτά για να έναν αργό επεξεργαστή. Το αγαπημένο του παιχνίδι ήταν το LOL και μαντέψτε στις μάχες το παιχνίδι ΔΕΝ μπορουσες να το παίξεις ουτε με ξεφτυλισμένες low ρυθμίσεις που είναι οικτρές.

οι AMD APU στα 1080 παίζουν μέχρι πασιέτζα , δεν μπορείς να πάιξεις παιχνίδι με απαιτήσεις.

Φίλε μου θέλεις να δώσεις 400 ευρω και να κάνεις δώρο εναν υπολογιστή στον γίο σου,ο οποίος προφανώς παίζει lol,προτάσεις έγιναν αρκετές και άρχισαν οι διαμάχες.Τα πράγματα δέν είναι ακριβώς έτσι όπως τα σκέφτεσαι,δηλ. δίνω 400 να φτίαξω ενα lol machine το οποίο θα είναι ανεπαρκές σε οτιδήποτε άλλο μπορεί να ασχοληθεί ο γίος σου σε 6 μήνες,δεν είναι κρίμα να έχεις πετάξει 400?Αν μπορείς απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις για να βοηθήσεις αυτούς που σου προτείνουν.

1)Εχεις monitor άρα θα υπάρχει 'ηδη κάποιος υπολογιστής,μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποιο part?

2)Ο γίος σου είναι μαθητής?θα παραμείνει μαθητής για τα επόμενα 3 χρόνια?υπάρχει πιθανότητα να είναι φοιτητής και να χρησιμοποίησει τον υπολογιστή για κάτι πίο απαιτητικό?Πόσο σίγουρος είσαι οτι αύριο δεν θα ξεκινήσει να παίζει πχ.Heroes of the storm το οποίο έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις?

3)Υπάρχει κάποιος με γνώσεις πάνω στους υπολογιστές στο κοντινό σου περιβάλλον?(συναρμολόγηση,overclocking)

4)Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα αναβάθμισης στο μέλλον?ή σκέφτεσαι ''αγοράζω τώρα κάτι και όσο αντέξει καί όταν δεν θα τραβάει το πετάω και αγοράζω άλλο'' κάτι σαν τα tablet δηλαδή.

5)Ο υπολογιστής θα χρησιμοποιηθεί και απο άλλους?

6)Υπάρχει περίπτωση η οθόνη να αναβαθμιστεί απο 1080p σε 1440p στο άμεσο μέλλον?

• Like 2

Για τον Α8 7600 λες; Ο καλύτερος επεξεργαστής στα λεφτά του είναι σαν πακέτο αν συνυπολογίσεις τα γραφικά+τη κατανάλωση.Ούτε ψύκτρα χρειάζεται απαραίτητα.Αν παίζει πολύ ελαφριά κυρίως είναι πολύ καλός (σηκώνει και κάποια πιο βαριά με χαμηλές ρυθμίσεις) αλλά έλεγα για καμμιά ξεχωριστή με 860Κ αν χωράει και παίζει και άλλα.

Ναι για τον a8 7600 λέω..

Όταν λες μία ξεχωριστή 860κ τι εννοείς?

Φίλε μου θέλεις να δώσεις 400 ευρω και να κάνεις δώρο εναν υπολογιστή στον γίο σου,ο οποίος προφανώς παίζει lol,προτάσεις έγιναν αρκετές και άρχισαν οι διαμάχες.Τα πράγματα δέν είναι ακριβώς έτσι όπως τα σκέφτεσαι,δηλ. δίνω 400 να φτίαξω ενα lol machine το οποίο θα είναι ανεπαρκές σε οτιδήποτε άλλο μπορεί να ασχοληθεί ο γίος σου σε 6 μήνες,δεν είναι κρίμα να έχεις πετάξει 400?Αν μπορείς απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις για να βοηθήσεις αυτούς που σου προτείνουν.

1)Εχεις monitor άρα θα υπάρχει 'ηδη κάποιος υπολογιστής,μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποιο part?

2)Ο γίος σου είναι μαθητής?θα παραμείνει μαθητής για τα επόμενα 3 χρόνια?υπάρχει πιθανότητα να είναι φοιτητής και να χρησιμοποίησει τον υπολογιστή για κάτι πίο απαιτητικό?Πόσο σίγουρος είσαι οτι αύριο δεν θα ξεκινήσει να παίζει πχ.Heroes of the storm το οποίο έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις?

3)Υπάρχει κάποιος με γνώσεις πάνω στους υπολογιστές στο κοντινό σου περιβάλλον?(συναρμολόγηση,overclocking)

4)Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα αναβάθμισης στο μέλλον?ή σκέφτεσαι ''αγοράζω τώρα κάτι και όσο αντέξει καί όταν δεν θα τραβάει το πετάω και αγοράζω άλλο'' κάτι σαν τα tablet δηλαδή.

5)Ο υπολογιστής θα χρησιμοποιηθεί και απο άλλους?

6)Υπάρχει περίπτωση η οθόνη να αναβαθμιστεί απο 1080p σε 1440p στο άμεσο μέλλον?

Κοίτα ο γιος μου μόλις μπήκε στο γυμνάσιο και επειδή τα πηγαίνει καλά αποφάσισα να του κάνω αυτό το δώρο επειδή ο παλιός μας υπολογιστής ήταν για τα σκουπίδια πραγματικά..άντε να έμπαινε με κολλήματα πάντα στον chrome...

Και επειδή οι φίλοι του παίζουν αυτό το παιχνίδι αποφάσισα να του πάρω ένα υπολογιστή που να μπορεί να παίξει και αυτός..

Με αυτό σου απαντάω στις 2 πρώτες ερωτήσεις σου.

Έχω σκεφτεί την πιθανότητα αναβάθμισης αλλά όταν θα χρειαστεί θα δώσω πάλι το ίδιο ποσό γύρω τα 350-400...

Ο υπολογιστής θα τον χρησιμοποιεί κυρίως ο γιος μου και εγώ...

Κοίτα για οθόνη έχω φίλο που μπορεί να μου κάνει πολύ καλές τιμές σε οθόνες γιατί είμαστε συγγενείς..μέχρι και δώρο..

Απλά ο γιος μου για να παίξει αυτό το παιχνίδι πάει στο ιντερνετ καφέ τις γειτονιάς και παίζει με πολύ ευκολία...από εκεί ήθελα να δω πως είναι αυτοί εκεί οι υπολογιστές ώστε να μπορώ να φτιάξω περίπου ένα ίδιο σύστημα...

Ο ιδιοκτήτης του καφέ είχε επεξεργαστές σε όλους τους υπολογιστές amd α8,έναν α6  και 2 intel pentium..

Οπότε σκέφτηκα και εγώ ένας a8 7600 θα είναι ικανοποιητικός για την χρήση που τον θέλω..

Επιπλέον επειδή δεν παίζει μόνο ο επεξεργαστής ρόλο κοίταξα και το υπόλοιπο σύστημα και είδα πως στο eshop είναι σχεδόν αυτά που μου έχετε προτείνει..

Οπότε σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά αλλά περιμένω γνώμες ακόμα..

Αν έχεις να προτείνεις κάτι δεκτό!

Σιγουρα ο 7600 ειναι απο τις πιο τιμιες αγορες που μπορεις να κανεις. Και το lol μπορεις να παιξεις και πιο βαρια παιχνιδια σε low ρυθμισεις. Σε καθε περιπτωση ομως περιμενε και αλλες προτασεις. 

Ναι για τον a8 7600 λέω..

Όταν λες μία ξεχωριστή 860κ τι εννοείς?

Κοίτα ο γιος μου μόλις μπήκε στο γυμνάσιο και επειδή τα πηγαίνει καλά αποφάσισα να του κάνω αυτό το δώρο επειδή ο παλιός μας υπολογιστής ήταν για τα σκουπίδια πραγματικά..άντε να έμπαινε με κολλήματα πάντα στον chrome...

Και επειδή οι φίλοι του παίζουν αυτό το παιχνίδι αποφάσισα να του πάρω ένα υπολογιστή που να μπορεί να παίξει και αυτός..

Με αυτό σου απαντάω στις 2 πρώτες ερωτήσεις σου.

Έχω σκεφτεί την πιθανότητα αναβάθμισης αλλά όταν θα χρειαστεί θα δώσω πάλι το ίδιο ποσό γύρω τα 350-400...

Ο υπολογιστής θα τον χρησιμοποιεί κυρίως ο γιος μου και εγώ...

Κοίτα για οθόνη έχω φίλο που μπορεί να μου κάνει πολύ καλές τιμές σε οθόνες γιατί είμαστε συγγενείς..μέχρι και δώρο..

Απλά ο γιος μου για να παίξει αυτό το παιχνίδι πάει στο ιντερνετ καφέ τις γειτονιάς και παίζει με πολύ ευκολία...από εκεί ήθελα να δω πως είναι αυτοί εκεί οι υπολογιστές ώστε να μπορώ να φτιάξω περίπου ένα ίδιο σύστημα...

Ο ιδιοκτήτης του καφέ είχε επεξεργαστές σε όλους τους υπολογιστές amd α8,έναν α6  και 2 intel pentium..

Οπότε σκέφτηκα και εγώ ένας a8 7600 θα είναι ικανοποιητικός για την χρήση που τον θέλω..

Επιπλέον επειδή δεν παίζει μόνο ο επεξεργαστής ρόλο κοίταξα και το υπόλοιπο σύστημα και είδα πως στο eshop είναι σχεδόν αυτά που μου έχετε προτείνει..

Οπότε σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά αλλά περιμένω γνώμες ακόμα..

Αν έχεις να προτείνεις κάτι δεκτό!

Μπραβο παντως που ασχολεισαι τοσο με το συγκεκριμενο κομματι και δεν το περνας στο ντουκου οπως κανουν οι περισσοτεροι γονεις στα παιδια τους και καταληγουν να τρωνε τα διπλασια χρηματα στα νετ.Να μπορεις να τον ελεγχεις κιολας :)

• Like 1

http://prntscr.com/916es5

από eshop 520euro ,από σκρουτζομαγαζα μπορείς να πέσεις 5-6% ποιο κάτω

στο μέλλον μπορείς να πουλήσεις την μέτρια vga και να πάρεις μια "μεγάλη" ΄των 200 ή των 300ευρώ

επίσης μπορείς να του διπλασιάσεις την μνήμη και να του βάλεις ssd και να "πετάει"

το τροφοδοτικό αντέχει μέχρι την 960 ή την 380

Μπραβο παντως που ασχολεισαι τοσο με το συγκεκριμενο κομματι και δεν το περνας στο ντουκου οπως κανουν οι περισσοτεροι γονεις στα παιδια τους και καταληγουν να τρωνε τα διπλασια χρηματα στα νετ.Να μπορεις να τον ελεγχεις κιολας :)

Σε ευχαριστώ φίλε!

Σιγουρα ο 7600 ειναι απο τις πιο τιμιες αγορες που μπορεις να κανεις. Και το lol μπορεις να παιξεις και πιο βαρια παιχνιδια σε low ρυθμισεις. Σε καθε περιπτωση ομως περιμενε και αλλες προτασεις. 

Το λολ όπως το έχω ψάξει με amd  apu a8 7600 το παίζει με hight γραφικά χωρίς κολλήματα..

Πιστεύω είναι μία καλή και οικονομική λύση..αλλά ναι θα περιμένω και άλλες προτάσεις!

http://prntscr.com/916es5

από eshop 520euro ,από σκρουτζομαγαζα μπορείς να πέσεις 5-6% ποιο κάτω

στο μέλλον μπορείς να πουλήσεις την μέτρια vga και να πάρεις μια "μεγάλη" ΄των 200 ή των 300ευρώ

επίσης μπορείς να του διπλασιάσεις την μνήμη και να του βάλεις ssd και να "πετάει"

το τροφοδοτικό αντέχει μέχρι την 960 ή την 380

Δες εδώ και μετά πες μου για τον amd a8..

https://www.youtube.com/watch?v=wY_mMvC8JTw

https://www.youtube.com/watch?v=8XXzfWcvTyo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...