Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο Pc/LoL και πλοήγηση στο διαδύκτυο

SnoopDog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πέρασε του μικρού για το κουτί ε; 

Δεν έφτιανε ένα κουτί μόνος του! Δέκα σανιδούλες, μερικά καρφιά, να ανοίξει και 2 τρυπούλες για psu+fan και τσάκα τσούκα έτοιμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε ωραία σύνθεση, διαφωνώ λίγο στο κουτι βέβαια και επίσης εδώ μηπως ειναι καλύτερα να πάμε σε ι3 6100 εξαρχης και να αφερεσουμε την κάρτα γραφικών. Επίσης σκέφτομαι για ssd και σκληρο να βάλω απτο παλιο του pc...πάει καιρός που είδα το pc του και δεν είμαι σίγουρος αλλα νομίζω έχει core2 duo με κάποιο 9800 γτ..κορυφαία για την εποχη της..μήπως όμως τα ενσωματομένα του skylake ειναι ακόμα καλύτερα και απο αυτη?

pelekakias καλύτερα να άνοιγες νέο θέμα.

Γράψε και ποιά άλλα parts έχει συγκεκριμένα.

millenium ότι θέλετε ..γίνετε να μεταφέρω το θέμα η να το ξαναανοίξω απτην αρχή..??

κοιτάξτε δεν έχω και τις ιδιαίτερες γνώσεις, απλα bench κοιταω συνέχεια και βλέπω ότι ο pentium g3258 εχει παραπανω fps στα περισσοτερα games κολλαω πολύ όμως στο το ειναι διπύρινος παρόλο που λένε οτι δεν υπάρχει θέμα είμαι αρκετα κολημενος μαυτό, ίσως ο athlon συνολικα είναι καλύτερη επιλογή σίγουρα θα παιζει το λολ διαμαντι αλλα δεν ξέρω τι θα γίνετε με πιο βαρια mmo σε siege κλπ για παράδειγμα απτη στιγμη που τα mmo θελουν κυριως cpu..

στο δικο μου pc για να καταλαβετε εχω τον amd 8320(θεριο, τον έχω ευχαριστηθει) και ο αδερφος μου τον 6300 με πολυ δυνατη καρτα γραφικων, εγω έχω μια μετρια, ο αδερφος μου παιζει games οπως battlefield call of duty και γενικα τελευταια παιχνιδια με high setting με ικανοποιητικα fps πανω κατω οσα βγαζει και ένας i5..στο tera online όμως όσοι το γνωριζετε αρκετα βαρυ mmo και σε μένα και στου αδερφου μ βλέπεις τα fps σε se battlegrounds και πέφτουν κατω απτα 20 η και 15 fps , ενω σε ι5 δεν πάνε κατω 30..

γιαυτο κλείνω σε ίντελ...σε δικα μου pc προσψπικα εγώ συνιθίζω να βάζω amd γιατι μου κάνουν...

ο φίλος μου δεν ξερει τπτ απο pc mono games paizei αλλα παρολα αυτα θέλω να του φτιαξω ένα μηχανιματάκι να γουστάρει, γιαυτο σκέφτομαι και για ssd γιατι τωρα ο δικος του μεχρι να ανοιξει πίνεις ένα φρεντο εσπρέσο πρώτα :P ...και τον athlon να του βάλω τέρας θα του φανει απλώς προσπαθω να κανω το ότι καλυτερο..

ειναι και καινουριο socket to 1151 και δεν ξερω ακομα τι παιζει γιατι δεν έχουν πουλήσει αρκετα ώστε να βλέπω γνώμες..

φιλε ωραία σύνθεση, διαφωνώ λίγο στο κουτι βέβαια και επίσης εδώ μηπως ειναι καλύτερα να πάμε σε ι3 6100 εξαρχης και να αφερεσουμε την κάρτα γραφικών. Επίσης σκέφτομαι για ssd και σκληρο να βάλω απτο παλιο του pc...πάει καιρός που είδα το pc του και δεν είμαι σίγουρος αλλα νομίζω έχει core2 duo με κάποιο 9800 γτ..κορυφαία για την εποχη της..μήπως όμως τα ενσωματομένα του skylake ειναι ακόμα καλύτερα και απο αυτη?

πες το φίλο σου να μπει να ρωτήσει ο ίδιος... με σπασμένο τηλεφωνο δεν γίνεται δουλειά... είπες 400-450 και μετά λες μπορεί να χει 9800, μπορεί να βάλει ssd και σκληρό από παλιό... αυτά μαζί κάνουν 150 ευρώ αν τα αφαιρέσεις απ' το πάνω σύστημα... και τσι μπαίνει και i3. και το κουτί είναι το πιο άχρηστο πράμα στο pc, γτ να δώσει εκεί λεφτα;;; εγώ έχω 8.5 χρόνια ένα κουτί με 28 ευρώ που χε και τροφοδοτικό πάνω (το τροφοδοτικό μετά ταλλαξα).

^αλλο το με ενα κουτι των 30 euros κανω την δουλεια μου οικονομικα και αλλο το κουτι ειναι το πιο αχρηστο πραγμα.

επισης ασε καλυτερα που κανει το σπασμενο τηλεφωνο ο φιλος γιατι απο οτι καταλαβα ο αλλος φιλος που θελει το pc μονο να το ανοιγει ξερει.

• Like 1

^αλλο το με ενα κουτι των 30 euros κανω την δουλεια μου οικονομικα και αλλο το κουτι ειναι το πιο αχρηστο πραγμα.

επισης ασε καλυτερα που κανει το σπασμενο τηλεφωνο ο φιλος γιατι απο οτι καταλαβα ο αλλος φιλος που θελει το pc μονο να το ανοιγει ξερει.

για πες μου εσύ με το ακριβό pc που χεις, αν είχες κουτί των 30 ευρώ, θα χε άλλες επιδόσεις το pc σου; τι σου προσφέρει το καλό κουτί coolermaster; εξαερισμό καλύτερο; θερμοκρασίες καλύτερες; ευκολία να βγαζεις/βαζεις δίσκους; τις μπροστά θυρες usb που δεν ειναι ψεύτικες σαν ταλλα; είναι πιο όμορφο με led και τζαμάκι;

όλα τα παραπάνω είναι μύθοι εκτός απ' το τελευταίο. το παλιό μου pc (pentium 4 1st gen 14 χρονών) δουλεύει ακόμη σε να μούφα κουτί που δεν το χω καθαρίσει ποτέ! όταν λέμε ότι ένα κουτί αξίζει, να λέμε και το γτ. και το γτ είναι ότι ίσως να χεις καλύτερη ηχομόνωση σε μερικά κουτιά, και το αισθητικό του πράγματος. όλα τ' άλλα είναι να χαμε να λέγαμε...

για πες μου εσύ με το ακριβό pc που χεις, αν είχες κουτί των 30 ευρώ, θα χε άλλες επιδόσεις το pc σου; τι σου προσφέρει το καλό κουτί coolermaster; εξαερισμό καλύτερο; θερμοκρασίες καλύτερες; ευκολία να βγαζεις/βαζεις δίσκους; τις μπροστά θυρες usb που δεν ειναι ψεύτικες σαν ταλλα; είναι πιο όμορφο με led και τζαμάκι;

όλα τα παραπάνω είναι μύθοι εκτός απ' το τελευταίο. το παλιό μου pc (pentium 4 1st gen 14 χρονών) δουλεύει ακόμη σε να μούφα κουτί που δεν το χω καθαρίσει ποτέ! όταν λέμε ότι ένα κουτί αξίζει, να λέμε και το γτ. και το γτ είναι ότι ίσως να χεις καλύτερη ηχομόνωση σε μερικά κουτιά, και το αισθητικό του πράγματος. όλα τ' άλλα είναι να χαμε να λέγαμε...

Το να βγάζεις/βάζεις με ευκολία σκλήρό είναι μύθος ή πραγματικότητα?

Το να έχεις καλύτερες θερμοκρασίες είναι μύθος ή πραγματικότητα?

Το να έχεις πιο ήσυχο κουτί είναι μύθος ή πραγματικότητα?

Το να βάλεις όποια ψύκτρα θέλεις είναι μύθος ή πραγματικότητα?

millenium ότι θέλετε ..γίνετε να μεταφέρω το θέμα η να το ξαναανοίξω απτην αρχή..??

κοιτάξτε δεν έχω και τις ιδιαίτερες γνώσεις, απλα bench κοιταω συνέχεια και βλέπω ότι ο pentium g3258 εχει παραπανω fps στα περισσοτερα games κολλαω πολύ όμως στο το ειναι διπύρινος παρόλο που λένε οτι δεν υπάρχει θέμα είμαι αρκετα κολημενος μαυτό, ίσως ο athlon συνολικα είναι καλύτερη επιλογή σίγουρα θα παιζει το λολ διαμαντι αλλα δεν ξέρω τι θα γίνετε με πιο βαρια mmo σε siege κλπ για παράδειγμα απτη στιγμη που τα mmo θελουν κυριως cpu..

στο δικο μου pc για να καταλαβετε εχω τον amd 8320(θεριο, τον έχω ευχαριστηθει) και ο αδερφος μου τον 6300 με πολυ δυνατη καρτα γραφικων, εγω έχω μια μετρια, ο αδερφος μου παιζει games οπως battlefield call of duty και γενικα τελευταια παιχνιδια με high setting με ικανοποιητικα fps πανω κατω οσα βγαζει και ένας i5..στο tera online όμως όσοι το γνωριζετε αρκετα βαρυ mmo και σε μένα και στου αδερφου μ βλέπεις τα fps σε se battlegrounds και πέφτουν κατω απτα 20 η και 15 fps , ενω σε ι5 δεν πάνε κατω 30..

γιαυτο κλείνω σε ίντελ...σε δικα μου pc προσψπικα εγώ συνιθίζω να βάζω amd γιατι μου κάνουν...

ο φίλος μου δεν ξερει τπτ απο pc mono games paizei αλλα παρολα αυτα θέλω να του φτιαξω ένα μηχανιματάκι να γουστάρει, γιαυτο σκέφτομαι και για ssd γιατι τωρα ο δικος του μεχρι να ανοιξει πίνεις ένα φρεντο εσπρέσο πρώτα :P ...και τον athlon να του βάλω τέρας θα του φανει απλώς προσπαθω να κανω το ότι καλυτερο..

ειναι και καινουριο socket to 1151 και δεν ξερω ακομα τι παιζει γιατι δεν έχουν πουλήσει αρκετα ώστε να βλέπω γνώμες..

Δεν είναι θέμα του τι θέλουμε εμείς αλλά του πως λειτουργεί καλύτερα το φορουμ.Μπορείς να πατήσεις αναφορά και να ζητήσεις να γίνει split topic ή να κάνεις άλλο.Πάντως αν μιλάς για το να του κάνεις κάτι με μόνο τα ενσωματωμένα ένας x4 apu είναι μακράν καλύτερος από pentium και βλέπω οτι μιλάς και για multitasking.

Σαν να γινεσαι λιγο εριστικος η ειναι ιδεα μου?και επιθετικος μπορω να πω αλλα αντε ας κρατηθω να σου απαντησω γιατι πολυ προσωπικα το πηγες.

Το κουτι το πηρα 100 που ηταν σε προσφορα.εχει φιλοξενησει εναν phenom II μετα τον 8350 με την Noctua NH-D14 και τωρα το τωρινο συστημα.

Εξαερισμο καλυτερο?ΝΑΙ.

Θερμοκρασιες καλυτερες?ΝΑΙ

ευκολια να βαζεις και να βγαζεις δισκους και εδω ναι αλλα δεν με αφορα αυτο το θεμα.

μπροστα θυρες με usb...ποτε μου δεν εχω σπασει τετοια θυρα ακομη και σε κουτι των 30 euros που ειχα-εχω,τα γνωστα ASUS.οποτε καννιβαλο δεν με λες......

πιο ομορφο με led τζαμακι?το εχω κλειστο το φως,κανενας αλλος ανεμιστηρας μου δεν ειναι led,και το τζαμακι μικρη σημασια εχει προσωπικα γιατι το εχω στο πατωμα.

ικανοποιηθηκαν οι αποριες σου επειδη το πηγες λιγο προσωπικα????εαν ναι καλως.εαν οχι τοτε παρε και μια φωτογραφια του super duper ουαου κουτιου ΜΟΥ (γιατι κατι τετοιο αφηνεις να εννοηθει) και πες μου εαν θα τα καταφερω να τα χωρεσω σε ενα asus vento ολα αυτα.και εαν τα βαλω τι θερμοκρασιες θα εχω εκει μεσα.

DSC_0444.jpg

και αυτο ειναι το παλιο συστημα.που να ειχα την ΝΗ-D14 επανω μεσα στο τυχαιο παραδειγμα vento (στο οποιο ειχα χωρεσει καποτε μια 4870Χ2 και δεν θελεις να μαθεις ουτε το τι γινοταν εκει μεσα για να χωρεσει ουτε το τι θερμοκρασιες ειχε.

edit :και για την ιστορια ναι εαν ειχα τον 8350 η τον 4790Κ τωρα με την 290 μεσα σε ενα μικρο κουτι,θα ειχα χαμηλοτερες επιδοσεις λογω throttle.....

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...